Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Sex med menstruacijo … :-X

Sex med menstruacijo … :-X

ŽIV!

A kdo seksa tudi, ko ima punca menstruacijo? Meni namreč ni do tega in tudi nekaj prijateljev in prijateljic je istega mnenja, razen enega para, ki jima je to vseeno. Tudi predigro izvaja!!! :-X

Kaj pa menite vi o tem?

LP,BRUNO

Meni osebno je ogabno in ne pustim fantu ne sexa kaj šele kakšne predigre. Sicer mi tudi sam tega še ni predlagal in mislim, da tudi ne bo.

moja izkušnja o sexu med menstruacijo je kr v redu, samo vse je pol svinjsko. Morem pa rečt, da sva s fantom seksala enkrat samkrat med menstruscijo in mislim, da ne bova več. Šla sva do konca in posledica je zdaj stara 5 let (sexi babnca – kot se sama imenuje). Pa mislim da ne bova seksala med menstruacijo zaradi posledic, ampak zardi tega, ker se lahko vzdrživa tisti teden in nadoknadiva v ostalih treh tednih.

lp Lela

Ena dama mi je nekoč zaupala, kako super je bilo, ko jo je en tip zadovoljil oralno med menstruacijo…

Meni bi kaj takega zelo težko uspelo, čeprav sem običajen seks med menstruacijo, če je bila huda sila, tudi že porakticiral…

Na začetku veze je bilo čisto vseeno ali med ali po menstruaciji. Ko si nekoga res želiš te tudi menstruacija ne moti. Samo, da ni drugi dan, ko je men.najmočnejša. Seveda se je treba zadevi malo prilagodit.Takrat je ženska bol občutljiva kot običajno.Občutki so drugačni. Malo manj prijetni a še vedno dobri.
Danes rajši počakava par dni in potem je spet luštn.

Jaz nisem še nikoli med menstruacijo čeprav sem takrat najbolj “potrebna” 🙂
ampak ful si ne predstavljam kako bi bilo ! malo nelagodno čeprav bi bili občutki verjetno super ! to pa najbrž ne velja za tiste ženske ki imajo krče med menstruacijo !

To je čisto stvar posameznega para.

Med menstruacijo imam največjo voljo do seksa, pa ne vem zakaj. V glavnem mojega fanta menstruacija ne moti, jaz se seveda pred seksom temeljito stuširam in nadišavim s kremicami. Med tem časom seveda ne izvjajava predigre – to pa ne pustim, čeprav fant bi. Po seksu pa ni nikoli bilo velike svinjarije.

Jaz sexam, ampak ne z njo.

Se popolnoma strinjam s teboj vse to se da kar lepo nadoknadit.

Lep pozdrav

A pravis da si dobila puncko in to med menstruacijo….

No… Nisem zenska, ampak bi rekel da nisi imela menstruacije, mogoce kaj drugega…
Sej dobr ves da med menstruacija se semenceca ne morejo oploditi

Kaksna zenska si sploh ti… Iz vesolja…

Trditev, da ženska med menstruacijo, če doji ali pri prekinitvi odnosa pred izlivom ne more zanositi, ne drži!

Verjetnost je sicer zelo majhna, vendar obstaja.

Zemljanka!

Ja dragi Drago! Preden naslednjič pametuješ tu po forumu, si poglej kakšno strokovno knjigo, da ne boš spet neumnosti pisal. Seveda je možna zanositev tudi med menstruacijo, je pa to precej redko.

Bednik

odgovor namenjen ivanu…sori

Mama kaj je to seks

Jaz sem ena izmed tistih, ki imamo krče med menstruacijo. Sem že tudi seksala med menstruacijo…in res včasih ni najbolj prijetno, zna biti precej popacano, pa tudi paše ne vedno.
Ampak se mi pa je že zgodilo, da mi je krče med menstruacijo ravno seks ublažil in sem se počutila zelo dobro.

LP

Bruno!

Ni problema. Če je dekle čisto, ni skoraj nič vonja, brez okusa. Morda res ni priporočljivo pri močnem izcedku, prvi, drugi dan. Za dva, ki sta par, pa dnevi menstruacije ne pomenijo pavze – sicer pa dekle določa kaj ji je všeč.
Kot si že sam odgovoril, kakor komu paše. Nekateri nimamo predsodkov.

Ponavadi narava poskrbi, da dekletu ni do ljubljenja v tem času, včasih pa….

Zna biti super, sicer pa…….Probajte, ne grize! Ali

Sex in menstruacija sta stvar čisto osebenega okusa. Pri seksu naj namreč velja pravilo, če kateremu od sodelujočih ne paše pače tega ne dalajta!

Glede občutkov: Ja enim celo bolj paše med menstruacijo.

Zdravstveno: Malo več možnosti za okužbe je med menstruacijo, zato je potrebno bolj paziti na higieno (JA TUDI PRI MOŠKEM!)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close