Najdi forum

hay!

Prosila bi vas za nasvet. s fantom sva skupaj 5 mesecev. Imava redne spolne odnose. Problem pa je v tem, da meni še nikoli ni prišlo. Kaj naj naredim? Fant si me zelo želi zadovoljit, vendar mislim da sem kriva jaz. Poskusila sva že vse možne položaje, dotike,…Prosim svetujte mi

Že vnaprej hvala,
lep pozdrav

Kimmy

nekje v tvoji podzavesti je neka ovira in sama jo moras odpraviti

Naj te proba nekako drugace zadovoljiti, ne s seksom,… ce razumes.

Kaj pa če se samozadovljuješ, a ti pride? Najprej moraš sama spoznati svoje telo in to kar ti najbolj ustreza. Ko boš to ugotovila, pa svetuj fantu kaj naj počne s tabo. Pa čimbolj sproščena bodi in ne misli že vnaprej na orgazem. Veliko uspeha. LP John

Fant naj se z usti nežno poigra s tvojim ščegetavčkom. Malo ga lahko prime tudi z zobmi, ga pogrizlja in ga posesa v usta. Mogoče bi šlo taklo, poizkusita.

Dvomim Jure, najprej bo morala razčistit kot pravi Petra s svojo psiho. Kim poskušaj se čim bolj sprostiti, ne misli na orgazem, misli na to kako ti je lepo med samim seksom. Da pa z nekom v postelji uživaš ga moraš ljubiti, imeti le rad ni enako.

živjo! Poskusi si jo sama…kot, da se zadovoljuješ!Tako delam jaz in mi prav prija!!!! Pa lep dan!

ej zenska toj cist normaln.ti bot rajs sproscena pa uzivj ne pa da se obremenjujes s tem…use ob svojem casu:)..

pozdrav-strinjam se z John-onm….vprašanje je, če doživiš orgazem, ko se samozadovoljuješ…drugače pa-ne obremenjuj se s tem-bolj ko si boš želela , da ga doživiš, manj uspeha bo….povej fantu točno, kaj ti je všeč in kaj ti ni..lahko mu pokažeš….itd…(lahko si vmes pogledata kakšen film-če vaju seveda vzburja…)….

Eja Mateja1
Veš kaj…po mojem tole vse ob svojem času ne drži popolnoma. Iama prijateljico, ki se že kar nekaj časa trudi, da bi med seksom doživela orgazem, pa ji to ne uspe ( s fantom sta skupaj že 4 leta-pa ne vprašaj me, zakaj toliko časa….)!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close