Najdi forum

Hay najprej hvala za odgovore

Stara sem 16 in imam že spolne odnose! Imam pa vprašanje, zakaj me vsakič, ko mi ga fant noter porine, tako močno zaboli!!! Pa saj sem pripravljena pa vse, ampak vedno me tako boli!!
ZAKAJ

Boli lahko zaradi fizike (1) ali psihe (2)

1.1. Od začetka pogosto malo boli. Če imaš dlje časa spolne odnose, potem to ne bi smelo biti več vzrok.
1.2. Zadeva boli, če je premalo vlažna, torej če ni dovolj predigre, povečajta količino predigre, pomagajta si z lubrikantom (o tem je na forumu že kaj pisalo)
1.3 Če je tip grob, če ima zelo velikega in hoče na vsak način pritisniti do konca (zlasti v položaju od zadaj) mu razloži, da si nežno bitje, ne dovoli mu grobosti in mirno zahtevaj naj bo bolj nežen

2.1 Če si fanta ne želiš dovolj, nisi sproščena, če občutiš krivdo ali strah ali kaj podobnega, potem pogosto telo reagira z nerazumljivo bolečino. Pomaga sproščenost, občutek da te nekdo res ljubi itd… nežnost in ČAS.

Hehe, napisano zelo strokovno, edi…
Jaz prav to vprašanje od žensk velikokrat slišim in v veliki večini primerov jih boli zaradi tega, ker nekateri moški še niso slišali za predigro.
Tudi na tem forumu jih je kar nekaj takšnih, med njimi SS, ki misli, da je za dober seks pomemben samo velik penis, hehehe, amaterji…sala…

Če je razlog, da ni ali pa je premalo predigre, je resitev sila preprosta (ker ce ima recimo prevelikega, ga je tezko zmanjsati, kajne…):
bolj se posvetita ljubkovanju pred samim spolnim odnosom, in se ob tem popolnoma sprostita in uzivajta…ljubkujta si intimne dele telesa. Ob tem pa moski ne smejo pozabiti, da zenska lahko dozivi orgazem veckrat kot moski, zato se drzite enega zlatega pravila: PREDIGRE NI NIKOLI PREVEC, vsaj za priblizno 95% zensk. Sploh pa ce imate samo eno punco oz. zensko, ki jo tudi dobro poznate, veste kaj njej pase in ji ustrezite…treba tudi kdaj brzdati svoje nagone in zadovoljiti tudi koga drugega, kajne, hehe…

Cao!

A nisi stara 20?:)

ne, stara sem 16!!! če pa ima kdo isti nick, pa še to ne pomeni, da sva isti!!!

Ja, tudi jaz sem opazila, da se isti nicki pojavljajo na več mestih, niso pa pisci isti.
Tudi z mojim nickom se je že zgodilo enako.

Fajn bi bilo, če bi ti ob prvi prijavi zavrnilo nick name, če je takšnega uporabljal že kdo drug iz drugega računalnika. Ampak to ni možno. Bomo pač morali vzeti v zakup, da se lahko zgodi to, kar se je tudi tebi, mimi! Nisi edina!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close