Najdi forum

počitnice

Zunej že tako fajen sonček nažiga pa me zanima če že kaj razmišlate kam letos na počitnice (dopust)?

Midva imava že en mesec rezervacijo na Rabu. Moram pa dodat, da je letos Rab imel zapolnjeno kapaciteto že februarja, ravno tako tudi veliko drugih mest (pregled na internetu).

Midva pa razmišljava o Visu – nekaj mirnega, ne prevelikega in kolikor toliko udobnega – in seveda na koncu junija in na začetku julija. Pol je za morej prevroče – se bolj prileže mrzla bohinjska voda.

LP, Učo

Vis – hotel Bisevo na drugi strani otoka (zahodni). Mirno in prijetno.

Razmišljal sem bolj o nekem privatnem hotelu Paula v mestu Vis. Ga poznaš?

Komiža je dosti bolj prijetno mesto. Vis mi ni preveč všeč, saj tam pristajajo trajekti, pa gliserji in nasploh ni takega miru.

Mene pa zanima, če je bil že kdo na Korčuli v mestu Korčula ?

LP, Kaja

Ta hotel Bisevo je v Komizi. Sicer pa v Komizi tudi ne bi smel biti problem dobiti sobe ali apartmaja, zlasti ta cas. Blizu je Plava spilja (ce se hoce kdo porocit). Onega drugega hotela pa ne poznam. Mesto Vis se mi zdi prevec prometno. Tudi mene zanima Korcula, se nisem bila!

Mene pa zanima tole. Včasih smo hodili na morje na otoček Badija pri Korčuli (z ladjico dvajset minut, če se prav spomnim). V dvajsetih minutah si peš naokoli, jasno brez avtomobilov, le en kup damjakov se pase in fehta naokoli. Med vojno so v samostan (spremenjen v bivalne prostore za športnike, ki so tja hodili na priprave) naselili begunce. Zanima pa me, če kdo kaj ve, kakšno je stanje tam zdaj (če bo seveda hotel povedati, ker je bil otoček že takrat dobro varovana skrivnost – le par šotorov Slovencev in poln samostan prelepih odbojkašev!). Mestece Korčulo poznam samo iz izletov (nikoli nismo bivali tam) Je prelepo, staro, a zelo prometno (ogromno ljudi). Če imate radi mir, se je bolje naseliti kje drugje na Korčuli in se tja zapeljati na izlet.

Ha ha. Moj lupček je glih dons prijavil, da me bo peljal v Tunizijo, če bo le zaslužil dovolj denarja. Ampak ker vem kako težko ga je kam spravit, bom tole o Tuniziji kar lepo preslišala. Tko da bojo najbrž vikendi v Istri in pri nas na sporedu. Jaz pa bom šla kam s kolegico, če mi bo zapasalo kaj več.
LP

Seveda! V juliju vsaj 1 teden hrvaškega morja, v septembru ali oktobru pa menda Bali za cca 14 dni – fajn, ne? Komaj čakam.

Ne se dat, Tunizija je zakon!!

Grem v Valle Bale. Super obala, mir (čeprav vsako leto manj) in v vasi odlična hrana!
P:S: Bali je super. sem bila lani, ampak, če ti ni preveč do družbe nemških pivskih trebuščkov, poskusi najti kakšen bolj oddaljen kotiček, bolj na samem. Imajo dve (mogoče še več) res veliki coni za turiste z ogromno hoteli, bari…., kar je čisto podobno kot bi šel kamorkoli drugam v tako naselje. Plaže so super, a nagužvane. Če ti ni do tega (meni ni bilo), pa v notranjosti otoka in na kolikor toliko neobljudenih plažah lahko najdeš še tisto pravo Indonezijo in eksotiko, ki jo iščeš, če greš tja dol. Nujno pa tudi v Denpasar!

Draga kolegica zelo te pogrešam zato te vabim če bi sla z menoj na počitnice kjer bi preživela resnične ne pozabne dogodke .
Vesel bom če se bovaskupaj kopala lezala bova na plazi kjer se poljubljala .
Zvečer se bova lepo napravila tre sla na zavbavo z glazbo da se vrtela ob muzki .
Ponoči bova spala skupaj v pojstelji .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close