Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost predlog administratorju

predlog administratorju

Predlagam, da se odpre nov forum, saj resne debate, kot je npr. ta o umetni oploditvi samskih žensk, komaj še spadajo v forum skupaj z mnogimi najstniškimi izbruhi, ki se pojavljajo tu.

Verjetno bi bilo splošno ime, npr. “Družba” kar primerno.

Lep pozdrav,
Andrej

Pa sej se bodo umirili …

sicer pa tako vsaj dobimo jasno podobo naše mentalitete 🙂

Muffy

p.s. mislim, da je tukaj tudi forum “Med.Over.Net”, torej lahko daješ taka vprašanja tja, ne pa sem, ko se pogovarjamo o tako perečih problemih 🙂

Na forumu O med.Over.Net sprašujete kar vas zanima o sistemu zdravnikih željah popravkih, pritožbah in tako naprej.

Zdravstvo?Zdravje se pogovarjate o Slovenskem zdravstvu nasploh in zdravju slovencev, kaj je dobro za nas in tako naprej.

Ostali naslovi so tudi dovolj jasni, vendar opažamo, da se na vseh forumih udeležujejo različni ljudjepač tisti, ki jih tematika zanima.

Res pa je, da se je forum Mladi o spolnosti razvil v marsikatero nakladanje. Se kar strinjam, da bi dodali nek nov forum o družbi nasplošno za vse starosti. Potrebno je samo malo bolj podrobno razdelati, kaj naj bi tak forum vseboval.

kot prvo nič o spolnosti ker naj bi to ostalo tukaj. O spolnosti si lahko ogledate tudi na spletni strani Akcija ZZV celja ki je tudi del našega portala. Spremenimo lahko samo naslov iz Mladi o spolnosti v O spolnosti.

VAŠE ŽELJE PA PROSIM, DA MI OPIŠETE, KAJ BI SE V TEM FORUMU POGOVARJALI o družbi, DA BOMO ZADELI SMISELN NASLOV IZ KATEREGA BO RAZVIDNO KAJ SE TUKAJ DOGAJA.

Za vse predloge bomo hvaležni,

Pa še nekaj če bo predlog smiseln in res dober, bomo uvedli nagrado. Nič, kar obljubim, da tisti predlog, ki bo objavljen dobi nagrado PRAV

primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close