Najdi forum

plešavost

Star sem 28 let in priznam, da že kar fino plešast-na mojo žalost. Punce še nimam in poleg vsega se obremenjujem še s plešo. Zanima me, kakšen odnos imate do plešastih -ziher to vsaka opazi – ali vas to mogoče odbija, vam je vseeno, je grdo?

Pa prosim brez usmiljenja, Riki, na žalost na Martin

Riki!

Veš kaj! Punci, ki te bo imela resnicno rada ne bo prav nic mar kako zgledas in koliko las imas na glavi. Naj ti povem, da sem imela ze kar nekaj tipov, med drugimi tudi pravih lepotcev, uspesnezev in se kaj, in zal je bil marsiketeri od njih pravi “bebec”. Zdaj sem ze dve leti s fantom, s katerim v ne tako daljni prihodnosti nactujeva skupno zivljenje in druzino. Je bolj okrogle postave, ze kar plesast (pa verjetno bo z leti se bolj) in za druge cisto en navaden povprecnez. Zame pa je nekaj najboljsega kar se mi je zgodilo. Na njem mi je vsec prav vse, vkljucno njegova simpaticna plesa in okrogel trebuscek. Torej nikar ne obupaj, moras pa seveda bit najprej zadovoljen sam s sabo, sele potem bos lahko zares vsec tudi drugim.

P.s.: pa če še ne veš kaksen sloves se drži plešastih moških – so zelo dobri ljubimci – (preverjeno) – in taksnih se punce ne branimo.

Pa se nekaj – ce imas pleso oz. zelo redke lase ti priporocam, da si las ne puscas daljsih od 5 mm, ampak imej raje “obrito” frizuro!

Biba

Se strinjam z Bibo. Če ni las, jih pač ni in zato tudi ne moreš nositi dolgih in si po možnosti pokrivati plešo. To je hecno videti. Lepo se pobrij na kratko, pa bo lepo videti. Moraš pa biti zadovoljen sam s seboj, ne smeš se obremenjevati s plešo, pa bo vse v redu.

Tudi jaz tako pravim, enim pleša fulllllll paše. Ne bi si ga predstavljala s poraščeno glavo npr.. Nič se ne sekiraj, le vzami se za takšnega kot si.

Ljubezen ne pozna meja. Z lasmi ali brez…vseeno je, ce te nekdo pritegne in ce ga ljubis. Lasje pri tem ne igrajo nobene vloge.

Pri moških so mi zelo všeč frizure, postrižene takorekoč na 0. Zraven paše veliko samozavesti in humorja.

Tudi moj mož je pošteno plešast in me prav nič ne moti! Zdi se mi, da plešavost res ne bi smela vplivati na tvojo samozavest! Kar pogumno v akcijo, kajti deklica, ki te bo imela resnično rada ne bo gledala, koliko las imaš na glavi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close