Najdi forum

bradavičke

čao.imam problem zato prosim da mi piše katera ki ima istega oz.podobnega!?
bradavičke mi nikoli nočejo utrdeti-naprimer ko sem s fantom pol pa on misli da me ne rajca ampak on me!1-jz sem vzburjena ampak pač se mi to ne pokaže na joškah pol pa ne vem ka si misli….spolnih odnosov še nisem imela a mislite da mi bodo pri orgazmu vsaj otrdele?
kaj pa mislite fantje o tem?so za vas pomembne otrdele bradavičke?
hvala že naprej
ps.upam da ni pri meni to bolezenski vzrok IN DA NISEM EDINA!!!

Zivjo bikica!
Nisi bolna in nisi edina. Pri meni tudi najveckrat bradavicke ne otrdijo ob vzburjenju, niti ob orgazmu… veliko prej mi otrdijo, ce me na primer zebe (pozimi, potem v banji ce bradavicke niso pod vodo, ampak zunaj na hladnem…).
O tem sem se ze pogovarjala s fanti in vecini so zelo vsec otrdele bradavicke. V bistvu jim je to se najbolj vsec na zenskih prsih (vecini, ni nujno da vsem). Fantu kar povej, da ce nimas otrdelih bradavick, da to se ne pomeni, da te njegovo pocetje ne vzburja.
Pa ne sekiraj se… to je se najmanjsi problem. Glavno da te fant lahko vzburi, pa ce se to vidi na prsih ali pa ne.

Jst mam tut problem zarad bradavick!! Imam obrnjene navznoter, kar zgleda zelo neprivlacno (vsaj meni). Naj me tip se ne vem kok zrajca, se nikoli ne “odprejo”, kaj sele nabreknejo. Zaradi tega sem zelo nesrecna in ful nesproscena, ko me tip slece. A se mogoce da kej narest, da se bodo odprle?

Meni pa ves cas stojijo in so nenehno otrdele. Prosim, postavite se v mojo kozo. Prihaja poletje in vsi nenehno buljijo! Skrivam se za jopami, pa mi enkrat rece moj prijatelj – ves kaj, modrc bi si pa lahko gor dala. Kaj sem mu rekla? – A se enega? Ne vem, baje da na japonskem prodajajo ene take samolepilne zadeve, da se to dol zalepi… Skusam se sprijazniti, ni pa mi lahko. Zelo je nerodno.

ma daj, tipom so ziher ful vsec, to govorijo le zato, da te lahko cim dalj gledajo v njih in se ob tem naslajajo..verjem

Lahko ti povem moje (mosko) stalisce do tega…problem je v tem, da vecina moskih misli, da ce zenski bradavicke “stojijo”, da je vzburjena, pa to seveda ni cisto res, sej tud nam kdaj bradavicke stojijo, pa definitivno ne zaradi tega, ker bi bli tako vzburjeni.

Moj nasvet je, da se ne sekiraj, poglej si svetlo stran tega: na ta nacin te bo vsaj opazil kaksen tip, ki te drugace ne bi (no, v mejah normale). Drugace je pa res to, kar si napisala, veliko zensk si cez bradavicne enostavno nalepi kaksen lepilni trak al pa selotejp 🙂

Punce a vidite… “ne otrdijo”, “obrnenje navznoter”, “skoz stojijo”… nobena ni zadovoljna, vse imamo probleme. Vprasam vas bikica, levinja in Sirin, a bi zamenjale svoje bradavicke, da bi bile “normalne” v zameno za majhne prsi? Tako majhne, da vam noben B modrcek ne bi bil prav? Da si ne morete kupiti normalnih kopalk, ker vam je vsak modrcek prevelik? Meni se zdijo moje bradavicke cist lustne, res ne nabreknejo vedno kadar sem vzburjene (ampak samo vcasih), a imam zelo majhne prsi. Verjamite da se tudi jaz sekiram. Kaj mislite da se pod obleko prej opazi… majhne prsi ali navznoter obrnjene prsi ali pa take, ki ne otrdijo? Se mi zdi da je odgovor jasen.

