Najdi forum

analni spolni odnos

ker ne vem kam naj se obrnem po nasvet prosim vas za pomoč.Moj partner zelo rad spolno občuje analno.Meni ta odnos ne povzroča bolečin prav nasprotno ker je zelo pozoren do mene tudi jaz zelo uživam.Bojim pa se ker imam po njegovem orgazmu motnje z prebavo(vetrovi včasih driska…).Zanima me ali je izliv v analo lahko nevaren.Imam tudi zbadajoče bolečine v trebuhu ali je to povezano z spolnim odnosom.Hvala lepa.

Nimam pojma, kaj naj ti odgovorim na tvoja vprašanja, lahko ti rečem le, da sem ful nevoščjliv tvojemu partnerju. Jaz svojo šuntam že 8 let, da bi jo nabrisu analno, pa noče niti slišat. Pravi, da jo to boli in da je rit namenjena sranju, ne pa sexu.

Ce jo prepricujes na tak nacin, kot si nam napisal, bos prezivel se nadaljnih xx let ne da bi se ti zelja uresnicila.

Izliv v analo ni nevaren.
Bolečine v trebuhu nimajo zveze s spolnim odnosom.
Vetrovi in driska so verjetno posledica tega, da fant med
odnosom izvleče penis skoraj v celoti ven (pumpa zrak).
Ta odvečni zrak in semenska tekočina deluje na sluznico
in jo draži. Nimam pojma o medicini, zato le sklepam.
Ker vidim, da so fantje “bolani” na analni sex z dekletom,
naj jih potolažim, da niso nič zamudili. Nič posebnega.
Vsak odnos je lep zaradi dveh ljubečih, ne zaradi rupe.
Pozdrav, Andi

Ehehehehe, borut, tvoja punca je pametnejsa od tebe!
Glede tega se cisto strinjam s tvojo punco, ker ravno tako nenaravno kot je to, so nenaravni tudi homoseksualni in lezbicni odnosi. Koliko sem ze slisal prav odurnih zgodb od nekaterih kolegov, ki to pocnejo. Analni seks ni samo oduren, temvec je lahko tudi izredno nevaren, saj anus ni pac za seksualne namene in lahko taksno pocetje ne samo poskoduje sluznico, temvec tudi nekatere notranje organe.

Res pa je, da lahko da lahko moski in zenska v svoji intimi pocneta kar hoceta, pa tudi analno, ce hoceta, samo moje mnenje je, da je to ogabno.

Hehehe, borut, je pa veliko drugih punc, ki jim to ni ogabno, zato si najdi drugo punco, ce te to tako moti…

Res mi je pa smesno in zalostno obenem, cesa vsega se ljudje danes ne bodo spomnili iz dolgcasa in tega, ker so ze vsega navelicani…
Po moje bi nekateri najraje se rocno zvrtali luknje v telesa svojih punc in tam potesili svoj nagon.
Zame je za seks namenjena samo ena luknja (oralni seks se ne steje, ker ni seks v pravem pomenu) in to je vagina.

Cao!

Tina!

Analni odnos je super. Sam ……. JOŽE; JOŽE; JOŽE ( če ti tukaj ni všeč in se ne znaš obnašati, ne prihajaj sem)

Primož

“Jože”???

Lahko se malo vzdržiš svojih neokusnih komentarjev, tudi pri drugih temah, ne samo pri tej …. če nimaš kaj pametnega povedat, bodi raje tiho.
Glede anale pa … kakor komu paše, ne pa “anala je zakon”.

Mačo ne mi zamerit, ampak nekaj bi te vprašal. Kar se tiče tvojih odgovorov, večinoma napišeš dober odgovor, ampak zelo me zanima, zakaj vedno začneš s tistim abotnim “hehe”. Ali ti je vsaka tema smešna, pa naj bo še tako zelo resna?Ali pa si tako neizmeren veseljak, da se vsaki stvari režiš? Pa prosim brez zamere. LP John

Mačo ne mi zamerit, ampak nekaj bi te vprašal. Kar se tiče tvojih odgovorov, večinoma napišeš dober odgovor, ampak zelo me zanima, zakaj vedno začneš s tistim abotnim “hehe”. Ali ti je vsaka tema smešna, pa naj bo še tako zelo resna?Ali pa si tako neizmeren veseljak, da se vsaki stvari režiš? Pa prosim brez zamere. LP John

