Najdi forum

higijena nožnice

Hy!!

Imam močan beli tok, ki se ga nikakor ne morem znebiti (niti z vaginalnimi tabletami in pravilno higieno). Umivam se vedno samo z vodo, brez mila, nožnice ne spiram. Zanima me, če ima še katera to težavo in če jo je rešila kako?
Ali katera uporablja Lactacyd femino? Ali kaj pomaga pri težavi z belim tokom?
Včasih me to moti tudi pri sexu-to cmokanje!

hvala, Barvica

Si poskusila umivanje s kamilico

POZDRAVLJENA!!!
ŽE VRSTO LET IMAM TO TEŽAVO IN POSKUSILA SEM ŽE VES ŽIVO.
S KAMILICO PA SE V TEM PRIMIRU NE UMIVAJ, KER ČE IMAŠ MORTE ŠE TEŽAVE S SRBENJEM TE BO PO KAMILICI SRBELO ŠE STOKRAT VEČ, KER KAMILICA RADA RAZDRAŽUJE. (NITI VNETO OKO SE NE SME UMIVATI Z KAMILICO).
JAZ SEM IMELA ŽE VRSTO GINEKOLOŠKIH PREGLEDOV IN TERAPIJ PA SE JE VEDNO PONAVLJALO.
SEDAJ SEM POSKUSILA Z TEM, DA MI JE ZDRAVNICA PREDLAGALA ENO TABLETO KI UNIČUJE GLIVICE VENDAR V TEM TRENUTKU NE VEM KAKO SE KLIČE. DOBIŠ JO TUDI BREZ RECEPTA V LEKARNI. TO TABLETO SE SPIJE Z VODO IN NE VSTAVLJA V NOŽNICO. ( V ŠKATLI JE SAMO ENA TABLETA)
SEDAJ JE MINILO ŽE PAR MESECEV NI JAZ DO SEDAJ HVALA BOGU NIMAN TEŽAV.
UPAM, DA BO POMAGALO TUDI TEBI. ŠKODITI TI NE MORE ZATO NI GREH POSKUSITI. ČE PA TI NE BO POMAGALO SE OBRNI NA TVOJEGA GINEKOLOGA LAHKO JE KAKŠEN DRUG VZROK.

DINA

Katera tableta pa naj bi bila to? Sama poznam samo Diflucan, vendar se ta dobi le na zdravniški recept. Meni je zdravnik predpisal 6 mesečno terapijo s temi tabletami – enkrat na mesec po eno in do sedaj je vse o.k.. Sem pa tudi jaz ena tistih, ki se jim ta problem non stop ponavlja.
Pravijo, da pomaga, če zmanjšaš uživanje čokolade in povečaš uživanje jogurta, ki uravnava kislost tvoje nožnice. Čokolada in sladkor nasploh ustvarja idealne pogoje za povečanje belega toka in s tem povezanih težav.

NINA RES JE TA TABLETA DIFLUCAN VENDAR JO PRI NAS IN MISLIM, DA RAVNO TAKO V VSEH LEKARNAH DOBIŠ TUDI BREZ ZDRAVNIŠKEGA RECEPTA, KER SO V LEKARNI IMELI TUDI REKLAMO ZA TO ZDRAVILO.
IN NI NUJNO, DA IMAŠ VEČ MESEČNO TERAPIJO. (vse piše v navodilih)

KAR SE TIČE HRANE, NE SAMO ČOKOLADE (namreč vsameku organizmu lahko neodgovarja več podobnih stvari) SE STRINJAM TUDI JAZ.

LEP POZDRAV DINA!

To pa težko verjamem, ker piše na škatlici, da se izdaja samo na zdravniški recept. Ali mi lahko točno napišeš ime in koliko mg je – mogoče je v tem razlika med mojimi in tvojimi. V navodilih piše, da se lahko uporablja kot terapija – odvisno od stopnje prizadetosti.
Če je res, kar praviš, je super! Zato bi te res prosila, če lahko natančno napišeš za katero tableto gre.

Hvala.

Drugače pa poiskusi z “jogurtovim vložkom”.
Pa, Dina, izklopi velike črke, ker znamo brati tudi potiho.

Čao!

Ce je zadeva trdovratna, bi moral zdravnik preveriti tudi krvni sladkor. Prav tako je treba ugotoviti, ali gre za ponavljajoca se bakterijska vnetja ali res glivicno vnetje (ki ga lahko pozdravimo s tisto tabletko). Za pogosta vnetja so vcasih krivi tudi oralni kontraceptivi, stres itd.

a si ze probala s kaksano krtaco vse postrgas ven mogoce bo kej bols poskust ni greh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close