Me zanima kaj fantom vec pomeni: velikost prs ali kaksne so bradavicke?

Vsem vam verjamem da se sekirate… but nobody’s perfect! IMEJTE SE RADE TAKSNE KOT STE… in bodite samozavestne!

Sirin tebi pa predlagam tako kot Jinxy: daj cez bradavicke flajstrer ali pa tisti beli samolepilni trak za pritrjevanje gaz (zgleda kot salotejp). Seveda preden se bos sla kam s tipom meckat si flajstra diskretno odtrani 😉

Tanja, tole si lepo napisala. In kot imate ženske različne joške, tako imamo tudi moški različne okuse. Meni osebno je všeč, da ima ženska nabrekle bradavičke, tudi če ima male joške, prijatelj pa prisega samo na velike joške in mu bradavičke sploh niso pomembne. LP John

Stoječe ali nestoječe bradavičke sploh niso problem. Večji problem bi bil stoječi ali ne stoječi pri fantih. Če se dva imata rada, je tudi ljubkovanje kakršnih koli bradavičk in joškic čudovito. Če se pa nimata rada, in gre zgolj za seks, pa verjetno bradavičke sploh ne pridejo na vrsto, ampak zgolj ven in noter.

Hvala za nasvet, Tanja, zanima pa me, ali si ze kdaj odstranjevala tako prilepljeno stvar z bradavic? Za to, da bodo srecno dol zalimane in da se bom z vsakim lahko normalno pogovarjala, naj trpim se bolecine…

Ja ja ja ja v bistvu imate skoraj vsi prav. Vendar je Tanja zadela v center.
Draga dekleta vedeti morate da SAM videz bilo česa, tudi Vasih prelepih jošk vseh vrst, oblik, velikosti in… ni pomemben. Vedeti morate da mi moški opazujemo tudi druge stvari na vas lepoticah! Jaz osebno pa se ne branim pogledati ničesar lepega. Lepe joškice so lahko tudi velike, male, nabrekle, …

Za tisto punco ki pa jih ima notri. Probaj z čebulo zvečer par dni pred spanjem, razeži na pol pa vsako polovico na eno, menda pomaga.

lp miki sej smo vendar ideali 🙂

ej hvala vsem ful mi je v tolažbo če vem da nisem edina pa da obstajajo različna mnenja!
verjamem tudi da tiste ki imajo otrdele bradavičke niso zadovoljne vendar iz mojega stališča gledano bi bila zeellloooo srečna če bi imela takšne!!
res pa je da se tud meni med tuširanjem nabreknejo a so male.videla pa sem že vse velikosti bradavičk(ne v živo da ne bo pomote:)))
Imam pa tudi male joške tako da pride potem vse skupaj tako nepopolno!!:(
Res se obremenjujem s tem in upam da bo ste fantje razumeli da pač vsake bradavičke kar tako ne otrdijo! LP.

Hvala za nasvet miki, bom probala.
Lp

Draga bikica, ne sekiraj se, tudi majhne joškice znajo biti prav prijetne, mislim, prijetno jih je ljubkovati. Uživaj, ko ti jih kdo boža in se ne obremenjuj z neumnostmi. Pomembna si ti kot celota. Imaš pa mogoče občudovanja vredno muco.

Odgovor za Sirin:
Predvidevam da ti moj nasvet ni bil vsec in ga ne mislis uporabiti. Meni je vseeno.
Samo ce bi se jst tolk sekirala, kot “NAJ” bi se ti, bi tudi tiste “strasne bolecine” pretrpela. Vidim da si ocitno niti nog se nisi depilirala. Odtrganje enega flajstra se sploh ne more primerjat s tem.

Ves za lepoto je treba vcasih tud potrpet!

Ja tudi meni nipplni nocjo otrdet. Zato vzamem kocko leda in si jo po niplih rabam dokler se mi ne naspicijo. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close