Najdi forum

Javno mesto

Ojla!
Zadevca ,ki me zanima jo še nisem kej dost zasledu na tem forumu: in sicer zanima me kaj si mislite in kakšne so kaj vaše izkušnje z seksem na javnih mestih (dvigalo, gondola,parki ,plaže,…)

Lahko so zelo zanimive in razburljuve

Zelo razburljivo….:))))))

Plaza! Sam itak ni blo nobenga v blizin…ampak vseen lepo in noro

Muzej!

Ampak moram priznat – tudi zelo neobiskan kraj… 😉 samo se pa nikoli ne ve, a ne!

uuuuuf v polnem avtobusu…..ponoći ko si vsi recimo spali,razen soferja

Sicer nisem še nikoli probala je pa sigurno zelo razburljivo ! Enkrat sva z tipom v moji sobi ko nisva bila sama .. sploh ne vem kaj nama je bilo .. šla sva pod deko tist najn prjatu je pa kao gledu TV in sedelna stolu !V glavnem to da nisva bila sama mi je blo ful noro !Prov želela sem si ga !No takrat sem ugotovila da mi je to ful všeč čeprav mislim da kaj takega ne bi počela pred nekom ki mu ne zaupam !Pa tud ne vem če bi tako da bi me še kdo drug videl nago ! Meni ni bilo všeč to da bi naju gledal ker naju v bistvu ni (malo je kukal) ampak to da je bil še nekdo v isti sobi ! Drugače bi pa jaz na javnem mestu tako da je javno mesto ampak takrat nobenega zraven al pa kej tazga !

Bravo Lilly!
Jaz pa dodajam restavracijo s separeji…

Na pokopališču.

Laško, Pivo cvetje, 50.000 ljudi, huda potreba in edini kraj kjer ni bilo nobenega.

Ampak je kar trd tisti marmor ;)))))

V notranjem bazenu – Čatež in v morju – že marsikje, pa kar podnevi, saj te valovi malček skrijejo oz. zazibajo…Faaaajnnn…Rafel je pisal/pisala:
>
> Ojla!
> Zadevca ,ki me zanima jo še nisem kej dost zasledu na tem
> forumu: in sicer zanima me kaj si mislite in kakšne so kaj
> vaše izkušnje z seksem na javnih mestih (dvigalo,
> gondola,parki ,plaže,…)

Upam, da so bile kamere vklopljene in da so varnostniki poslali zadevo na internet ..;)))))

Super je kaj takega izvajat, meni je vse tisto všeč kar ne smem, je prepovedano, ni primerno…..Vse to me tako močno vzburja. Seks v bazenu, kabini za tuširanje na bazenu, v slačilnicah, na avtocesti v avtu, v parku, na wc-ju v kakšni restavraciji ali lokalu…..ja ja vse to sem že počenjala. Ni slabo, verjamite……me kar zmrazi…..

Hudo d best je bilo v kabini za preoblačenje v enih termah in potem v turški savni. Vroče, izčrpavajoče, ampak potem se počutiš kot god! :))))))))
Haha, ko sva prišla iz kabine ven, je ena stara bakica samo zijala in se nekaj zmrdovala pa sem jo samo pogledal s post-koitalnim nasmeškom pa je kar utihnila :)))))

Drugače pa pozdravljam sex na javnih mestih – samo da je ravno prav prikrito :)))

lp,

na wc-ju …
na faksu …
v kabini za preoblacenje v toplicah …
v gozdu …
v bazenu …
v sluzbi …
….ziher sem se kj pozabu

Jaz sem nedolžnost izgubila na neki jasi ob gozdu, pod cerkvijo. Hmm,… svež zrak, ptički, … Le mravlje so me malo motile…
Kasneje smo poizkušali še na raznih drugih krajih (med drugim tudi lovska opazovalnica na izletu, pa tudi v gozdu ni slabo – samo da te ne preseneti kakšen gobar, plaža in pa morje, pa tako in tako svoje naredi,…).
Ko je človek mlad… .
Sem pa že slišala za nekoga, ki rad te stvari počne na pokopališču. To me sicer prav nič ne vzburja, a vendarle; kam bi pa prišli brez domišljije!
Imejte se radi in sexajte varno (kjerkoli že)!

Ste preizkušali? Koliko vas je pa blo? :)))

Baje, da sta za dober sex potrebna (vsaj) dva!

Ja, saj to sem mislil. Napisala si da ste poskusili, torej množina, kar je več kot dva… 🙂

Zakaj pa tudi ljudje v ostalih življenjskih obdobjih ne bi mogli sexat na javnih mestih? :))

Ja ja, Laško ter Pivo in cvetje… zdej si mi pa obudil spomine… Kar na pokopališče si se spravil? Kaj pa nabrežje Savinje malo bolj proti Rimskim? Ufff je blo noro… :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close