Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost nekateri hujšate …

nekateri hujšate …

… jaz pa bi se rad zredil 🙂 Sicer ne za več kot recimo 5-8 kg, ampak rad bi pridobil nekaj več mišične mase. Skratka, rad bi, da nebi bil več tolk suh. Za svojih 1.80cm imam 67kg in sem v bistvu zadoovljen, ampak včasih se pa še sam sebi zdim suhjlat. nekaj kil bi prav prišlo, po moje.

Seveda pa bi rad do tega prišel na zdrav način, torej bres žretja in negibanja. Veliko se ukvarjam s športom in sem tudi vegeterianec, zato tudi sem tudi bolj suh. Kako naj torej pridobim nekaj kil z ZDRAVO prehrano?

Za vse odgovore in nasvete se res lepo zahvaljujem!

Lep pozdrav, Jan

Nikar!
Pri tvojih letih sem imel 190 cm in 63,5 kg in bil zavrnjen za vojsko.
Sedaj pa imam kar 102 kg in ne morem shujšati. Sicer tečem in
plavam, kolesarim, tako da varira teža od 98 do 100 kg. Vendar
ti svetujem, odlično težo imaš. Sam sem mišično maso pridobil
z normalno prehrano in treningom karateja, a ko enkrat pustiš
šport in te zmešajo dekleta, si pečen. Kile gor, lulek dol. Žal.
pozdrav, Andi

Hehe, Jan, kar dosti imam taksnih kolegov kot si ti!
Dosti jih je se bolj suhih od tebe.
Moj sosolec iz srednje sole je imel skoraj enako razmerje, kot ga je imel Jan (190cm-63kg) in to je sele pravi suhec. Visok in koscen…

In tudi ti moji kolegi in bivsi sosolci bi se radi zredili, ampak jim nekako ne uspe in jaz mislim, da je to zaradi tega, ker se veliko ukvarjajo s sportom in zelo neredno jedo. In tudi ta hrana, ki jo jedo, je zelo kaloricno in vitaminsko revna hrana. Jasno je, da je telesna teza v veliki meri odvisna tudi od metobolizma.
Moram pa priznati, da se do neke meje strinjam z Andijem, ker za tvojo visino, tvoja teza niti ni tako majhna. Res je, da ti bodo vsi zdravniki priporocili vecjo tezo, za tvojo tezo, bi bila recimo primerna teza nekje 75kg, ampak tudi tako ni katastrofa, zato se ne sekiraj.
Res pa je tudi, da so nekaterim zenskam vsec mocnejsi, nekaterim pa bolj suhi moski-kaj pravite zenske, odpisite!

Sam sem mnenja, in tudi taksne punce so meni vsec, da je lep in normalen clovek tisti, ki ni niti presuh, niti predebel, torej vedno se odlocam za zlato sredino. Kot tudi povsod drugje…hehe…
Sam sem visok 185cm in moja zimska teza znasa 85kg, poletna pa 80kg, kar mislim, da je ravno pravilno in sem zato s tem cisto zadovoljen.
Hehehe, Andi, vem pa tudi, kako je to, ko se zredis…sam sem imel najvec 92kg in sem bil zelo nezadovoljen. Do tega je pri meni prislo tudi tako, da sem pustil sport, katerega sem treniral od 12. leta.
Ampak pri sebi sem ugotovil, da clovek najbolj zdravo (tako psihicno kot fizicno) zivi, ce se ukvarja s sportom in zmerno je (torej ne prevec in ne prepozno, pije se dosti tekocin itd.)

Hehehe, pa Andi, lulek ti ne gre dol od prevelike teze, lahko ti ga velik trebuh malce zakrije, ampak zmanjsa se ti pa sigurno ne, hehehe…

Tebi, Jan pa svetujem, da se najprej vprasas, kaksen si vsec sam sebi, potem kaksen si vsec svoji punci, ce jo imas in sele potem naredis kaj glede svoje teze.
Ker kot je napisal Andi, bos, ko bos starejsi skoraj sigurno zacel pridobivati na tezi in, ce jih bos kdaj imel se prevec, se bos zalostno spraseval zakaj si bil nezadovoljen takrat, ko si bil suh.
Ker verjemi meni, ki sem bil in dosti suh in dokaj debel, da je veliko tezje izgubiti kile, kot pa pridobiti…

Odlocitev je v tebi…

Cao!

P.s. Vcasih pa je bilo v vojski tako, da so sli tja cisti suhci, nazaj pa so se puncam in mamicam vrnile prave omare…

Prava reč, tudi sam nisem med najvišjimi in najtežjimi pa se absolutno ne živciram zaradi tega. Tako postavo imam že od svojega 20 leta. Aja, v vojski sem se zredil za 5 kg pa se nisem dobro počutil in potem shujšal spet na svojo normalno težo. V bistvu nisem hujšal, samo svoj ustaljeni način življenja sem spet prevzel. Tam sem se zredil predvsem zaradi pomanjkanja konkretnih fizičnih aktivnosti in obilice hrane (faak ej, koliko keša da vojska samo za hrano: zajtrk, dop. malica, kosilo, večerja, nočni dodatek-halooo?) Sem kar pravšnji zato, da se ukvarjam s fitnesom, tenisom, yogo in aiki-doem. Edino pri tenisu včasih zmanjka cm :)))

Hmm, tudi mene punce mešajo pa si ne dovolim, da bi to vplivalo na športna udejstvovanja oz. hobije…:))

Jan, če se dobro počutiš v svoji koži in če je ta tvoja odločitev posledica nekih tujih mnenj ali podobe v medijih, ki nas vsakodnevno bombardirajo z lepotnimi ideali, potem ti svetujem, da ostaneš tak kot si.

lp,

Živjo!

Ja, saj ste mi pravzaprav z odgovori kar pomagali, andi, mačomen in allure! Vsak po malo in jaz sem zadovoljen. 🙂 Torej hvala!

lp, Jan

Bodi zadovoljen, da si suh. Ko se boš nekoč poročil, se boš prav gotovo tudi zredil:))))

Ah, ne mu take negativne afirmacije v usta polagat! To je kaznivo dejanje!

🙂 no lepo pa res ni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close