Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost depilacija in mozoljčki

depilacija in mozoljčki

po depilaciji so se mi okrog mucke in po stegnih naredili gnojni mozolcki,s čim naj se po depilaciji namazem…punce pomagajte

MENE TUD TO ZANIMA :))))

Izbrei primerno depilacijsko kremo – pogoj. npr. VEET (sta dve vrsti – izberi light). Če so se pojavili mozoljčki ti verjetno depilacijska krema ne odgovarja.

A z depilacijsko kremo se tudi lahko tam spodaj ? A ne piše še celo v navodilih da ne sme pridt v stik z očmi pa sluznico itd. ? Al so to mogoče posebne depilacijske kreme ki jih lahko uporabljaš tudi tam ?

ja ok imam depilacijsko kremo za zelo obcutljivo kremo…veet.zanima me s cim se namazete po depilaciji,ce se namazete sploh

Kupi si depilacijsko kremo Strep za bikini predel, in kremo za po depilaciji iste znamke. Je ena najboljših, boljše je kot Veet. Dokler se ti sedanji mozoljčki popolnoma ne pozdravijo SE NE SMEŠ depilirati, ker se ti bodo delali kar naprej. Na vsaki depilacijski kremi piše ne uporabljajte na vneti ali iritirani koži. Prav tako ne smeš po depilaciji 8 do 10 ur depiliranega mesta izpostavljati soncu.

ja to depelicacijsko kremo lahko uporabljamo na bekini predelih .. kaj pa po sramnih ustnicah pa to ?!?!? kako pa tisto depiliramo ?

Poskusi z milom in vodo. Naredis kot da se bi umivala, samo da ne speres mila in se depiliras z ziletko. Meni pomaga. Nato pa se namazi s mlekom, ki ne vsebuje alkohola.

1. Veet depilacijska pena (ne krema, je v taki tubi kot deodoranti ali brivske pene) – je zelo zabavno, jaz sem se krem navelicala, pa tudi nezno je
2. Sledi Nivea body “beruhigende after shave creme” (to pise na tej kremici gor) + for women + mit panthenol (bla, bla, stoji na pokrovcku in je nezno vijola barve)

dani no sej jest tudi tako sam se mi zdi da se tako koža malo razdraži ! 🙂

Jest bi predlagala, da ne uporabljaš sploh depilacijske kreme, ampak želetko. Proces:
1.Razkužiš želetko in kožo, ampak seveda grozno paziš, da ne pride alkohol v stik s sluznico.
2. kožo malo namakaš s toplo vodo
3. namažeš se s kremo za britje, nežno si jo vtiraš
4. uporabljaš izključno želetko MACH 3. Nočem delati reklame, ampak poskusila sem že čist vse (zaradi kasnejše vnete kože) in Mach 3 je zakon!
5. Briješ se v glavnem v smeri rasti dlak, ampak tako ne odstraniš vseh dlak. Zato z nežnimi, zelo kratkimi gibi briješ tudi proti smeri (marsikdo bo to odsvetoval, ampak meni je v redu.) Pazi le na to, da koža ni vedno za take štose. Če se boš urezala ali bo čuden občutek, jih brij samo v smeri dlak ali pa sploh nehaj (koža je ena taka hecna zadeva :))) )
6. po britju si daš gor vodico za po britju, ampak spet: nikakor ne sme prideti v stik s sluznico! Je samo za povrh!
7. Čez 10 minut se namažeš še z kremo za po britju in to večkrat z nekajurnimi presledki, da bo koža lepo mehka.

To so moje izkušnje, ki sem si jih nabrala v teh nekaj mesecih, ko se brijem. Ponovno britje priporočam šele po ene treh/štirih dneh-vsaj na zg.delu. Po sramnih ustnicah lahko tudi večkrat.

Upam, da sem komu pomagala.

Punce poskusiti ni greh – poskušala sem vse mogoče – pa vedno mozoljčki pa rdeča koža… po raznih poskusih pa :

Pred depiliranjem kopanje!!! Da se koža ne vzdraži ob nanosu pene – saj veste – kurja polt itd.
Med kopanjem masaža z rahlo grobo spužvo ( pa še dober za preprečevanje celulita ) povsod kjer bomo brili ( samo bikini izrez ne vem kako je če jo čisto pobrijemo )
Britje … in pri meni brez nadležnih mozolčkov….

Tudi jaz imam probleme z mozoljcki po britju. Pred britjem se stusiram, namazem s kremo za britje in uporabljam britvico za zenske, pa imam kljub vseemu probleme z mozoljcki 🙁 Se posebno na bikini predelu. Bliza se “cas kopalk” in mi ni jasno kako naj resim ta problem. Po britju sem mozoljcke namazala z Bepanthenom, pa ni bilo nic bolje. Se kaksen nasvet? Kaj je bolje – depilacijska krema?? Prosim za pomoc!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close