John, ne mi zamerit, ampak ali si si ti sploh prebral kako se imenuje tema?
Ker se tema nanasa na analne spolne odnose in ne na analiziranje besed drugih.
Res nimas kaj pametnejsega za poceti kot da lovis druge za besede?
Tocno to sem enemu ze napisal, ker nekateri ocitno res niste prisotni na teh forumih, zato, da bi ali pomagali komu, ali pa podali svoja mnenja, temvec samo zato, da delate nerede in povzrocate spore.
Tebe se pa spomnim oz. tvojega nicka se iz prejsnjih debat, zato vem, da je tocno o taksni osebi govora.
Mislim, da bi nas bilo kar nekaj tukaj na temu forumu, ki smo tukaj dejansko zato, da bi ali pomagali ali pa podali svoja mnenja, veselih, ce bi se ti in tebi podobni podali na kaksen vam bolj primeren forum.
Pa brez zamere jasno!
Cao!

Mačo.. moram ti povedat, da ima John čisto prav. Pri vsaki še tako resni temi začneš z hehe in tudi meni se zdi to malo čudno. Kot kakšen bebec, ki se kr naprej reži. Zresn se mal. Pa tudi ker se tiče Johna naj ti povem, da je čisto cool dečko. Prebrala sem že veliko njegovih pametnih odgovorov. In vedno si upa rečt bobu bob. Kar tako naprej John.

No, no, Barbara, ti mene sploh ne poznas, zato bi te prosil, da ne pises taksnih stvari. Kot drugo pa sem ze Johnu napisal, da so bebci tisti, ki se zapikujejo v besede in ob tem ne vidijo vsebine oz. celote. In očitno si ti ženska različica takšnega človeka.
Jaz sem tudi prebral tvoje izjave, ki mi dajo za vedeti, da so pač tudi pri ženskah izjeme. Žal niso tudi vse ženske na temu svetu normalne…

Jaz sem pa drugače po naravi velik šaljivec, za vse ostale, ki tega še ne vedo, čeprav jih to tudi ne briga. In mene prav malo briga, če se tebi nekatere stvari ne zdijo smešne oz. v življenju ne vidiš nobene stvari zabavne.
Ti, mogoče pa te ni tvoj dobro poseksal, pa zato vse vidiš črno?! Ker je pač pri tebi seks tako pomemben. Po tvojem pisanju sodeč, si najbrž v takšnem primeru že iščeš drugega.
GROW UP & LIGHTEN UP!

Cao!

Poleg tega, da sem opazil, da si ti Barbara v istem klubu obnašanja kot John (pa sta tudi edina člana), me resnično zanima zakaj sta tukaj.

Ker takšna napadanja, provociranja in zapikovanja v besede sigurno ne pomenijo, da sta tukaj zato, ker bi rada ali podala svoje mnenje ali pa komu pomagala.
Ponavljam, važna je samo vsebina oz. namen sporočila. In moj namen je bil vedno ali se s kom pošaliti ali pa komu pomagati.
Vajin pa to ni, ker me tukaj lovita zaradi par prisotnih medmetov v stavkih. Mislim, res smesno, in to pove vse o vaju dveh. John, da ni Barbara mogoče tvoja žena? Samo ideja, ki pa je v tem kontekstu popolnoma nepomembna.

Svetujem vama, ker sta tako in tako edina, da se odpravita na kakšen drug forum, ker ne ponujata čiste nobene pomoči ali pa vsaj konstruktivne razprave.
Pa naredimo anketo o temu kdo bi hotel, da se vidva odpravita drugam, če ste že tako usekani na te ankete.

Cao!

tina ima tezavo. prosila nas je za nasvet. zakaj vidim tukaj tako malo resnicnih odgovorov na njeno dilemo?
venera? zakaj defenzivo uporabljat?
barbara? kje je kaj zenske modrosti?
john?

ok. nima veze.

LJUBA TINA, ce razmisljam o primeru analnega seksanja nasplosno sem vedno v dilemi … osebno ga ne maram, ne glede na stopnjo uzitka, ker mi je osebno povzrocil prenekatero fizicno neprijetnost. kot pravi andi in z njim se strinjam: ni varen. vendar pa smo ljudje zelo razlicni, kajne? odgovornost do samega sebe in varnost v tako grozljivo cudovitem svetu kot je seks zlahka pozabimo. ce je to prav ali ne?

odgovoriti si bos morala sama. ce je odpovedati se analnemu seksanju za vaju oba prevelik davek za uzitek, poudarjam: za vaju oba, potem dileme skorajda ni.

aaaaaaaa… ampak seks ni le goli uzitek, ane?

vso sreco ti zelim.

