Najdi forum

ŽIVJO

Zanima me, zakaj moški od ženske pričakujete zahtevne odgovore, ko pa se še sami ne znate pogovarjat? Ne rečem, da vsi, vendar veliko vas je takih. Zakaj si ne upate izražati čustva takrat, ko je potrebno?

Hvala za odgovore…majči

Majči, sploh ne vem, kaj si hotela vprašat ??? Bodi bolj konkretna?

LP Adinoel

To ni samo odvisno od fantov ampak tudi od deklet. Če ga recimo imaš rada, ampak zares rada, ti nobeno vprašanje ne bo pretežko. Fantom je težko izkazovati čustva, kadar ne ve kaj bo všeč dekletu, kdaj je primerno itd.. Si se kdaj pogovorila s fantom? Mu verjameš sploh če ti reče da te ima rad? Nekatera dekleta se čudno odzovejo na fantove besede Ljubim te kar lahko fanta čustveno potre. Morda ravno zaradi tebe fant postavlja takšna vprašanja, morda ravno zaradi tvojih odzivov do njega. Si pomislila da ni samo on kriv?? majči je pisal/pisala:

Res bi morala biti bolj konkretna, vendar si le ti, XenoX, razumel kaj mislim. Moj problem je namreč v tem, da se z mojim fantom sploh ne da nič pogovoriti, o nobenem problemu, ker zanj to sploh ni težava. Čustva se ne smejo zadrževati, ker se to skozi čas nabira. Prosim te, če mi lahko kako pomagaš, lahkoo da sem tudi jaz malce prezahtevna glede pričakovanih odgovorov mojega fanta…??

To imaš prav, v ljubezni je potreben tudi pogovor. Morda je on takšne sorte, da nerad govori o problem ali pa ne zna izražati svojih čustev. Zato se mu s pogovorom približaj na prijazen način, upam da me razumeš kako. Ne bodi takoj razočarana nad njim če je bolj zaprt. Ne smeš obupat nad njim. Bodi prijazna do njega in če te ima rad in bo videl da imaš tudi ti njega rada, vama bo takoj lažje. Izrazi mu vsako svoje čustvo, ki ga čutiš do njega. Vse mu povej. In če ti kdaj da kakšen kompliment ali kaj lepega pove, z veseljem poslušaj in sprejmi, tako bo videl, da ti to ugaja in mu bo bilo všeč. Možnost za razlog je tudi ta, da mu “prezahtevna” vprašanja postavljaš. Si lahko bolj konkretna kakšna vprašanja so to? Če ti jih je nerodno povedati tukaj, mi jih lahko tudi pošlješ na email: [email protected]. Upam da sem ti pomagal. Lep pozdrav.

Živjo, XneoX!
Resda si mi nekako pomagal, venda menim, da bi bila informacija, da sva s fantom skupaj že skorajda 5 let, neodvečna. V tem času pa bi se moralo marsikaj spremeniti, tudi glede pogovorov. Resda sem po karakterju melanholik, da sem sama natančna in morda, da hočem tudi prenatančne odgovore. Bolj natančen odgovor te čaka na tvojem e-mail naslovčku.
čao, majči

majči, hotel sem ti odpisat na email ampak mi zmeraj zavrne. Maš še kak email, na katerega ti lahko pošljem???

ne. samo tega-sori
lahko se pa kako drugače še zmeniva
imaš kak predlog?

Ne vem, mozno je preko emaila ampak nazalost nikakor ne morem poslat, da bi tu gor napisal se mi pa zdi predolgo. Mas ti kak predlog??

Jaz ne bi rada predlogov dajala, da ne boš mislil, da te na kaj napeljujem. Kaj bi lahko bilo narobe z e-mailom?
Sem odprla še eno temo-spomini-a mi lahko tudi tu kako pomagaš??????
baj, majči

Ne nič ne bom mislil kaj takega.. Ti kr predlagaj. Za uno bom pogledal

Ola!
Zaradi mene lahko tudi po mobiju ali po navadni pošti?
Kaj praviš? Daj še ti kaj predlagaj…majči

Ola še enkrat!
Kdaj si ponavadi na netu (delovniki, vikendi)? Jaz sem ob delovnikih ponavadi zjutraj do ene treh ali pa do dveh, med vikendi pa bolj zvečer.
Čao, majči

Si tudi na IRCu??? Lahko se zmeniva da se kdaj dobiva na netu lahko ti pa tudi po navadni pošti pišem če hočeš.

Ne ravno dosti, lahko se zmeniva za dan, uro-meni prija v soboto zvečer, pa tebi?

Lahko pa tudi po navadni pošti.

Hmmm v soboto ne vem ce bom doma. Lahko po SMSih ce hoces ali pa po navadni posti, meni je OK

Meni je tudi prav, lahko po navadni, ok? Kako bova pa glede naslova?

Ti mi lahko pises na moj email pa ga poslji. [email protected] ok?

feministka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close