Najdi forum

seks v zgodovini

živjo,

domnevam, da berejo ta forum tudi tista malo starejša mladina

Starejši ljudje (starši in naprej) vedno govorijo, da je bilo v njihovih časih vse drugače, da ni bilo toliko vrst kontracepcije kot danes, da se o spolnosti ni govorilo, ni bilo TV…..
Skratka: NISO VEDELI NIČ O TEM
Res je, da se je marsikdo poročil že pri 16 letih…..

Samo, če res nič niso vedeli, in niso imeli kontracepcije, kako so pa potem začeli, spoznali…da imajo luliko ne samo za potrebo?

Cenjeni starejši, kako je bila ta stvar davno tega nazaj? Kaj ko bi malo pokramljali o tem! Kaj pa kontracepcija??????
Tudi mnenja in novice drugih dobrodošli! PA BREZ NORČEVANJA PROSIM!

Saj ne moram verjet kaj pišete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Res se včasih ni toliko govorilo o spolnosti kot danes, seksalo pa se je verjetno še več kot danes, ker ni bilo TV, interneta, itd.. Ker ni bilo kontracepcije, so imele družine tudi več otrok. Mimogrede, moja mama ima še pet bratov in štiri sestre. Tudi ženske so skrivale menstruacijo celo pred možem. Da lulike nimaš samo za lulati, pa ti ni treba povedati, ker to sama občutiš. Verjetno si se tudi ti začela samozadovlevati že v osnovni šoli, pa ti nihče ni rekel, da to počni. To je pač prirojen nagon. In če pogledamo daleč v zgodovino, je poznano, da je bila večina slavnih mož in žena usekanih na seks( Henrik VIII., Kleopatra, Napoleon, Marija Terezija, tudi naš Prešeren in mnogi drugi, da o starem Rimu niti ne govorimo,itd..). Pa še bolj brez skrbi so lahko seksali, ker ni bilo aidsa. In če ne bi bilo interneta, bi tudi jaz zdajle verjetno seksal, ker ne bi imel kaj drugega za počet. LP John

Hehehe, John, ti kar raje pojdi seksat.
Ubijes dve muhi na en mah: zena bo zadovoljna, pa se mi bomo zadovoljni, ker ne bos tukaj.

🙂

Cao!

P.s. Upam, da me ne boste ti in tvoji privrzenci spet lovili za moje hehehe-je…

Dober odgovor na temo. LP John

Seks je stvar, ki nam je prirojena in za to da seksamo oz. si zelimo seksati skrbijo nagoni. Ljudje seksajo tudi v najbolj nemogocih pogojih in situacijah. Nekdo je rekel, da so ljudje najboj seksualna bitja na zemlji. Vsak ki je ze seksal ve, da ko enkrat zacnes, ne mores nehati.
Je pa res, da so zaradi neznanja in predsodkov imeli ljudje veliko vec predsodkov in tezav s seksom. Zaradi tega pa marsikomu seks ni bil le v uzitek ampak mu je povzocal tudi tegobe. Tudi taksna in drugacna obrezovanja, posiljevanje svoje zene in podobne stvari (v Sloveniji dandanes upam neznane stvari) so se in se dogajajo po celem svetu – vse zaradi nagona po seksu.

Daj Mačo zdej pa res že težiš. Predvidevam, da si ga ti samo drkaš
in si zato tolk zatežen. Si morda fovš John-u. Pa povej kolk si star 12 ali 13 let???

Darko, močno narobe upaš ,…

Ko sem bila še otrok, se spomnil reklamnega plakata za nek risani film.
Spodaj pa je pisalo: ZA OTROKE OD 6 DO 66 LET!
Torej, kdaj smo pol starejša mladina?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close