Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost DEBELA AL SUHA, KERA JE BOLJŠA??

DEBELA AL SUHA, KERA JE BOLJŠA??

HAY!! MAM ENO VPRAŠANJE, KI JE PREDVSEM NAMENJENO FANTOM
!!!!

*S KERO JE BOLJE F…..(cenzuraa) S SUHO ALI “DEBELO”?????

Naj bo stara al pa mlada, suha al debela,
itak mora samo moja bit!

Veš Matjaž, ljubezen ne izbira,
po tvoje “fukat” je najboljš tisto,
ki jo ljubiš in ti v življenju
nekaj pomeni!

Zadovoljen!

LP

Cist odvisno od zenske. Tudi debele so lahko ravno tolk seksi kot suhe. Vcasih se bolj. Ne mislim na ultra debele ampak take, z lepo polno napeto ritko lepim mal napihnjenim trebusckom, velkimi joskami, mocnimi rokami….

Ce bi lahko izbiral med zelo debelo in zelo suho….bi se odlocu za prvo. Sam sem bolj suh, in me ne mika da bi bil ves obtolcen od kake suhe prekle.

Meni je najboljše, da je nekaj vmes :)) Da je kaj za prijet, pa da ni obešalnik za obleke :))

lp,

Jaz ti svetujem, če nisi vezan na določeno osebo (da ne bo noben prizadet), da stvar poskusiš. Probej s suhico in probej z ‘debelinko’. Če si pa s punco, ki jo imaš rad, ti je pa najbrž že kapnilo, da čist vsen drek kakšna je, al suha, al pa debela.

lp lela

vam povem,da je problem ….je problem…suhico lahko nosiš, jo nasadiš in nosiš po sobi……v debeluško se zakoplješ,da te ni videti,kar pogrezneš se vanjo…..je problem…težko je rečt katera je boljša za ……

No,
to vprašanje me spomni na tist vic – ona (debeluška) vpraša: a si ga že dal noter? Njemu je pa že prišlo…

Vse je odvisno od osebnostne privalčnosti…

Vsake oči imajo svojega malarja – tebi je vseeno kakšne postave je, če imaš koga rada, meni pa sta poleg osebnosti pomembna tudi videz in postava. Kaj je v tem slabega, če so mi všeč take, kot so mi? Si pač ne bom izbral čisto suhe in zelo debele. :)) Ne morem se zaljubiti v nekoga, ki me odbija po zunanjosti ne?

lp,

Sem nekje vmes, nikoli suha, nikoli zavaljena, drugi pravijo, da enakomerna po celem, sicer kar športnem telesu (mišice, brez celulita,..). In to pri samem aktu in za sam akt sexa ni pomembno, pomembne so druge zadeve: če ti je partner všeč, če te vzburja, privlači, buri domišljijo (tudi njegove misli, ne samo fizična pojava), če so čustva v tem kompletu je to že blizu ljubezni. In zame ni lepšega sexa, kot sex z mojo ljubeznijo, sem pač ena sanjačica, romantična, nežna dušica (probala tudi zgolj sex, torej vem, kaj pišem!). Ima pa vsak zase možnost izbire, po svojih kriterijih.
p.s.
V katero “kategorijo” bi dal mene (beri moj prvi stavek), aja, saj sploh ne morem konkurirati (pa samo še to mi je manjkalo do popolnosti, ah! –> joke!!)

PA ne mi reči, da misliš, da je kvaliteta seksa odvisna od kilogramov…ali celo od dolžine..????
Srečno.

no ja, tuki ljubezen nima nic skupnega. Tukaj se govori zgolj o seksu z dolocenim tipom zenske….

Jah, če pa mi je začela nekaj gnjavit o ljubezni, pol sem ji pa razložil. Glede sexa pa tako kot sem rekel, nekaj vmes. 🙂

lp,

definitivno je boljša debela!!

Kje pa je una meja, kdo je debel in kdo je suh? 120 kg za debelo, 35 za suho? Vsi neki debaterate debela-suha-nekje vmes, sam kva pa je to nekje vmes?

Liz.Liz

Ni važn. No naj ne bo okostnjak in naj ne bo prevelika gmota važno da rada seksa in da to počne z užitkom. Pa da se redno pere. Sem nekoč začel z neko bejbo in sem malo s prstkom po muci, pol sem pa kar naenkrat zavohal takšen smrad da mi je vse dol padlo. Pol sem pa izpadu kot da ne morem. Ko sem ji rekel da se mora kdaj tudi oprati pa je bila užaljena.

a ti si torej allure…zanimivo

Če bi malo spremljal forum v drugih temah bi videl, da me zaje…va ena nastavitev pri imenu :(( Veš mogoče, kaj bi lahko bilo narobe?

Allure

Naslovljeno je bilo na moške dopisovalce.
Ker vidim, da se oglašajo tudi ženske, imam kontra vprašanje namenjeno dekletom in ženam:

S katerim je boljši sex, suhim ali debelim?

jest pa mislim da je debela boljša…………takole: jaz,moja sodelavka in njena frendica smo meli sex ( trojčka ) ……..blo mi je užitek ga debeli notr porinit in jo za joške držat kot pa uni moji sodelavki k je suha pa ji not porinem ka me tak boli okrog peniskota od njenih kosti…….:)……………………..DEBELA JE 10000000000000000000000000% BOLJŠA OD SUHE PREKLE….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close