Najdi forum

debelejša

živio!!
mene pa zanima kaj si fantje mislite o sexu z malo debelejšo žensko!! jaz kar naprej mislim na to, kaj si moj fant misli o tem, velika sem 168 cm, tehtam 78 kg!!

ne mislit non stop na to, kvariš sex, ampak ok, če si obremenjena se pogovori z njim. odkrito in počasi se mu približaj, izberi pravi trenutek… in ga poslušaj.

najprej ti bo verjetno rekel, da je vse ok, ampak, če si res tako obremenjena, vztrajaj. da boš res videla, kaj si misli. pojasni mu svoj problem…nato pa lahko pišeš, če vseeno ne boš mirna.

tudi sama imam kar nekaj kg preveč/ vem, kako se počutiš.

lp,
upam, da boš čim prej začela uživati in se sprostila.
tvoja didi

Draga Pavlina, jaz na tvojem mestu to svojega fanta ne bi spraševala. Če bi ga to res motilo, bi ti ali povedal ali pa že zdavnaj našega kako “preklo”. Na tem forumu je bila podobna tema že postavljena. Marsikateri moški, bi imel raje malo bolj popolnjeno punco, kot pa hodečega okostnjaka z udrtimi očmi.

Pa še tole. Znanka je bila blazno obremenjena s svojimi blazinicami. Toliko je drezala v “njega”, kakšna “debelajsa” da je, kako je okorna, ali ga ne moti, da je nazadnje poslal njo in njene kile “k vragu”. Njegov odgovor je pa bil, da ji je stokrat povedal, da je taka kot je , zanj najlepša. Ker ji to ni bilo dovolj in je še vedno iz kil delala neki problem, jo je enostavno pustil. Uganeš, kakšna je njegova žena sedaj? Ne vem za kilažo, na pogled je pa še bolj okrogla kot prejšnja.

Vsake oči imajo svojega malarja! Ne pozabi tega, Pavlina!

Se popolnoma strinjam! pavlina, ti se nikar ne obremenjuj s tvojo težo in kaj si tip o tem misli. Če bi ga motilo ne bi bil s tabo.

draga pavlina! če zameriš ali ne ste po moje punce preveč preobremenjene s tem ali ste debele ali ne! po moje je vsaka punca lepa ampak na svoj način.

Imam pa en predlog za tebe:če želiš shujšati morata s fantom velik sexat pa boš vidla da sex dela čudeže(hallo, zakaj pa nebi).

Ampak še vedno je glavno, da se s fantom imata lepo in uživata v sexu; seveda je to tudi najpomembnejše in ne misli več na težo!! OK?

Seks z bolj okroglo punco je zelo vznemirljiv. In dosti bolj vznemirljivo je, da imaš v objemu, pod seboj ali nad seboj kaj konkretnega, ne pa kup kosti. Jaz pri tem zelo uživam. Razen tega so debeluške običajno bolj vesele in dobre volje.

Ej Urša, to je pa tisti od tvoje znanke res d best naredil! Svaka mu čast!

To je bilo zelo lepo povedano

Tvoje pohvale sem vesel. Zanima pa me, ali so ti všeč besede, ki sem jih uporabil, ali pa prizor, ki sem ga opisal.

ja!

meni prija ce zacutim malo odvecne mascobe…ker me nezno boza po modih…zelo mi pase..provirajte tudi sami..

Besede

Pozdravljena

Sama sem po porodu imela približno enako težo in višino, kot jo imaš ti. Sama sem bila s tem zelo obremenjena in večkrat sem to tudi namignila možu. Odgovor je bil vedno isti – njega to ne moti (če mu je bilo pa všeč pa tudi ne vem). Motilo pa je mene (in direktno sovražila sem se) , zato sem se odločila, da nekaj spremenim. Tudi danes nisem suhica – nasprotno, še vedno imam kakih 5 kg preve (67kg na 168 višine), vendar veliko telovadim (kar prej nisem nikoli počela) in sem se kar dobro oblikvala.

Torej – če misliš zaradi sebe kaj narediti, naredi. Če tebe ne moti, potem ne sprašuj in ne nadleguj njega, če ga moti, ker tako, kot so ti povedali drugi, drezanje ne prinaša nič dobrega, razen tega, da se nekdo naveliča poslušat stalnega nerganja.

Pa LP

Špela

Pa še pri sexu takj prijetno dela: flop, flop, … ;))))))

hvala lepa za tvoje mnenje!
ampak povedat ti moram to, da imam več kondicije kod katerakoli moja kolegica……ker si napisala, da telovadiš…….moj problem je v tem, da kolikor več se gibljem toliko več pojem…..

Tudi jaz sem elegantno izpopolnjena. Nekateri so imeli o tem veliko povedati. Ko sem se zaljubila sem shujsala, vendar sem se vedno oblozena- tudi na tistih mestih, ki jih nekatere kirursko izpopolnjujejo. Zato se ne sekiraj! Jaz dostikrat omenim fantu, da bi mogla kaj shujsat pa pravi, da rad kaj prime. Zato in po tem kaj sem tukaj prebrala, sem se odlocila, da mu bom probala cim manjkrat to omenjat. Kaksen pa bi bil svet, ce bi se po njem sprehajale same kosti ? Pa vse to je tudi stvar posameznika in njegovega okusa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close