Najdi forum

kaj naj storim??

Ja no torej. Vsi izkušeni upam da mi boste znali pomagati. Z eno recimo da hodva sam men ona ni všeč. V bistvu hodva zato ker je ona tko hotla pa pač nism tak da bi znal rečt ne pol pa….
Kaj nej nardim?
1.naj hodim z njo in bom nesrečen
2. naj prekinem zvezo (KAKO??)

P.S.: Starost: 16

Hmmmmm .. bodi iskren in ji lepo povej !
povej da ne čutiš veliko do nje in se ti ne zdi fer do nje da bi bil z njo če je nimaš rad … ! neki tazga no 🙂

Hodi z njo, pa bodi nesrecen. Ce do zdaj nisi znal rect ne, zakaj bi ji rekel zdaj? Nadaljuj svojo laz!

Ma dej, no, kva pa ti Irena pišeš?!
Ne ga zafrkavat, če človek resno ne ve kaj bi naredil!
Strinjam se pa z Lilly…

Na lep način ji povej, da ti ni všeč v intimnem smislu in ji ponudi prijateljstvo.
Ker vztrajati v nečemu, kjer si nesrečen, ni NIKOLI pravi način. Pa mi verjemi, da ta situacija ni še nič. Si predstavljaš, da bi bil poročen z nekom in si nesrečen, ali pa bognedaj, da imaš še otroke s to osebo?! No, to pa je težko, ampak tudi v takšnem primeru ne moreš vztrajati pri svoji nesreči, kaj šele v tem tvojem primeru, ki je v primerjavi z ostalimi zelo blag primer.
Vendar pa vseeno primer, kjer moraš biti previden, da osebe ne prizadenes.

LP

Ne vztrajaj z njo, ker bosta oba nesrečna.

…da ostaneš z njo do konca svojih dniiiiii!
Ne…, seveda se hecam.
Kako to, da ti je težko reči ne? Moraš reči ne, ker sicer počneš sebi nekaj, kar ti ne paše. In to pomeni, da počneš sebi nekaj, kar ti škodi…saj moraš verjetno kar veliko igrati in se pretvarjati, ne?

Dragi Obupan,
upam, da si ze ob mojem prvem odgovoru dojel, kako napacen je. Verjetno ti nadaljevanja razmerja ne bi nihce svetoval. Zakaj le, ce si ob njem nesrecen? Sem pa nalasc napisala tako, da kar zaskeli, ce preberes. Bodi z njo – nadaljuj razmerje – ampak samo, ce si hoces res zagreniti zivljenje. Tega pa jasno noces. Ena tezkih ljubezenskih lekcij je v zivljenju tudi ta, da moramo koga pustiti. Ne le, da je to dobro za naso sreco in da potem lahko spoznamo “pravega” ali “pravo”, dobro je tudi za tistega, ki ga pustimo. Ce mu nismo mogli dajati prave, iskrene ljubezni, naj ta oseba to poisce pri kom drugem. Ce bi vztrajal v neki napol zivi zvezi, bi bila oba nesrecna, ne samo ti. “Dobrodelno” vztrajanje v taki lazni zvezi je napacno in negativno za oba.

izkoristi priloznost….prej mas punco vec izkusenj bos dobil. Pa ce so slabe al pa dobre nima veze. Bos kot jani lepotec…….prvi seksal, prvi ji nedolznost vzel, prvi…. skratka uzivej dokler traja. mogoce pa ni tko slaba kot mislis…sicer pa pocaki, take grde racke kasneje ratajo prave lepotice….mogoce zaradi kompleksa manjvrednosti…se bolj rihtajo, pazijo na prehrano, so bolj prijazne,… itd……

Ja, res, delaj tako, kot ti svetuje edvin in zrasel bos v labilnega egoista, notranje izpraznjenega in nemocnega karkoli cutiti. Uzitek bo samo trenuten, zivljenje pa, milo receno, trpko… pa saj se bos privadil, kot pravi edvin. Le zakaj bi hotel kaj vec? Ljubijo naj drugi (ti po takem tretmaju tako ne bos vec znal).

eh ja, včasih je težko končati razmerje.Ne veš kaj reči, kako pojasniti, bojiš se da bo ostal-a slabo, hočeš kljub temu ostati v dobrih stikih,a kako…
Naredi kar misliš, da je prav.A ne beži pred tem, povej ji, ne odidi brez pojasnila, ker to boli…

2:0 za ireno!
cestitamo!

Edvin, a spet mal provociraš, a?

Jz mislm, da nikol ni dobr ce si v zvezi z nekom pa noces bit z njim! Sej najbrz ne nameravas bit celo zivlenje z njo a ne? Pol bi bil celo zivljenje nesrecn zato da bi bla ona srecna! Lepo je da ti ni vseen kako se ona pocuti, moras pa vseen gledat najbolj nase pol pa sele na druge. Ce jo res misls pustit je najbols da to nardis na lep nacin pa da si cimbol iskren. Ampak to moras narest cimprej ker dle ko bos cakal bol se bo navezala nate, bol te bo mela rada in bol jo bo prizadel ko bosta sla narazen.

ej….sam zensk ne poslusat, ker skupi drzijo…..

Hi!

najmanj bolece je, da jo povabis na pijaco, ji poves, da je super punca (da ne bo prevec bolelo) ampak, da ni pravi cas za vaju in da je bolje da prenehata.

Lepa beseda, saj ves, vedno lepo mesto najde.

Lp, ursa

mislm ti si pa tipičen moški; a ga moraš že v rani mladosti takih blesarij učit?
a to je bil tvoj pristop?

Spizdi ven iz takšne veze! TAKOJ!

Posledica takšne veze je lahko huda depresija v katero boš zapadel.

Pa koga briga, če ne boš imel punce?

Če ne boš vezan na žensko, ki ti ni všeč boš imel dosti več možnosti, da najdeš takšno, ki ti bo. In ti seveda njej!

LP, Janez

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close