Najdi forum

Baso papal

Že nekaj časa prebiram tele vaše debate in moram povedati, da sem prebral že marsikaj koristnega. Zdaj pa me zanima kaj mislte o mojem početju. Zadnjič sva z bejbo srečala znanca iz srednje šole in sva ga povabila na pijačo v najino garsonjerico. Pol smo ga pa malo popili in bejbi se je pač zahotelo seksati. Moram povedati da sva tudi že prej večkrat seksala v troje z njeno frendico in tudi z mojim frendom. Sva pač bolj svobodna, pa kaj. Ampak tokrat me je med seksom zamikalo in sem začel tipu sesati tiča. Sprva sta oba malo čudno pogledala potem pa je pač šlo dalje. Moram povedati da je bil dober občutek. To pa še ni bilo dovolj in ko je tip seksal mojo bejbo, sem mu ga vtaknil v rit in tako smo pač odseksali do konca. Po seksu pa je nastalo neko čudno vzdušje in tip se je nahitro odpravil. Meni je bilo pred bejbo nerodno ampak mi je rekla, da če sem užival, zakaj bi mi bilo nerodno. Zdaj pa sem se začel spraševati ali sem sploh normalen. Ali je že kdo drug imel pšodobno izkušnjo? Lep posdrav vsem skupaj. John

ITAK da si normalen ! sam si pač bisexualc .. sej nisi edini sam da tipi ponavad tega ne priznajo !

jst mislm da to ni nc tacga. Ce si ful zrajcan ti vcasih zapasejo tudi stvari ki obicajno niti pomislu ne bi na njih, oziroma se kasneje zgrazas.

Men se zdijo homoseksualni stiki totalno odbijajoci in ne bi z nobenim tipom nikol nic mel. Ampak vcasih, pa med fantaziranjem in samozadovoljevanjem ce mimogrede mislim na grupni seks in pomislim da bi kakega tipa natepavu ful se bolj vzburja. To je res redko in sploh ne vem od kje mi to…ker me drugace totalno odbija. Res cudno.

Sicer pa ce pogledas da so vglavnem bogatasi in razne zvezde itd vsi po vrsti gayi pol se vprasas zakaj? Taki ljudje ki bi imel lahko katerokoli bejbo se spuscajo v homoseksualne odnose. Men ni jasno zakaj, ampak neki mora bit na tem….

…cakam ce bo kaksen psiholog napisal kaj na to temo ker me zelo zanima zakaj je tako od kje to pride…itd.

Te slavne osebe imajo polno rit vsega, žensk so imeli toliko, da so se jih naveličali in hočejo še s tipi, da razbijejo monotonost. Od kod tebi take želje med fantaziranjem bi težko rekel. Meni osebno se vsakršni homoseksualni stiki upirajo in še nikoli nisem pomislil na to, da bi bil v njih udeležen. Zato bi se verjetno zelo težko tudi odločil za varianto dva tipa ena ženska.

Ja, očitno si biseksualen. Zdaj ko si še to probal boš pa lahko precenil kam te bolj vleče.

Ste se pač malo igrali, pa ker vam je všeč se še boste. Mislim, da zaradi tega še nisi bi.

Skratka če življenje sedaj poteka normalno naprej, ni nič narobe. Drugo pa je, če je ta dogodek v tebi pustil tak vtis, da sedaj kar naprej razmišljaš o njem in si razbijaš glavo kaj zdaj to pomeni.. itd… skratka če se s tem obremenjuješ…

p.s. Kdaj se pa zopet dobite? ;)))))

Biseksulanost ali homoseksulanost nima po mojem nič opraviti s tem s kom in kako ti seksaš, ampak stem v koga se ZALJUBIŠ.

Sem se spomnila, kaj mi je rekel moj friend gay, ko mi je priznal svojo “usmerjenost”: ni mi pomembno s kom sexam (ženska-moški), le ljubim samo izbrane (moške-op.p.) … Zanimivo.

Ne nisi normalen, oz. si normalen pa lazes kot cig…

Po moje je tut en eno velko baso uložu tlele …:))

Ne nakladajta če nimata kaj boljšega za povedat.

Sam eno besedo imam za tole: ZANIMIVO!

Madona, skoraj ne moram verjeti. Zakaj nisem bla jaz tista bejba. 🙂 “VROČA TEMA”! Si pa korajžen….

Tudi jaz bi bila tista bejba, hahaha, čisto zares!

Ja punce, kje je pol ovira? Zakaj ne sledite željam? 🙂

Marjan nevem, bojim se, da ne bi našla dveh takšnih moškov, katera bi to zadržala zase. Malce me je strah vseh spolnih bolezni….pa fantu tega tudi ne bi upala narediti, on sam za kaj takega ni. Polno ovir.

Mah, moj odg. = odg. Meli….

Ja, če maš resnega fanta ki ni za to, potem res ni možnosti. Verjetno ta želja ni tako močna, da bi zato karkoli reskirala, a ne? Pa zelo pomembno bi res bilo, da bi dobila dva taka ki bi držala jezik za zobni, ker je folk poln predsodkov in te ne bi lepo gledali če bi se razvedelo. Jaz recimo znam držat jezik za zobmi.. 🙂 Je pa taka varianta samo z eno punco zame malo neprivlačna. Raje imam (bi imel) tisto z dvema puncama, jaz pa sam…mi trije smo najboljši par… 🙂
Lep pozdrav!

Meli in boni, radovednost me daje, kaj čem… Kaj se vama zdi pri tem trojnem seksu tako prvlačno? Sam občutek imeti penis v nožnici in ritki, vaju vzburja pač dejstvo, da bi se dva tipa z vama ukvarjala, dva para rok, ki bi vaju božala, si želite enega sesati, ko vama drugi raziskuje kako tretjo odprtino…. ali pa vse skupaj? Kaj je recimo za ženske tako privlačno v tej varianti 2 na 1?

V tem trenutku ti tega ne znam niti razložit. En penis v ustih, drugega v nožnici ali pa me en od moških ljubkuje med tem ko me drugi s svojim penisom samo draži po muci ali pa…….zdaj pa že sanjam :)) Velik užitek mi tudi predstavlja izliv (ko me oba naenkrat zalijeta en po muci in trebuščku drugi po obrazu ali prsih) mmmmmm…….

SANJE…SANJE…mogoče bo pa kdaj res…nikoli se ne ve…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close