Najdi forum

Sicer ne vem, če sem prav napisala, zadeva pa je taka. Čez teden sem v internatu in kar pogosto se pod okna hodi kazat tip. Oblečen je v črn plašč-spodaj pa nič!!
Sicer ne vem, če so ti ljudje tudi nasilni. Res pa je, da si zvečer do izhoda ne upa biti nobena sama, saj so ga že mnoge srečale tudi na vrtu pred internatom.(večinoma si želi, da bi se ga ustršile, ali pa gledale kako ordinira). Povedale smo tudi vratarju, ki ga je nekajkrat lovil in mu grozil. da ga bo prijavil na policijo, pa se je tipo kar režal. Ali se naj tega tipa bojimo, ali naj ga ignoriramo in se delamo kot da ga ni?

Melita

Delajte se kot da ga ni. Po moje taki ljudje niso nevarni, za reskirat pa vseeno ni…

Taki ljudje naj ne bi bili nevarni. Gre se za napacno apolno razvite ljudi, ki se potrjujejo s tem, da se razkazujejo. Najbolj jih prizadane, ce jim reces, o kako majhen je al pa kej podobnega. Vendar s tem raskiras, da se bo kaj masceval.

To se imenuje ekshibicionizem in je kao spolna motnja. Sicer je to bolj prisotno pri moškem delu populacije. Ti ljudje so čisto nenevarni, samo ne smeš jim pokazat, da se ga bojiš ali da se ti gabi – ravno to si želi in to ga vzburi. So pa totalno nezmožni navezati normalne spolne stike s kom. Najbolje je, da mu rečeš: Sp…di kreten marš, da ti ga ne odrežem!!

lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close