Najdi forum

kondomi ali ne

ubistvu je ne velik problem… kaksne mesec nazja sva se s tipo hudo sporekla, ker je on kar naenkrat hotla sexat brez kondoma… a ne… ampka sm mu pac rekla, da nima sans… in zdej se ze en mesc grdo gledava… pol sva se pa hotla dol dat in sva se spet skregala, k je hotu brez kondoma… a mi lhak posteve tipi k je problem??? v kondomu a je vse skupi kej druzga

Kondom je koristen zaradi preprečitve eventuelne nosečnosti, pa še tudi zaradi različnih bolezni. Ampak če si ti zaščitena, in če si zaupata, je seveda brez kondoma prijetnejše. S kondomom ne čutiš tako dobro strukture in ni tako pristen stik, tudi mazanje je nekoliko drugačno. Je približno tako, kot da bi duhal vijolice s plinsko masko.

Joojj! Ta primerjava z gas masko je tako za lase privlečena, da bolj ne more bit. Strinjam se, da je brez kondoma večji občutek, kje se fantov penis nahaja, sicer pa so kondomi itak tako tenki, da sploh ne občutiš razlike. Za nekatere tipe “ni moško” če seksa s kondomom, ker potem ne more bit tak frajer v svoji šovinistični družbi …

lp,
princ

Mogoče vi, tipi, ne občutite razlike, vendar me, punce, pa še kako. Mislim, da bi mogla seksat s kondomom, me kar zaboli, razen, če bi menjavala partnerje-to pa sigurno!!!!!!!!!!

Se popolnoma strinjam. Še bolj bedasta je primerjava z lizanjem sladoleda skozi šipo.

če te ima zares rad bo sexal s kondomom ,če ne pa je vse povedal,se briga samo za svojo rit.Vztrajaj ne brez zaščite.

primerjave s sladoledom, vijolicami itd. so res smesne, ampak v njih je (vsaj zame) vsaj nekaj resnice. enostavno ni niti slucajno tako dobro kot brez kondoma. pa ne samo za moskega, mislm da je tudi zenskam mucno, ce ne drugega cakati da se kondom natakne in vse ostale tehnicne tezave okrog tega (drsenje, …). v vecini primerov ko sem uporabljal kondom sem opazil, da je zenski vzburjenost padla, kar pa za odnos sploh ni dobro. ze tako je tezko zensko zares dobro “zrajcat”.

Andrej je pisal/pisala:
>
> primerjave s sladoledom, vijolicami itd. so res smesne, ampak
> v njih je (vsaj zame) vsaj nekaj resnice. enostavno ni niti
> slucajno tako dobro kot brez kondoma.

Nekako se mi zdi, da vsi pretiravate. Dvomim, da imate tako razvita čutila tam spodaj. Bolj se mi zdi, da gre tu za čisti psihološki moment, saj je v žaru strasti
skoraj vseeno ali imate kondom ali ne. Takrat so misli drugje.

> mislm da je tudi zenskam mucno, ce ne drugega cakati da se
> kondom natakne in vse ostale tehnicne tezave okrog tega
> (drsenje, …).

Lahko je mučno, ni pa nujno. Zakaj ne bi bila ženska del tega procesa? Saj to koristi obema. Naj pomaga pri tem. Takrat to ženska zagotovo boljše opravi kot moški in oba lahko uživata v tem.

> v vecini primerov ko sem uporabljal kondom
> sem opazil, da je zenski vzburjenost padla,
Morda je pomislila, da nisi najbolj spreten s tem in je že imela pomisleke?

> kar pa za odnos sploh ni dobro.
Če zaradi natikanja kondoma trpi odnos, potem imaš itak precej večje težave kot je začasni padec vzburjenosti.

>ze tako je tezko zensko zares dobro “zrajcat”.
Če manjkajo tudi drugi dejavniki, potem vsekakor, ampak potem itak nimaš dolgoročnejše perspektive pri svojih partnerkah.

Majči, hvala za vzpodbudo in odgovor. Kot vidiš, so okusi zelo različni.

Lepo prosim, Jagoda, vsaj približno piši slovensko. Tvoje pisanje razume samo tisti, ki je doma točno od tam kjer ti. Jaz, ki sem iz MB pri najboljši volji te spakedranščine ne razumem. Se ti rodni jezik nič ne smili?
Pa breu zamere.

Kot prvo se strinjam s “Slovenko”, da je treba pisat vsaj malo Slovensko!Ok-pa k problemu:odvisno je-ali mislita resno ali ne, se imata zelo rada, se ljubita?Če vse to je , potem se lahko zaščitiš tudi kako drugače, čeprav je kondom zelo dobra zaščita.Poročena sem 15 let in ko sva takrat še s fantom začela, tudi nekako ni mogel s kondomom.Po tolikih letih pa sva bila primorana preit na kondome, saj imam probleme s ščitnico (tako sem opustila tabletke), pa še močno in bolečo menstruacijo (tako mi odsvetujejo obročke..itd..)…No, hotela pa sem povedat, da je sedaj meni in njemu s kondomom zelo lepo, saj se dobi toliko vrst kondomov, da ti kakšna vrsta sigurno odgovarja-treba je pač poskusit različne kondome in se odločit za taprave (od tistih zelo namazanih, pa suhih, pa stimulacijskih…itd…izbira je pri nas odlična)

Pa lep pozdarv in varen sex vsem!

Hvala za pripombe, se grem kar fentat ko sem tak luzer.

Enostavno obozujem pametnjakovice, ki moje mnenje razparcelirajo in poskusajo na ta nacin vesoljnemu obcinstvu dokazat da so pa oni tisti, ki vedno in povsod “zebljico na glavico”.

Clovek, ce mi je z gumo bad mi je bad, it’s that simple, … mislim svasta …

morm rec da se v tem primeru strinjam s tabo, dejansko pade vzburjenost punci pa najbrz tudi fantu
kritizirala bom atasmrka, ki si ga je ocitno nekje poskodoval… ce ti nc ne cutis “tam spodi” se ne pomeni da nobeden drug ne cuti
tut men osebno kondomi niso kul, zarad občutka, ker JE drugačen
moj nasvet je: razmisl o tabletkah

za vse zavedne slovence pa… knjižnji jezik pozna sleng, zargon pa tut pogovorni jezik, dialekte,… ce pa so samo izrazi tisti, ki so vas uzalili se pa opravičujem

Če se že gremo “po slovensko”: pod knjižni jezik ne spadajo sleng, dialekti, ampak je to vrsta zase. Knjižni jezik se naj bi namreč uporabljal na televiziji, v šoli, na radiu,… Omenjene ostale zvrsti pa se uporabljajo v strokah, med mladimi..

prov ti ze ves k cokolino jes… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close