Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ženske spolne fantazije

Ženske spolne fantazije

Zanima me kakšne spolne fantazije se vam (ženskam) podijo po glavi!

hmmm ja.teh je res velik!smo bol potrebne kot zgledamo in vsaka ki vneto trdi da si je ona že ne bi rajcala si jo!!kajti tudi me mislimo o sexu.jaz naprimer sem samo enkrat sexala pa mi ni blo tak fajn ko je bolel pa zato veliiikkkkoooo “razmišljam”-sanjarim o predigri!!!!!!to mi je v večji užitek in potem si predstavljam kaj vse bi mi tip ki mi je všeč,…delal..čeprav so mi všeč samo moški pomislim kdaj tudi kakšen bi bil grupni z punco in fantom torej.
no sej pri vsaki je drugač ampak ne kaj preveč-torej to bi bilo vse!čao čao

hmmm…mene pa ful vzburja, če med božanjem muce mislim na to kako me nekdo opazuje..ali pa si zamisljam kako seksava s tipom pa naju gledajo…čudno, ampak res vznemirljivo.

čao

Kadar jaz seksam, se rada spominjam odlomkov iz porničev, saj mi to olajša delo-pride hitreje. Fino mi je tudi, če fant zraven stoka…

Mici z dvema, vedno in znova… mogoče zato, ker nikoli probala 🙁

Mici, probaj, potem ti bo šele delala fantazija, 🙂

Imam eno knjigo od Nancy Friday (nekaj podobnega), naslov pa je Women on top. Zenska je neke vrste psihologinja, v knjigi pa je po mojem ene sto zenskih fantazij. Ene so se rosno mlade, druge ful stare, ene nedolzne, druge negravzne… zanimivo branje, ni kaj. Priporocam!

Lep pozdrav,

Sonči

Mene ful vzburja, če si predstavlam, da me obdelujeta 2 tipa in sicer to ne zgleda tko, da daješ enmu blow job drug te pa odspodi.. ampak čiz tko, da onadva zadovoljujeta mene. Da sm jz tista k je v centru vsega dogajanja.Recimo da me obadva ližeta en po prsih drug po tamali.
Všeč mi je če tip prevzame vlogo leaderja jz se mu pa prepustim… ja to mi deli!!!!

Se strinjam…. 😉

jmislim da je pri puncah velik razkorak med fantazijami in realizacijo 🙂

tut pr tipih, verjem!

dejstvo je da imata oba prov
ker se v vecini primerov partnerja ne upata pogovort kaj hocta, ker se bojita reakcije… mogoce bi pa probal.. mogoce iamte iste ideje..

mojmu je blo ful usec k sm predlagala uporabo sladke smetane, sladkega greha,… pr oralnem…;)

Mene zelo vzburja,ko si zamišljam ,da me obdelujeta dva,eden mlad pa eden starejši,da me božata po muci,po joškicah in da me dolgo natepavata.Pa sanjam tudi da me dva črnca,ali pa dva mlada cigančka,da mi jo ližeta,potem me pa sexata.Bolj kot sam sex me vzburja,ko me božajo in mi z prsti gredo not v muco,da čutim več rok na sebi.Vzburjajo me tudi ženske,to so samo sanje….

mm nedolžna imaš res dobre fantazije, lepo bi jih bilo uresničiti.Se rade volje pridružim.

oprostite ker pišem na to temo ampk
Kdaj ste si ve začele prstke tlačt not v *****?

oprostite ker pišem na to temo ampk
Kdaj ste si ve začele prstke tlačt not v *****?

Sem m malo nad 40. in, če katera za ji delam predigro do vrha in naprej–

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close