Najdi forum

Nekaj novega

Pozdravljeni!
Oglašam se vam drugič, prvič ste mi na tem foromu pomagali z svojimi nasveti že pred dobrim mesecem. Redno berem vse teme in nažalost zadnje čase zahajate v brezveznosti.
Prej sem prebrala vsa mnenja na temo sedaj preberem prvi dve pa vem kaj sledi obrekavanje, žaljivke pa tudi še kaj hujšega.
Pred tem sem komaj čakala, da sem zašla na vašo stran in prebrala marsikaj zanimivega in poučnega dobre nasvete in ste resnično obravnavali zanimive in potrebne teme.
Vidim da so se tudi udeleženci ki so na začetku dajali najboljše nasvete že umaknili.
Očitno bi vsem prišel prav kak odmor in bi potem spet začeli z dobrimi temami.

Brez zamere toda to kar pišete zadnje čase ni več to kar je bilo na začetku.

Lepo vas pozdravljem v upanju da se zresnite in takrat bo ta forum spet kar je bil.

Pa pa

Se ne bi mogla bolj strinjat s tabo! Povsod, kjer vidis vec kot 30 vpisov, lahko ves, da se tam vrstijo samo se osebni obracuni in gre pri tem samo se za to, kdo bo zmagal (beri: imel zadnjo besedo) in cisto pozabijo na prvotno vprasanje. Kar je precejsnja skoda. Nekateri se res trudijo, da bi pomagali, potem pa razni provokatorji porusijo vso zadevo. Normalno, da nastanejo prepiri, ker imajo ljudje razlicna mnenja, ampak ne vem, zakaj morajo zmeraj preiti na osebno raven. Pa vse te zamere, ko se stalni soudelezenci poznajo po nickih, pa se en spomni, da ga je ta pri eni prejsnjih tem grdo povozil s svojimi argumenti in takoj napise negativno nastrojen mail (po moznosti zaljiv) in spet se pozornost preusmeri drugam.
Super ste vsi tisti, ki delite svoje izkusnje in znanje na forumu, pogovor velikokrat pomaga, pa ne se pustit prevec sprovocirat. Saj veste, pametnejsi odneha 😉

Lep pozdrav.

Ja se tudi jaz strinjam z obema. Važno je, da si pomagamo in svetujemo med sabo, ne glede na flance nekaterih.

Tudi jaz se strinjam….vendar je osebnih zamer največ prav na tem forumu – mladi o spolnosti in drugih aktualnih temah. Nazadnje pride celo tako daleč, da se ti zdi nesmiselno povedati svoje mnenje, ker takoj kdo skoči nate in te seseklja.
Lep pozdrav

Ne se pustiti provocirati, če se želite o nečem resnem pogovarjati obstajajo tudi drugi forumi na Med.Over.Netu, če pa imate konkreten predlog o čem bi se radi pogovarjali, pa vam odpremo nov samo vaš forum, samo povejte kaj in o čem želite,

Na tem forumu, pa lahko malo bolj pregledujemo, kaj kdo koga žali in tega ne dovolimo, tako bo forum, amlo bolj zaprte narave, pa še vedno odprt za vse tiste “taresne”

Primož

Tudi jaz ne sodelujem več v pogovorih tega forume, ker ni več takšen, kot je bil prej.Človek vpraša za nasvet, upa da bo dobil pametno rešitev, na koncu pa se pod njegovim vprašanjem zvrstijo žaljivke in prepiri…
Upam, da bo v bodoče bolje in da si bomo spet znali med seboj pomagati, se potolažiti kot prej!
Potrdudite se!
Vaša nekoč redna bralka TANCY

Ja, vse kar ste napisali, je res.

Mene moti tudi to, da ima očitno več ljudi enake nicke in potem pljuvajo eden po drugem, si citirajo kakšna prejšnja pisanja, si očitajo v stilu “takrat si rekel pa to…” ali “…ja, danes si stara 20, zadnjič si bila pa 16 let…” itd.
Mogoče ne bi bilo slabo, da bi vpisal nick kot pri drugih forumih – tako, da ne moreta obstajati dva z istim nickom.

No, pa saj ne vem, če bi bila to sploh rešitev. Tisti, ki uživajo v tem, da se prerekajo in zmerjajo, bi to še vedno lahko počeli do onemoglosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close