Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Možnosti zanositve ????

Možnosti zanositve ????

Zanima me, v katerih primerih lahko dekle zanosi. Nisva še imela spolnega odnosa. Ampak te stvari sva počela na roke. In me zanima, če je možno da zanosi, če si je po končanem delu popravila hlačke pri tem pa je imela na roki semensko tekočino (ne veliko) ????????

Možno je vse, je pa malo verjetno, da bi na takšen način zanosila. O tem je veliko govora na forumu Ginekologija in porodništvo, pa malo pobrskaj. Drgač pa v lekarno po clearblue, pa bodo stvari precj hitro jasne. Na Metelkovi pa obstaja pisarna, za take primere, in je pregled urina zastonj.

V tem primeru bi težko zanosila. Ampak saj veš, da če je 99% proti, še vedno ostaja tisti 1%. Zato v lekarno po Clearblue, da bodo skrbi čimprej minile. Veliko uspeha. LP John.

test urina- k zdravniku (ceprav bodo neradi naredili test). izostajati mora menstruacija-to ni 3 dni, ampak malo dalj. siti so že takih, ki pridejo po preplahu, žal. tako je. ampak vsi razumemo vajino skrb, tudi oni.

pazi, clearblue tudi ni 100%, tudi ta mora biti opravljen po določenem času. ne takoj prvi dan.

bodita pridna.

didi

p.s. upam, da ni nič narobe.

haha..bo noseca:)
te bo ubil nejn stari:))))))…

To sploh ni smešno, a veš???????!!!!!!!!!!!

Ma jst sm govorila s frendico k je govorila z zdravnico prow o vem tem in ji je povedala kao da bi mogu met na prstu ful sveze sperme in si ga vtaknt precej globoko, ce bi hotla zanosit! Tako da po moje ni potrebe da se kej testira tvoja punca. Sam ful kesa bosta dala za te teste. Po moje je vse ok.!
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close