Najdi forum

Jaka in Jani

Se opravičujem, da odpiram novo temo, ampak rad bi, da se Jaka in Jani malo zamislita, ker tako vneto zagovarjata priseljene “Slovence”. Vsi, ki so o čefurjih v temi ČEFURJI pisali negativno o njih imajo pač razloge iz lastnih izkušenj iz svoje okolice. K temu pisanju pa me je vspodbudil članek v časopisu, o sojenju osemnajsterici obtoženih zaradi razpečevanja droge. Jaka in Jani, preberita si vseh osemnajst priimkov pa vama bo vse jasno zakaj pač nekateri nimajo pozitivnega mnenja o čefurjih.

Safet Beganović
Zlatko Beganović
Milan Momčilović Buco
Ermin Bašić
Mithad Muminović
Zoran Nikolić
Husein Mustafić
Šačir Ljucević
Teofik Mujić
Oleg Đajić
Edin Tubić
Danijel Čibarić
Milan Mrđenović
Goran Barišić
Mladen Tomažič
Marjan Serenčeš
Flavij Božič
Dejan Franc

Kot vidite samo štirje niso po rodu z juga. Pa tudi pred časom je zelo buril duhove primer, ko je policist ustrelil celjskega dilerja Naserja, ki je tudi prišel v to “kurčevo” Slovenijo, našim otrokom prodajat mamila. Toliko, da vesta odkod prihaja največ kriminala. Lep pozdrav vsem John

ne zagovarjam cefurj, ampak barabe so povsod. In tudi z juga vsi niso barabe. Ampak mafija ma lovke povsod, tut pri nas….in to so ljudje kaka crnogorska mafija al pa kj druzga.

ne mpores vseh metat v isti kos. Vsi so cefurji, ampak eni so dobri cefurji posteni cefurji slabi cefurji, kriminalci cefurji….

John je hotel povedat da večino kriminalapri nas pač zganjajo čefurji

Kaj pa “Gorenjska heroinska naveza” ?

Danes sem dobre volje, sicer na to gnilo provociranje sploh ne bi odgovarjal. samo toliko: John..in vsi drugi..ne me več “farbat”, kdo so za vas “čefurji” in kdo ne..sedaj mi je dokončno jasno, da mečete v isti koš vse “južnjake”..Aja, mimigrede John je seveda zelo slovensko ime..Povedal bi pa rad, da so zame precej bolj problematični tisti, ki na skrivaj pokradejo milijone..so SLOVENSKEGA porekla..in seveda napredujejo, pri tem pa jim zelo ustreza slaboumnost njihovih vrlih sodržavljanov..Jaz pač človeka sodim podrugih karakteristikah, ne po narodnosti..vsem ki na tem forumu pljuvajo čez južnjake pa tole: ničesar niste povedali o “južnjakih”..zelo veliko pa o sebi..Vedno več je pač ljudi, ki mislijo, da bodo imeli na osnovi “čistokrvnega” porekla privilegije..Žalostno.

Če že kdo meče vse v isti koš je potem to MOGOČE John in ne vsi, ker nismo vsi tega napisali ampak John. Po tvoji logiki potem tudi ti vse mečeš v isti koš, saj praviš ….. (beri njegov prispevek)!

Samo iz radovednosti, John, si ti mogoče napisal tole pismo:

“Že nekaj časa prebiram tele vaše debate in moram povedati, da sem prebral že marsikaj koristnega. Zdaj pa me zanima kaj mislte o mojem početju. Zadnjič sva z bejbo srečala znanca iz srednje šole in sva ga povabila na pijačo v najino garsonjerico. Pol smo ga pa malo popili in bejbi se je pač zahotelo seksati. Moram povedati da sva tudi že prej večkrat seksala v troje z njeno frendico in tudi z mojim frendom. Sva pač bolj svobodna, pa kaj. Ampak tokrat me je med seksom zamikalo in sem začel tipu sesati tiča. Sprva sta oba malo čudno pogledala potem pa je pač šlo dalje. Moram povedati da je bil dober občutek. To pa še ni bilo dovolj in ko je tip seksal mojo bejbo, sem mu ga vtaknil v rit in tako smo pač odseksali do konca. Po seksu pa je nastalo neko čudno vzdušje in tip se je nahitro odpravil. Meni je bilo pred bejbo nerodno ampak mi je rekla, da če sem užival, zakaj bi mi bilo nerodno. Zdaj pa sem se začel spraševati ali sem sploh normalen. Ali je že kdo drug imel pšodobno izkušnjo? Lep posdrav vsem skupaj. John”

Ker če si, mi je potem vse jasno…

LP

Samo še tole…to je forum, kjer se razpravlja o PROBLEMIH..naslov je JAKA IN JANI..torej sva midva z Janijem problem..jaz se zato umikam s foruma…sodeluje pa še en Jaka..upam da je on bolj sprejemljiv za vas.Joh, ti se pa kar prepusti svojim biseksualnim igricam.Obilo užitka.

