Najdi forum

Nastrpneži

Zakaj sploh sodelujete na tem foromu.. vi nestrpneži ala pepe..the normal guy!
Raje se spelte in ne več težit nam normalnim ljudem.

Pač imajo veselje. Bodo že enkrat odrastli. LP John

Veš kaj John… ti pa k maš ful neki za pripomnit, ne’ Tudi ti sodeluješ na tem forumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In?

Majči…a si ti tud mal nestrpna…oladi malo…

Mačo, men si se pa ti zazdel mal nestrpen od časa do časa…
Pa brez zamere!

Veste zakaj je tako?
Ker imamo vsi pravico povedati svoje mnenje, saj smo v demokraciji in noben nima pravice komu prepovedovati, kdo bo v ta forum kaj pisal.
Če pa kdo ne prenaša, da mu nakdo nasprotuje, naj se preseli na psihiatrično stran!

Mislim, ti, ki uporabljas moj nick, res nisi mogel najti cisto nobenega drugega?!
Ze ne vem koliko tednov ga uporabljam samo jaz in me vsi tukaj poznajo pod tem nickom, potem pa moras ti ravno tega vzeti?!
Pa absolutno se strinjam z maco, ker je tale John grozen clovek. Nekulturen, nestrpen in ogaben. Vsi ga ze poznajo tukaj in vecina ga ima prav za to za kar ga imam jaz. In taksen “clovek” in njemu podobni bodo drugim solili pamet o nestrpnosti? No, saj, njihovim svinjarijam ni meja…
In to, kaksne teme se zadnje case pojavljajo samo potrjuje to. Potem se pa nekateri “peacemakerji” tukaj cudijo zakaj je prisotne toliko nestrpnosti. Pa kdo bo bral taksne svinjarije? Prides lepo na ta forum, da malo podebatiras, da komu pomagas, da mogoce kaj novega zves, potem pa beres stvari kot so pofu.i me v mojo kosmato rit, zelim da me pofuk.s ipd.
Res ogabno in resno premisljujem, da zaradi taksnih zapustim tale forum, ker to ni nicemur normalnemu vec podobno.
Clovek bi pricakoval, da bodo taksni ljudje nasli forum, ki ustreza taksnemu nivoju in namenu, ampak ravno to, da pisejo taksne stvari na forumu za zdravje prica o njihovi kulturi.

Cao!

Spoštovani Pravi Mačo, se mi je zdelo, da tale mačo nisi ti, da je nekdo drug, ker me ni nič napadal. Sicer ne vem zakaj me kar naprej nekaj napadaš in če prebereš macin odgovor, ne omenja mene. Pa pojdi enkrat skozi forum in si malo preberi moje odgovore in boš opazil, da jaz ne pišem nobenih svinjarij in, da skušam vsakemu pomagati. In ti si mi tako zameril, ker sem te enkrat vprašal, zakaj pišeš tisti haha. Tudi besede pof……ti na tem forumu od mene ne boš zasledil. Zato te še enkrat prosim, da me nehaš blatiti. Lep dan. LP John.

veš kaj, nič nisem nestrpna, samo na živce mi grejo taki tipi, ok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close