Najdi forum

PRIHAJATI1

Lep pozdrav vsem skupaj!

Že kar dolgo časa imam spolne odnose z moškim , ki ima velikega in močnega-penis.Kakor koli poskušam , pa mi še nikdar ni prišlo!Ne vem ali je vzrok v meni , ali pri njemu!Je pa res , da sem nora na sex in podobne stvari in pri njemu se hitro vzburim samo tistega , kar si želim pa ne dobim! Prosim vas , da mi pomagate kaj naj naredim!!!

Najlepša hvala!!!
delfi

Povej mu kaj si želiš, naj to tudi stori. Malo si pomagaj sama, sprosti se, ne misli na orgazem pa bo.

Če se imata rada in si zaupata, si povejta in uresničita vse, kar si želita. Potem bo prišlo vse na vrsto, tudi tebi bo sčasoma prišlo. Samo malo prizadevanja in ptrpljenja, pa bo.

čao jure

Se strinjam s tabo. Če ti, DELFI, ne bo šlo, poskusi sama-to je vedno zelo ugodna rešitev (moje izkušnje). naj te pred njim ne bo sram, kajti zaupnje je vredno zlata.

majčijure je pisal/pisala:
>
> Če se imata rada in si zaupata, si povejta in uresničita vse,
> kar si želita. Potem bo prišlo vse na vrsto, tudi tebi bo
> sčasoma prišlo. Samo malo prizadevanja in ptrpljenja, pa bo.

Malo nazaj je bila prav taka tema in tam sem že napisal:

Kaj pa če se samozadovljuješ, a ti pride? Najprej moraš sama spoznati svoje telo in to kar ti najbolj ustreza. Ko boš to ugotovila, pa svetuj fantu kaj naj počne s tabo. Pa čimbolj sproščena bodi in ne misli že vnaprej na orgazem. Veliko uspeha. LP John

Močnega? 🙂

Jaz imam redne spolne odnose z mojim fantom in priznam, da mi pride samo takrat, ko me zadovolji oralno, pa se še s prsti malo poigra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close