Najdi forum

KAKO POGOSTO?

Živjo!

Nisem našla še nič na to temo (če pa ste o tem že debatirali, pa se opravičujem), zato sem se odločila, da jo načnem, ker me zanima. In sicer gre za naslednje: s fantom sva skupaj že skoraj 4 leta in sexava približno enkrat na teden (včasih tudi manj). Meni se to ne zdi ravno veliko, vendar ne vem, kakšna je praksa s tem pri drugih. Zato me zanima kaj vi mislite o tem in predvsem me zanima mnenje oz. izkušnje tistih, ki ste tudi že nekja časa v resni zvezi. Hvala za odgovore!

Pozdrav od Flower

Moj fant ima nekaksen “zimski turnus”, med katerim pogostnost izrazito pade. Se malo jezim, pa pritozujem itd. no, ampak v resnici je se vedno vsaj 2-3 krat tedensko… Poleti pa pogosteje in se nimam kaj pritozevat! Komaj cakam pomlad! 😉

Me veseli zate (za veju), Koliko časa pa sta že skupaj?

Dobra tri leta. Saj v zacetku je bilo v bistvu 3 x na dan… zato sem zdaj tecna pri taki kolicini. Glede na zacetek je to huda redukcija! 🙂

Ja midva pa to delava bolj poredko. Enkrat na teden, ker imava le takrat možnost.
Moj bi sicer večkrat, meni pa ne paše kaj preveč pogosto.

Midva sva do pred kratkim enkrat na teden ali manj, ker meni ni pasalo večkrat (težave z bolečinami pri skoraj vsakem odnosu). Potem sva šla za en teden na morje, kjer so bolečine čudežno izginile (prve parkrat me je še bolelo, potem pa ne več) in sva seksala skoraj vsak dan. Zdaj ko je spet služba pa 3-5 x na teden.

A ja, skupaj sva 8 let.

Mogoce so bile bolecine, ker zaradi napetosti nisi bila sproscena, na dopustu pa si vse pozabila in si sprostila duso?

Moram rect, da 3x na dan terja kar veliko casa. Vstajala sva ob 14.00 … zamujala vse zivo, dnevi so drseli mimo, midva pa sva se drzala tistega jogija kot dva brodolomca, popoldne sva hodila okoli kot zadrogirana. Da o fizicnih posledicah niti ne govorim. Saj je bilo sladko, ampak ne bi vec, saj potem ne bi imela casa tu klepetat. 😉

Se mi pa zdi, da ce si mlad, je kar skoda, ce samo enkrat tedensko! Mislim, da ne smes iskati izgovorov, oz. ce ti ni do seksa, poisci vzrok temu (te ne privlaci fant? morda te odbija nacin? napetost, skrbi?). Treba si je vzeti cas za to, se zakleniti, pustiti stvari pred vrati in se prepustiti. Potem je res krasno.

Ima pa pac vsak svoje potrebe in ne moremo stvari posplosevati. Enemu je normalno 1x na dan, drugemu 1x mesecno.

V bistvu ne vem kaj je bilo. Bolečine sem imela že ves čas kar sva s fantom začela s spolnostjo (torej pribl. 7,5 let). Včasih hujše, včasih skoraj nič. Tudi med večino dopustov dosedaj. Nikoli nisem imela občutka da nisem sproščena, tudi razumeva se s fantom super in si zaupava. Kljub bolečinam sem vedno doživela orgazem (enega ali več). Res pa je, da sem kakšen mesec pred dopustom odkrila ta forum in http://www.spolnost.com in mi je to mogoče pomagalo, da sem se bolj sprostila (pa čeprav podzavestno). Mogoče sem res začela na vse gledati malo drugače. Ne vem torej kaj mi je pomagalo, ampak, če ste bili vi vsi na tem forumu – najlepša hvala.

Morska deklica

Začetek je pač začetek. Bi človek kar neprestano sexal. Mi je pa tvoj odgovor (med ostalim) dal krila in zdaj tipa gnjavim in prejšnji teden sva celo dvakrat. JEEES!

Mogoce pa samozadovoljevanje z deutorantom pa le ni tako slabo zamisel. 😉

Kaksnim deutorantom? A to odgovarjas meni? Mislis deodorant? Mislim, da je to zelo nehigienski eroticni pripomocek! Ne da se ga dobro ocistiti pod vroco vodo in z alkoholom, kot se da, denimo, vibrator. Vendar pa tukaj ne govorimo o samozadovoljevanju (tudi tukaj pac vsak sam dozira, kolikor hoce), ampak o odnosih. Ce pogresam akcijo svojega medveda, mi ga ne bo nadomestil noben vibrator. Verjemi. On ni le podolgovat koscek, ki bi se ga dalo kam vtakniti.

Ti kar vztrajaj, kmalu se bo se bolj ogrel. Moram rect, da je tudi pri mojem ze pomlad! :))) V skladu s koledarjem pac… Je pa nekaj res, ce spolnost zanemarjas, se polenis. Ne da se ti vec. Ce pa redno gojis to aktivnost, si pa ves cas malo za stvar… je veliko bolje, bolj eroticno, prijetno.

jao kake tipe mate to da jih morte gnjavit za 2x na teden 🙂 Če men punca reče da bi 3x na dan pol pa 3x. al pa 100x če bi blo treba. Js sm mislu da smo vsi tipi takšni.
No sicer pa odgovor na vprašanje. S punco sva skupi že dobre 3 let pa sexava povprečno 3x na teden. Sej vete, 1x na mesc menstuacija pa še kej umes pride 🙂

Skupaj sva deset let in to počneva enkrat tedensko(povprečno). No, pride obdobje ko večkrat tedensko, pride pa čas ko tudi enkrat na teden ne. Moj bi sicer večkrat ampak meni ni več toliko do tega. Ko sva se spoznala, sva bila pa vedno eden na drugemu:))). Kaj hočeš, časi se spreminjajo.

Z mojo drago sva skupaj že 8 let. Pred tremi leti ko še nisva imela otrok sva to delala redno več ali manj vsak dan, sedaj vsaj 4 – 5 krat tedensko, moram pa priznat, da je sedaj težje saj imava dva mala otroka, tako da je, kar zanimivo, saj imava včasih več prekinitev, pa to ni tako hudo, kot si nekateri potem iz tega delajo izgovore (bomo pa jutri…)

Lep pozdrav!.

Kako pogosto je odvisno od obeh partnerjev. Moji apetiti so khmmm….mislim, da lahko recem vecji od povprecja. Kako pa je v praksi je odvisno od ogromno faktorjev. Dejansko, ce si oba zeliva se bova poseksala neglede na utrujenost, casovne stiske ipd…. Drugace pa si oba zeliva skoraj vsak dan. In v 90% se to tudi uresnici.

Kako pogosto ? Jaz bi tudi 3 x na dan. Najbolj žalostno pa je, da moj fant želi samo enkrat na mesec, pa še takrat imam ponavadi “tiste dneve v mesecu”. Bodi srečna, ker enkrat na teden. @!#$ ti zavidam….

midva z mojim dragim se na žalost vidiva samo ob vikendih 🙁 in takrat tudi pol sexava. če sem pa pri njemu med počitnicami, pol pa v bistvu vsak dan sexava. skupaj pa hodiva 16 mesecev

ej, monica, da ni tvoj fant slučajno drugače spolno usmerjen, kot ti pričakuješ, da je 🙂

Ti, a veš da se tudi jaz to sprašujem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close