Najdi forum

Mene zanima kakšne poze imeta najpogosteje pri sexsu in v kateri najbolj uživate? Imate tudi pri samozadovoljevanju kakšne premišljene poze ali gre samo za užitek?

Meni je všeč, če je dekle zgoraj, obrnjena proti meni in tako ona vodi igro.Zelo rad imam položaj 69, tudi tu mi je všeč, da sem spodaj.Drugače uživam pri spolnih odnosih v naravi ali avtu, kjer obstaja nevarnost, da bi te kdo videl.Moje sanje so:ljubiti se z dvemi dekleti ali skupinski sex.

Piševa skupaj s fantom. Fantu je najbolj všeč, če me nasadi od strani, tako da on leži na boku, jaz pa na hrbtu. Drugače pa mu je tudi všeč misionarski položaj, obožuje pa tudi, če sem jaz na njemu (leže ali sede). Jaz pa imam na začetku najraje misionarski, kadar imam energy sem rada na vrhu, drugače pa poskušava veliko novih poz. Če je možno, rada tudi sede na kavču. Če naju je strah, da kdo pride domov greva v kopalnico na pralni stroj.

najbolš je od uzadi .. npr. tko da stojiš pa se držiš za kakšn pult al pa mizo on te pa od uzadi .. to je ful dobr ! al pa tud kej druzga od uzadi ..

kwa te ta v uho al kwa ? :>>>>>>

willy killy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close