Hehehehe…prav imaš Jaka…jaz bom naredil isto!
500 tolarjev nagrade pa še vedno ostaja tistemu, ki me največkrat in najbolj popljuva. Za sedaj izgleda, kar tesno…

LP

Ali se ti ne zdi tole tvoje pisanje malo primitivno?

Mislim, da sta vidva, Jani in Jaka, največ pljuvala in žalila. In lahko tudi mene, če si želila.
Sta mogoče že opazila, da je veliko mešanih zakonov. In obličajno gre za kombinacijo ‘neslovenec’ in slovenka. Pa te zanima zakaj? Prav gotovo ne zato, ker bi bili neslovenci toliko boljši v postelji ali imeli večje tiče. Ti bom razložila na primeru. Imela sem sošolko neslovenko. Zaljubila se je v slovenca in se hotela poročiti z njim. Pa ji njen oče ni dovolil in punca ga je ubogala. Njegov sin pa je bil poročen s slovenko. Ko so ga vprašali, zakaj je sinu dovolil poroko s slovenko, hčerki pa ne s slovencem, je dejal, da bo sin delal bosance, hčerka bi pa rodila slovence.

Hvala za lepe želje, upam, da so iskrene. John

Saj jima nič ne zaleže. Pa če napišeš še ne vem kako dober argument.

Res “super” argument. Zdaj pa mi povejte, vi pljuvatorji po južnjakih, ste zadovoljni s seboj in svojo superiornostjo? Kaj na vas je tako posebnega, da ste boljši? Mi poveste vsaj eno vašo lastnost, ki vas uvršča med dobre ljudi? Strpnost, tolerantnost, skromnost, poslušanje drugih ljudi,…. ? Jaz vam povem eno: Vztrajnost.

Nisem dobro prebrala vseh sestavkov, zato ista vprašanja postavljam nestrpnežema Janiji in Jaku, ki sta se tudi spustila zelo nizko..

Če ne druga me loči to, da se na ulici ne obračam za bejbo in jo sprašujem “Ej, očeš da popušiš k…c?” Lep pozdrav John

..pa kdo si ti, da bi ti jaz moral sedaj polagat račune, kako strpen sem oz. nisem? Aja, spustila sva se “nizko?”..Kje?..Sicer pa..naslov “problema” je “JAKA IN JANI”..očitno sva midva z Janijem problem..zakaj bi torej odgovarjal na vedno nove provokacija???

Očitno mislita da so biseksualci manjvredni ljudje, po drugi strani ba se zavzemata za enakopravnost čefurjev. Tu nekaj ne diši, kaj meniš Jaka?

Ljudje pač nimajo vpliva nad svojo nacionalnostjo, pač eni se rodijo kot Slovenci, drugi kot Hrvati, tretji spet kot Jamajčani recimo. To sploh ni važno, važno pa je, da sami tega ne moremo izbirati, medtem, ko človek lahko izbira ali bo normalen ali ne. In, oprosti zame so vsi biseksualci, homoseksualci ipd. nenormalni in odvratni. In zato me tudi ne presenečajo nekatera tvoja pisanja, John.

Ampak, vsakemu puščam do svojega mnenja, pustite ga tudi vi meni do mojega. Zaradi mene lahko delate kar hočete, ker je to prav tako kot vaše telo, tudi vaše življenje, ampak jaz s takšnimi nikdar nisem imel in nikdar nočem imeti opravka.

To je moje mnenje…

Sploh pa je John tvoja primitivna izjava, da ti pač ne hodiš do bejb in jih vprašaš “hočeš da popušiš k….c, čisto tipična zate in tebi podobnim, pa tudi je čisto res, da ti ne bi nikoli tega rekel bejbi, ti bi to rekel tipu, hehe…

LP

Tale Tina pa očitno ni dobro prebrala vseh pisem, ker potem ne bi napadala naju z Jakom, temveč ostale.

Draga Tina, prebere si celo temo “čefurji” od pikapoke, pa boš videla, da se jaz, Jaka in Učo in še nekateri že ves čas zavzemamo in branimo enakopravnost, strpnost itd.
Vendar pa smo obupali, ker nima smisla…

Res pa ne vem, kje smo bili mi karkoli od tega, kar si napisala, res me zanima…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close