Najdi forum

TREMA!!!!!!!!

Hay sem 16letna punca, ki še je devica. Imam fanta, star je 19 in je že imel spolne odnose, skupaj sva že skoraj 3mesece, neverjetno ga ljubim, kakor on tudi mene. Veliko krat sva se že pogovarjala o seksu…. Sama bi zlo rada, pa me je strah. Kaj pa vem zakaj, morda zato, ker je on ful suh, jaz pa glih nimam idealne postave, pa bi morda bil razočaran nad mano!! KAJ MENITE V ČEM JE PROBLEM, KAJ NAJ NARDIM, AL ME BO ŠE LJUBIL NAPREJ????

Sara,

glede na to, da si stara šele 16 let, ti ne bom zameril tvojega tipično najstniškega obnašanja, ampak na kratko:

– če te ljubi in ti njega tudi, ti ne bo zameril tvojega kakšnega kilograma več, sicer niti sedaj ne bi bil s tabo,

– skupaj sta že 3 mesece, tako da dvomim, da bi se tako dolgo pretvarjal le zato, da bi “dobil”, zato mislim, da nekaj je med vama. Nikar se ne prenagli. Vzamita si dosti časa, sproščena verejtno ne boš, ker ti bo prvič, zato se s tem ne obremenjuj. Če je tvoj fant že imel splne odnose, naj ti pomaga, saj že ima nekaj izkušenj.

Pa pogumno, Učo

Se strinjam!

Jst tud…edino ena stvar…a je 3 mesece za vas dolga doba? Pa Sara brez zamere, ampak a lahk enga cloveka po 3mesecih ljubis?

Koliko časa po tvojem pa morata biti dva skupaj, da nastopi trenutek, ko lahko rečeta malo: prej še nisva ljubila drug drugega, no v tem trenutku ob ure tej in tej pa je napočil trenutek, ko se pa že ljubiva…;)))))

Hej Sara,
na tvojo zgodbo bi se dodala,da se nikar ne prenagli s spolnostjo saj si se mlada.Ne izbiraj dneva kdaj in kje bos to storila, ampak se prepusti casu in ko bos pripravljena bos itak vedela…naj stece sponatno, pa bo najbolj super.

PS. PA pozabi na kile,vsaj med odnosom…

LP

Sara!

Ljubita se in oba vesta da bo slej ko prej priložnost, da doživiš prvič odnos. Kar pa ni nič posebnega, saj odnos imata že sedaj, le da se “toliko govori”, pa komplicira okoli tega. Sploh ni pomembno, kako je kdo suh, pa okrogel, pa…
Bolj pomembno je, da se pogovorita o vajini zvezi, o zaščiti, o ambientu, času, ki ga imata zase in o vajinih občutkih med ljubkovanjem. Potem bo šlo kar samo…

Držim pesti za vaju! Ali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close