Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kreme za samoporjavitev

Kreme za samoporjavitev

Zanime me kakšne izkušnje imate s kremami za samoporjavitev. Rada bi namreč pred poletjem malo porjavela . Jaz sem dosedaj probala le Maxibraun od Deliala, pa mi ni bil všeč (neenakomerna barva, zoprn vonj obarvane kože še nekaj dni). Kakšne so kaj druge kreme? Katero priporočate?

Morska deklica

Zakaj pa ne poskusiš s solarijem. Barva je bol obstojna, ni lis, ne smrada. Počasi prični in boš pred poletjem imela čudovido polt, bistvo tega pa podlago za dopust. Če pa že vstrajaš pri kremahi sem sama poskusila s kremo od firme Oriflame in sem bila z njo zelo zadovoljna. Niti ene same lise. Pred to kremo sem se namazala z eno mastno kremo, nato pa s kremo za porjavitev. Rezultat je bil zadovoljiv.

Obiskujem solarij – super
Občasno uporabljam gel sa samoporjavitev – tudi u redu zadevca. Poizkusi

CLARINS – Pariz
Gel
Auto-bronzant

Po moje je zelo odvisno od tipa kože, kako kakšna krema za samoporjavitev “prime”. S sestrično sva uporabljali popolnoma enako kremo. Rezultat: ona je že po dveh nanosih dobila prekrasno rjavo barvo, jaz sem bila pa vsa lisasta in oranžna. Za umret. Sicer pa uporabljam gel za samoporjavitev samo za obraz + vrat (Lancome) in s tem sem pa zelo zadovoljna. Pa še grdo je, če si napudran samo po obrazu in je vrat bel.

Ampak zgleda, da imam jaz tak tip kože, da take kreme v glavnem pri meni ne funcionirajo (tudi na morju moram biti vsaj 2 tedna, da počasi postanem spodobno rjava). Lani sem hodila v solarij, nekaj je bilo (barve), ne pa pretresljivo. Če se te nič ne prime pa tudi ni OK, saj solarij (iti moraš vsaj ene 10 krat) ni ravno poceni.

Pa lep pozdrav.

Strinjam se z Meli. Solarij je OK, samo nikoli nimam časa, da bi šla večkrat zaporvstjo in potem ni posebnega učinka – vsaj pri meni ne.
Oriflame je zakon. Poskusila sem nekaj drugih, vedno po enkrat pa zadevo v koš, tale pa je tako dobra, da sem si jo kupila tri leta zaporvstjo. Mislim, da niti ni tako draga, se pa res ne spomnim koliko. Vendar pa jo lahko kupiš le pri pooblaščenih prodajalcih. Če ne poznaš nobenega, ti lahko povem cifro od ženske pri kateri kupujem sama.

L.p.
Mojca

Jaz sem uporabljala kremo NIVEA, pa je imela neprijeten vonj, pa tudi rumeno kožo sem imela naslednji dan. Ne vem- imam tudi zelo občutljivo kožo, lahko bi drugemu drugace prijelo. Poskusi s solarijem.

Žal se ne razumem na to, tako da ti ne morem odgovorii.Imam pa še sama vprašanje v zvezi s tem:
Kako funkcionira solarij?Sicer se mi nekaj sanja,a ne vem točno akko deluje ta reč?A si sam, ko se pač moraš slečt do nagega ali je kdo zraven?
Mislite, da ob porjavitvi telesa izginejo strijice ali podobne lise na koži?
hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close