Najdi forum

Poročne agencije

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z agencijami, ki organizirajo poroke. Vse od obleke do stylinga, rezervacije in najeme, glasbe, hrano,….. Slišala sem, da vse to ne pride dosti dražje, kot če si poroko organiziraš sam, prihrani pa ti dosti živcev. Obračam se tako na tiste, ki ste se poročili s pomočjo take agencije – kako ste bili zadovoljni, tako s ceno kot izvedbo (če je mogoče malce opišite kaj vse ste dobili za določeno ceno, koliko svatov je bilo,…) in tudi tiste, ki ste se poročili v samoorganizaciji (cene izposoje obleke, fotografa, cvetličarne) Dobrodošla so tudi kakšna priporočila, tudi gostilen oz. lokalov.

Hvala za pomoč,

Pa lep dan vsem skupaj,

Biba

živjo

no nimam izkušenj z agencijo, lahko pa ti samo nekaj povem iz izkušenj: Sama glih nisem bila pripadnik poroke, ko me je moj dragi že dalj časa nagovarjal. No potem se rekla da, čeprav sem hotela še počakati kakšen let.

Ko gledam nazaj, mi je pri vsej stvari bilo najbolj všeč to, da sem lahko izbrala šopke, pa torto, pa obleko, pa vabila… ne vem, kako je s tabo. Je pač živčna vojna, ampak meni je bila všeč, saj sem o vsem sama odločala.

Ne razumi napak, nimam nič proti agencijam, saj sem v življenju poskusila že marsikaj preko agencij (agencije za stike, za zaposlovanje…). Odloči se sama, Slovenija še ni navajena na agencije

lp nataša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close