Najdi forum

semenska tekočina

Zanima me če lahko ko se samozadovoljuješ poješ svojo semensko tekočino. če kdo ve naj mi prosim pove. Hvala

Jaz je sicer še nisem pojedel, ampak brez ovir jo lahko poskusiš, saj ni strupena.
Tudi veliko žensk jo poje, pa jim nič ne manjka. Pač stvar okusa. LP John

Je pa energetsko izredno bogata.

Jah odvisno kaj si dal pred dnevi v usta.

No pojedel je nisem, probal sem pa kakšen okus ima. In če se zavedaš, da je to najboljša in najkvalitetnejša hrana (niti slučajno strupena) ti je naj ne bo nerodno preizkusiti. Predsodki glede preizkusa lastne sperme so po mojem popolnoma neumestni in nesmiselni. Kaj pa svojo kri? Si jo že kdaj dobil v usta?

LP Jack

Tomy, sicer ne vem zakaj bi rad poskusil svojo spermo, ampak strupena sigurno ni. Zgodbicam kako je sperma zdrava in hranilna ne verjamem oz. mi sploh ni vazno.
Razumem, da ljudje kdaj v zivljenju dobimo obcutek, da bi radi poskusili in izkusili nekaj novega, ampak taksne in podobne stvari-torej poskusanje lastnih telesnih sokov mi nekako ne spada v to kategorijo. Sicer je pa to samo moje mnenje.
Zanimivo pa mi je to, kako si potem dolocite mejo kje nehati. Ali imate sploh mejo?!
Mislim predvsem, ce vas mika poskusanje lastne sperme ali imate mejo in ne poskusate tudi recimo urina ali pa bognedaj svojega blata?!
Upam, da ne, ker bi mi to pomenilo, da niste ravno pri ta pravi.
Ceprav sem slisal, za “urinsko terapijo”, kjer bolniki oboleli za rakom uzivajo svoj urin. Hm…vsekakor jim nic ne zavidam.

Cao!

Jooj bognedaj da še zraven uživajo urinske mikrokristalčke, ki lahko privedejo, če se začnejo nabirati v sklepih, do akutnega izbruha protina ali po domače putike – bolezni kraljev :))

tomy, semenska tekocina je beljakovina. izjemno zanimiva izkusnja je lahko, jo pojesti. precej nenavadne strukture in neverjetno! razlicnih okusov.

go ahead!:-)

Mačo kje pa si pustil tvoj “hehe”?
Seveda se samo hecam, ne zameri!

Živjo Tomy!

Jaz sem jo poskusila samo enkrat, pa sem mislila, da bom vse skupaj pobljuvala! Bojda pa ima semensak tekočina različen okus, tudi pri prehranjevanju posameznika.

Cao, Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close