Najdi forum

Torej ta teden se s punco odpravljava na morje stara sva 16 oba. Bi lahko prosil za kaj nasvetov, namrec za oba bo to prvic. Vendar mene ne skrbi toliko kot mojo punco, je to normalno? 🙂 Prosim za nasvete… Hvala

Jest ti predlagam, da se obrnes na Psihota in Bebija na quakenetu… Fanta obvladata zadevo 🙂

Diablo kaj ti neki bluzis?
Anonim. Kaj je to kej tazga ce 1. gresta na morje?
Obvezno moras s sabo vzet kopalke, razn ce gresta na nudisticno plazo.
Brisace ne smes pozabt. Ce gresta cez mejo moras vzet se potni list.
Dnarja mors met dost za cele pocitnice, nared si plan da ga ne “spals” v enem dnevu, pol bos pa brez… no pa sej bo najbrz se kdo odgovoril, tako da bos se kaksn nasvet dubu. 🙂

P.S. Pob je prasu kaj je to kej tazga (sej ne da ne znam med vrsticami brat, ampak on je tako zastavil vprasanje)

Mislu sm za sex? Ce mi/nama lahko daste kj nasvetov…?

Uzem kondome sine, nabriš jo veselo in debelo in glej da bo tudi ona vesela in zadovoljena pa se bosta mela oba fajn,…garantirano

fantje se hecajo, toda par skrbi in to ni nič smešnega..normalno je, da punco skrbi bolj kot tebe, saj v končni fazi ona nosi nekako večje “breme”.Poleg bolečin, ki so vsekakor lahko kar močne, je tukaj še nezaželjena nosečnost-zato sama predlagam potrpežljivost (čeprav bo pri tebi verjetno teško), začnita le, če si bo to ona zelo želela, če bo dovolj vlažna (saj so v nasprotnem primeru bolečine premočne)-predvsem pa-uporabita kondom.O položajih in mestu..itd…pa ne bom-je stvar posameznikov in trenutkov….
Imejta se lepo…………

Zakaj tako hitita s tem? Lahko je lepo tudi brez spolnega odnosa. Če pa se že morata odločiti za njega, se pa zaščitita.

Jest vama predvsem predlagam, da ne hodita na morje z neko fiksno idejo v glavi, da bosta seksala, ker bosta potem samo razocarana, ker clovek v takih primerih vedno pricakuje prevec. Lahko mi verjames, se mi je isto zgodilo.

Pejta na morje, lepo se imejta in SAMO ce bo res trenutek pravi, in ce bosta oba za, se odlocita za to, brezveze je, da gresta na morje in vsak pri sebi vesta, da bo slej ko prej prislo do tega, ko si bosta rekla “a greva?”, to je brezveze, samo slabe volje bosta.

Ja res… zakaj hitita?!
S seksom je najvecji problem, da ko enkrat zacnes ne mors nehat. To je najhujsa droga. Do konca zivljenja bosta odvisna!!!

kaj ti misliš da ti bo dala?????????
hahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close