Najdi forum

noseca je?

Zivjo imam problem imam punco s katero sva seksala brez kondoma sedaj pa ne vem ali je noseca ali ne menstruacijo sicer je dobila vendar pa ji je slabo

aja prejsnji mesec je dvakrat uzela tabletke proti zanostivi ker nama je kondom pocil

PROSIM ZA POMOC

Kupita clearblue, ali pa pejta na Metelkovo, kjer bosta naredila test urina. Ne odlašajta, če nista še pripravljena na nosečnost.

Lela

Matr ej, kako me pogreje, ko preberem en tak post. Zakaj sploh gresta sexat brez zaščite, če nista poučena o posledicah. Pa če bi že bila poučena ti je lahko jasno, da potem itak ni noseča, če je dobila menstruacijo. Slabo pa ji je sigurno zaradi psihičnega pritiska, ker vaju je zdaj oba strah. Se strinjam s tem kot je svetovala Lela.

Faak ej nasploh kaj se sploh spuščate v sex, če nimate pojma o posledicah. Sej najboljši je ravno tisti izgovor nadebudhih sexaželjnih mladcev “saj bom pazil!” mah k…c boš. Potem pa, ko bi bilo treba prevzeti odgovornost za nosečo beybo in pozneje otroka pa večina stisne rep med noge in adijo.

Se popolnoma strnjam! Pravi moški…..

Kaj pa AIDS? Ali sta sploh premišljevala o tem?

Trenutno rešita sitacijo tako, kot svetuje Lela.

V naprej pa, otroci, poslušajte strica Allura. da se kaj naučite – se popolnoma strnjam z njim, dobor da vaju je že on okrcal da meni ni treba.

LP, Učo

Allure -uporabljaš iste besede kot moj kolega, ampak imaš čisto prav.

čebelca

Mene pa zanima kaj je s tistimi tableti…prejšnji teden je vzela dve tableti? Tablete je treba vzeti vsak dan. Mogoče bi bilo najbolje, da gre tvoja punca do ginekologa, kateri ji bo predpisal tablete. Te je seveda potrebno jemati redno, vsak dan približno ob isti uri. Po mojem bo to še najbolj zanesljiva zaščita, če jih bo seveda jemala tako kot je potrebno.
Vse tisto…saj bom pazil in podobne zadeve….niso zanesljive. Kondomi pa tudi niso več tisto kar so bili v ‘naših’ časih:))))

km pise o izhodu “morning after”. po odnosu imas se vedno 72 ur casa, da “saniras zadevo” in vzames tableto, ki prepreci zanositev (ugnezditev). predpise jo tudi vsak dezurni zdravnik. ceprav kaze km hudo hudo pomanjkanje osnovne izobrazenosti o spolnosti (priporocam, da si preberes kaksno knjigo o delovanju zenskih in moskih spolnih organov), mislim, da ga ne smete prevec obsojati. vsakemu se kdaj zgodi, da je malo nor, pa ga malo odnese, pa je pomlad, pa take stvari… samo naj bodo taki dogodki v poduk, ne pa pravilo! Tale izhod s tabletko povzroci pri zenski hudo slabost in se malo ni prijeten, ni za vsakdanjo uporabo…

Aja, tisto tabletko.

Menstruacija ni 100% zagotovilo da ni nosecnosti, ker se menstruacija lahko pojavi tudi se kaksen mesec po zanositvi. Ni pogosto, vendar se zgodi.

Verjetno ni noseča, ampak test bi bilo pa vseeno dobro naredit. Tako to smo zrihtali!

KAJ KRE**NA SEKSATA BREZ ZAŠČITE? Tabletke?? Tiste za po seksu ali navadne kontracepcijske? Pa imata vidva sploh kaj pojma o kontracepciji? Če je vzela navadne kotracepcijske tablete je to en P****N DIM! Takšne moraš jemat vsah dan in če en dan spustiš je vse skupaj fuč! Razumeš, nobene zaščite ne nudijo če jih vzameš zdaj eno pa pol eno!

Najbojlše je, da gresta (JA GRESTA! Lepo jo spremljaj, pa brez ugovorov!) k ginekologu pa naj vaju on puči o kontracepciji! (BTW: kontracepcijske tablete predpiše ginekolog in SO ZASTONJ!!!)

Joj, joj, kam gre ta svet!

jaz upam, da sedaj že vesta pri čem sta, in da se vama je izteklo tako kot sta hotela. drugič se pa na to raje pripravita. vem, da do tega pride spontano in nenačrtovano, vendar je treba paziti, kajti posledice so lahko boleče.
sporoči, kako je z zadevo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close