Borut, predlagam ti, da si prebereš nekaj zadev na tem forumu. Mislim, da ti bo potem uspelo, le pristop mora biti važen in ne sme se ti nikam mudit. Predvsem pa morati imeti z žensko vse razščiščeno, glede teh zadiv oziroma, kaj njo moti in kaj tebe. Mislim, da potem ovire ni. Moji tko pride, če analno, da to ni res.
Lp

http://pub29.ezboard.com/fmaxximumbulletinboardfrm2

Mačo, ali nisi šel že malo predaleč. Jaz sem te samo vprašal in se ti tudi opravičil, da te sploh sprašujem, ampak zdelo se mi je nekako čudno, ko sem prebiral nek tvoj odgovor, ki je bil zelo resen, vendar si ga ti začel z hehe. To je tako, kot bi me ti vprašal, npr.Imam aids, kaj naj storim? Jaz pa bi ti odgovoril: hehe, pojdi k zdravniku. In če bi bil takšen veseljak kot praviš, da si, se ne bi tako nesramno razpisal in žalil ter naganjal iz foruma. Pa ubogo Barbaro si tako ozmerjal, ker je povedala svoje mnenje. Pa take fore se greš, da je verjetno potrebna in da zato piše take neumnosti. Zdiš se mi malo otročji. Sicer koliko si star, če ni skrivnost, hehe? LP John

Se strinjam s tabo Andi. Tudi jaz sem si to zelo želel in sem partnerico dolgo nagovarjal na analni odnos in ko je končno pristala na to, se mi je zdelo, da ni nič posebnega. Ampak ženi pa je postalo všeč. In sedaj občasno seksava analno. Pri tem pa je treba paziti, da nisi pregrob in da iz danke ne nadaljuješ v vagino, da ne prenašaš bakterij. LP John

Barbara hvala za spodbudne besede, ampak ti svetujem, da me drugič rajši popljuvaj, da ne boš ti še bolj popljuvana. LP John

Eh, se zadnjic John, potem te pa dam na ignore listo, ker se ocitno res delas neumnega. Da si pa nekulturen, pa potrjujes skoraj v vsakem svojem pismu.

Ti se meni nisi za tvoje prav neumestne opazke NIKJER opravicil.

In zate je to, da hoce nekdo v svoji vezi seksati analno in drugi partner tega noce primerljivo z nekom, ki je obolelel za AIDSOM???!!! Mislim, potem si ti ocitno tudi obolel, ampak malo drugace.
Pa tudi, kaj si ti tukaj na temu forumu? Ti si si ocitno dodelil neko vlogo Boga tukaj. Zakaj se je tebi zdelo cudno, da nekdo hoce kdaj pa kdaj, ce je le mozno obrniti stvari na smesno in bolj optimisticno plat? In zakaj si se ob tem cutil primoranega, da mi o tem pises, ko pa avtorice te teme, Tine, to ocitno sploh ni zanimalo ali pa jo zmotilo. Se ti ne zdi to nekam cudno, da si edini in ali se ti ne zdi, da so taksne stvari pravice avtorja teme?!

Naganjal in žalil? Ali ti razumes razliko med naganjanjem in podajanjem predloga za anketo o tem kdo vse si zeli, da bi nekateri sli s tega foruma?!

Žalil pa nisem nikogar. Kar pa ni isto, kar je meni recimo Barbara izrekla, ki me sploh ne pozna in mi napise, da sem bebec. In to se iz kaksnih razlogov. Kdo sedaj koga zali?
O tebi pa tako ze vsi vejo in tudi jaz ne nameravam vec izgubljati besed in casa za izgubljene primere.

In po vsem tem si ti meni upas napisati, da sem jaz otrocji. Mislim, clovek, pa koliko si ti star, da mene lovis za medmete v stavkih. Kdo je potemtakem otrocji, jaz ali ti?!
Ti se meni zdis ZELO otrocji in predvsem ZELO nekulturen. In tisti grow up ne pomeni, da odrasti fizicno.

Cao!

Mačo!
Men je pa ogabno tvoje razmišljanje o tem, da je analni seks ogaben. Pa ogabno mi je to, da se non stop neki drkate v glavo. Tud to bi lahko označili za to, “kaj si vse ljudje ne izmislijo, ker jim je dolgčas”.
Tini pa tole: marsikatera punca ima podobne probleme. Prva zadeva: naj ti tip ne spušča sperme v danko, pa bo morda bolje. Je pa čist logično, da naslednji dan vse skupaj pride v neko bolj tekočo snov – sperma pač “stvari” razredči.
Pa LP in ne se med sabo drkat, je čist mim te neumnosti brat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close