Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kako naj ga obdrzim-dobim nazaj?

kako naj ga obdrzim-dobim nazaj?

Najprej en lep pozdravcek vsem ki uzivate pomagat nam ki mamo tezave.Vem, da je moj problem pogost, sam jest se zmer ne vem kaj nej nardim pa vas prosm…pomagite!!!S tipom sva bla skupi 4 mesce in vem da ti ni tok dolg, pa niti nisva bla tok velik skupi, sam men se je zdel, da sva se ful zakapirala.Zdej pa on pravi, da se mu ne da vec!Ni mi se dal konca, je pa reku, da se more se odloct, al bi bil se rad z mano al ne.V glavnem jz ga mam ful rada in sm cist v bedu in me zanima, kaj nej nardim, da ga bom obdrzala oziroma ce ga bom zgubila, je reku da bi rad da sva se vseen kolega in me zanima kako nej ga pol spet dobim nazaj.Kr zdele si ne morm predstavlat, da bi zgubila tipa s kerim sm se tok zakapirala kukr z njim!

te bo ze minil….

lohk pa jonasa vprasas…on obvlada take nasvete…:)

Vedno ob takih primerih moraš mal zaigrat n ataprave karte. Reč, da si ti tud že o koncu razmišljala, pa da te en zanimiv tip peca, pa….Pa ne kazat, kok ti je bed!!!
Boš vidla, uspehi ponavadi ne izostanejo.
Je pač že tko, da je treba pri manj zrelih tipih mal špilat…

Maš prav mačka. Tudi jaz bi naredila nekako tako. No, da te en tip peca ne, ampak, da se tudi tebi ne zdi to tisto ta pravo, pa, da boš poskusla z drugim poiskat to kar z njim nisi našla. Na koncu še to: škoda, pa vseen sva se lepo razumela…..Nekaj podobnega no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close