Najdi forum

Pozdravljeni!

Prvič se aktivno vključujeva v debato z vprašanjem.

Ste že poskusili sex v troje, in sicer 1 dekle z 2 fantoma? Z mojo deklico poskušava nekaj takega storiti v bližnji prihodnosti. Zavedava se, v kaj se spuščava (ne moralizirat), zanima naju nekaj drugega! Pomagajo nama lahko predvsem dekleta. Ste že poskusile imeti dva penisa naenkrat v sebi? En vaginalno in drugi analno? Analno sva že poskusila, po malce vaje gre kar v redu. Kaj pa dva naenkrat??

Hvala za vse odgovore.

Tudi mene minka nekaj takega, mislim da so občutki božanski, ampak me matra mal to kako bi se ta dva znašla na meni. Najprej bi raje poskusla zraven fanta vibrator.

Ta tema je že bila obdelana .Poglej starejša sporočila in boš dobil vse odgovore.

Ko bo pa to za tabo, se pa spet oglsi, da nam boš povedal kako to zgleda in nam mogoče dal kak nasvet.

HAY!

No sama te ne mislim strašit, sam jaz sem to poskusla enkrat in nikol več, enga sem fafala druzga pa mela med nogami…. In kaj se je polj zgodel spozabil smo se, pa sem postala noseča…. Polj pa nismo vedel s kerim se, pa splav….

No kaj bosta naredla, je vajin problem, sama te ne mislim strašit, ene majo pač lepe spomine drugi pač slabše!!!!

Če bosta šla, veliko sreče

To so ene od mojih sexualnih fantazij, ki jih pa v živo še nisem probala. :-((
Intenzivirajo se vedno, ko nimam zveze oz. partnerja in sem free, pogosto na to mislim. No, poglejta si kakšne slikce, vsaka poza se namreč ne da izvajati, kakšen filmček vama bo tudi dal dobro podobo o takšni akciji. Kolikor sem prebrala pa menda ženska lahko zelo uživa pri vsem tem (mislim, da je dober pokazatelj za to že, če ji je analno všeč, sicer ne vidim prevelikega smisla v tem početju)… Poročajta, no, ko bosta že izkušena!
LP!
p.s.
in kdo bo G. Drugi, znanec, neznanec, prijatelj ali….

Ideja je zanimiva, ni kaj … Kako je pa s tem v praksi, pa je težko reč. Verjetno, če se gre za “goli” sex in užitek, potem ni problem, če pa je med fantom in dekletom kakšna trajna veza ali čustvo, pa se lahko stvar zakomplicira. Konec koncev kateri “zaljubljen” moški pa je pripravljen mirno gledati svojo žensko, ki uživa z drugim (sploh pa če bolj uživa kot z njim)??? In obratno – ženska svojega moškega?? Morda pa je pri vama drugače … Uživajta, kakorkoli že, samo varno!

Bagi!

Brez problema. S kondomom in lubrifikantom za drsenje gre OK. Brez kondoma pa je edino priporočljivo, da iz danke penisa ne vtikaš ponovno v vagino, zaradi možnosti vnetja, ipd. Pa čim bolj udoben položaj si izberite (sendvič). Sicer pa je dekle tisto, ki določa kaj ji je všeč.

Srečno! Ali

Dva penisa naenkrat gresta čisto lepo noter ampak ni pa tako enostavno. Najti je treba res dober položaj pa premajhna ne smeta biti ker rada ven uhajata. Pol pa je problem tudi uskladiti se med sabo. Poskusita, zgubiti nimata kaj. Vendar le če sta s tem razčistila v vajinih glavah. Da ne bo potem raznih očitkov. Veselo na delo. John

Upam, da vesta v kaj se spuščata! Ne bom rekel, da se to ne dela in podobno. Vendar: stvari se po takšni avanturi lahko krepko spremenijo (psiha gre po čudnih poteh)

Če sta par tega ne priporočam,ker se mi zdi da to ni to,da potem ni več zaupanja ne nič.Č e si kdo želi sex v troje je najbilje,da ni v resni vezi in taj ta sex vzame zgolj kot samo sex in nić drugega.Sama iz svojih izkušenj vem,da dokler nisem imela resnega partnerja sem to z lahkoto in velikim užitkom počela,zdaj je pa situacija drugačna in se ne bi mogla dat drugemu moškemu.Je pa to fajn zadeva,če si to želiš si pač izpolniš fantazije,ko si pa v resni vezi to ne pride v poštev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close