Najdi forum

OROŽNE VAJE

Najpej lep pozdrav in vesele praznike. Na tem forumu se oglašam prvič, moje vprašanje pa je namenjeno moškemu delu populacije in to tistim, ki so odslužili vojaški rok, kar mene še čaka. Zanima me, koliko vas kličejo na orožne vaje in akšne razloge navajate, da se vpoklicu izognete..Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!

SI MOŠKI !!!!! TOREJ V VOJSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIDIJA, SI ŽENSKA!!! TOREJ V KUHINJO!!!

Lidija..itak bom šel v vojsko..zanimajo me orožne vaje..kapiš?

Odličen odgovor.

Nima pojma.

TALE LIDIJA GA PA PIHNE! SPET NEKA ŽENSKA STEREOTIPNOST. VERJETNO TUDI ŽARNICE DOMA NE BI NIKDAR ZAMENJALA, KER JE PAČ TO “MOŠKO” OPRAVILO.

SICER PA – MAČO JO JE POSLAL TJA, KAMOR SODI – V KUHINJO!

AHA, GLEDE OROŽNIH… NE BI VEDELA. 🙂

LEP DAN VSEM POZITIVNO MISLEČIM!

Oba se mi zdita mal mem, se posebn lidija k je zacela…kera primitivnost spet…
ce bi men moj tip reku, da sodim v kuhinjo….:) hmmm…

TYRA!

MAČO SE JE SAMO BRANIL IN LIDIJA JE DOBILA, KAR JE ISKALA. PRAV JE TAKO.

LEP POZDRAVČEK (PA NE IZ KUHINJE)! 🙂

N

mojega v desetih letih niso poklicali na orožne vaje.

Tyra, saj jaz ne mislim, da zenske sodijo v kuhinjo, ampak sem cisto preprosto odgovoril na njeno neprimerno izjavo, ker ce je to tako kot ona pise, potemtakem morajo tudi vse zenske v kuhinjo.
Pa verjela ali ne, ravno jaz verjamem, da je treba za zenske veliko narediti, samo pri taksnih izjavah pa se je treba odzvati.
In ce ti to tvoj partner rece, potem ne isce enakovrednega partnerja za ljubezen, temvec isce sluzkinjo, ki bi jo lahko imel za manjvredno. Tega pa mislim, da nobena zenska noce in tudi ne bi smela sprejeti.
Ampak zasli smo s teme in kozorog, oprosti, jaz ti tudi ne znam odgovoriti.

Jaz sem služil vojsko še v JLA, potem smo 91″ nekaj letali okrog vojašnic, od takrat naprej, pa me niso več poklicali. Če te pa pokličejo, pač greš, saj ne bo konec sveta. Lep pozdrav John.

Fant, izberi si civilno služenje vojaškega roka, delo ti bo koristilo, ker boš odkril drug svet in probleme, ki jih sicer nikoli ne bi spoznal. Predvsem pa boš imel velik občutek, da si nekomu pomagal in našel boš verjetno tudi osebno zadovoljstvo. Takšne so moje izkušnje s civilniki, ki so delali v moji službi, jokali so, ko so odhajali. Meni pa so ogromno pomagali pri delu.

Lp

živjo !

Veš kaj, tud če te pokličejo na orožne vaje, se ti ne bo hudo godilo. Poznam kar veliko moških, ki gredo na orožne vaje vsako leto. Nazaj pridejo vsi veseli in se že veselijo naslednjih. Tam baje kar dogaja. Pijača, …. pa to. Mislim, da se ti ni treba bati.

LP Lela

Ja, orožne vaje so ena velika pijanka, tako da se ti nič hudega ne bo godilo. Če ne piješ ti ga pa tud ne bojo vlivali v grlo, tako da se nimaš česa bati.

Ce si se odločil sluzit vojaski rok, ne bi pa rad hodil na orožne vaje
je varianta samo ena: ko prides iz vojske takoj podaj (pisni) ugovor vesti.
Poklicali te bojo na razgovor in ugodno rešili tvojo prošnjo.

pa obilo užitkov v SV

kaj pa če ne pije alkota??

B.

KAJ JE ALKOT??????????

Lepo si ti nor pssss!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close