Najdi forum

kaj mi predlagate

Hay, s fantom sva končala, pa še to za brezveze, od tistega dne zelo trpim, saj vem da je v objemu druge. Saj še mi ne bi bilo tako hudo, če nebi izvedla da je proslavljal, da je z mano končal, drugi dan pa je že mel drugo. Rekel je tudi da se morava pogovoriti,i in da še me vedno ljubi, ampak na žalost ima že drugo. Rekel je tudi, da me bo ljubil in da me je ljubil od vseh najbolj in da ga ne smem pozabit. Sam je mislil, da sem mu jaz dala konc, nato pa sva oba ugotovila, da so to nbaredili drugi, kajti zelo veliko jih je bilo nasproti najini ljubezni, in sedaj so dosegli to, akr so želeli. Sama zelo trpim, kajti tega fanta resnično ljubim, in vse bi naredila da bi ga dobila nazaj. Za 6.5, sva se zmenla da se bova resno pogovorila!!
*KAJ NAJ NARIM??
*ALI SE NAJ BORIM ZA NJEGA?
*KAJ MISLITE ME ŠPE LJUBI**

HVALA VNAPREJ, KAJTI RES SEM OBUPANA, IN TO OD LJUBEZNI

Odjebi ga in to takoj!!!!!

Kaj naj nardiš? Pozabi ga, čeprav težko.
Ali naj se boriš zanj? Nihče se ne bori za slabo stvar. In on ni samo slab. Je pokvarjen.
Če te še ljubi? Ne, najbrž te nikoli ni, ker potem bi te tudi spoštoval in ne bi tako ravnal s tabo. Če bi te ljubil, bi bil s tabo in ne z drugo. Fant je otročji in zaenkrat še nesposoben ljubiti.
Zdrži in res mu ne pusti več, da se dela norca iz tebe.
Vso srečo!

NAJ TI ODGOVORIM ŠE JAZ!
ČE SE BOŠ BORILA ZA NJEGA, TI BO ŽAL! NIKOLI NE BOŠ MOGLA POZABITI TEGA, DA JE BIL Z DRUGO, N I K O L I !!! ČE TUDI SI BOŠ MOČNO ŽELELA, TEGA NE BOŠ MOGLA IZBRISATI.
NE VEM KOLIKO SI STARA, VENDAR VEDI DA JE ŠE CELO ŽIVLJENJE PRED TABO IN DA JE NA SVETU ŠE VELIKO MOŠKIH, POVEM TI PA DA SO VSI PRIBLIŽNO ENAKI. EDEN MALO BOLJ EDEN MALO MANJ, BISTVENE RAZLIKE NI. UŽIVAJ DOKLER SI MLADA IN SE NE VEŽI VSAJ DO 25-IH. POTEM LAHKO ZAČNEŠ RESNEJŠE ZVEZE.

LEPO SE IMEJ V TEH SONČNIH SPOMLADANSKIH DNEH! PA PIŠI NAM ŠE KAJ KAKO SI!

Ne se vezat do 25. leta?? Halo??

Pozdravljena!
Možno je, da ON spada v tisto vrsto tipov, ki se pred družbo radi pretvarjajo in igrajo vlogo nepopravljivega jebača, kateremu nobena ni zmožna prirasti k srcu.Možno je , da te ima res rad in da je “proslavljal” konec iz bolečine, iz razočaranja.Možno je, da seželi pogooriti s teboj, ker še sam trpi…
Vse to je možno, a nočem ti dajati lažnih upov.Iz dejstev sodeč obstaja namreč velikamožnost, da ga ne briga nič zate.Tudi to je žal možno, čeprav vem da boli.
Vso srečo
tanci

No, jaz pa naj Tini povem, da na sreco niso vsi moski enaki (so kar velike variacije), tako kot nismo vse zenske. Da pa bos locila zrno od plev, pa moras predvsem bezati od takih manipulativnih otrocjih izkoriscevalcev, kot je tale tvoj bivsi. Se sreca, da si se ga otresla! Cas je za kaj boljsega…

Hmm jaz pa mislim, da je fant zaradi razočaranja vzel drugo. Sam sebe hoče prepričati, da ni tak slabič pa je pač pobasal eno, ki je bila blizu – res malce otročje, ampak je treba tudi takšne razumet. Pogovori se z njim in naj ti pojasni, kaj je pomenila ta punca zraven njega ali pa še pomeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close