Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost EN STARI MI NE DA MIRU

EN STARI MI NE DA MIRU

Hy!

Stara sem 25 let in še študiram, poleg tega pa čez vikende delam v gostilni. Zadeva pa je taka. Odkar sem prišla tja(2 leti), mi non stop utruja 65 let star moški, ki pravi, da ga je prehitel čas in da on se počuti še mladga, vendar ga letnik zaj…va. Ponuja mi denar, kupuje darila,ki jih sicer zavračam, vendar ne štekne. Izvohal je celo mojo domačo številko, tako, da sem si kupila gsm, ker ga nisem hotela več poslušat , niti dvigat telefona. Že stokrat sem mu povedala da nima šans in da naj si poišče sebi primerno, pa je rekel, da unih starih bab že noče! Pa kaj je narobe s tem kmetom?
Začel se je tudi oblačit, tako kot je meni všeč(pa pri 65 take cunje-za mlade??)-pozabila sem povedat, da imam tudi fanta, ki ga tipo pozna,ker me pride dostikrat iskat ko delam, pa tudi nič ne pomaga.
Kaj naj še naredim, naj ga prijavim al kaj?

Lejla

Važno je, da ti teži, da je to nasilno itd… Ne vem, kako bi policaji na to reagirali, verjetno te pa ne bi kaj veliko šmirglali (oni raje počakajo, da se kaj večjega zgodi).
Jaz bi se na tvojem mestu poskušal pogovoriti z njim, ker te očitno, če si sama, ne upošteva, ti predlagam, da je naslednjič pri tem pogovoru prisoten tvoj fant in mu enostavno fiizično zagrozita, da se mu bo nekaj hudega zgodilo, če ne bo dal miru. Mogoče bi pomagala grožnja, da boš to povedala njegovi ženi ali otrokom…

Kaj pa če nima familije?

S fantom ga povabta na pijačo in mu lepo razložta, da si ti pač oddana in naj te pusti pri miru. Vendar se bojim, da je malo motena oseba, ker ti teži čeprav vidi da imaš fanta. s takimi pa je najtežje, ker tako ali tako nimajo kaj izgubiti. Poskusi z pogovorom, če ne pa policija. LP Igor

naj ti kupuje draila, izkoristi ga. bos imela vaj kaj od tega.
Zapomni si STRANKE IMAJO VEDNO PRAV. Ne mislim cisto dobesedno. Ce povrh vsega pusti se veliko kesa v gostilni potem pa sploh. Ne se prevec sekirat, en starcek se je pac zatresku kaj mors. Dokler ni nasilen in ostane samo pri besedah in darilih je vse ok. Ce mas mobi se mu ni treba oglasat. povedala si mu ze da nima sans, tko da ce mu je vseen do tega da ti kupuje darila…kaj se sploh pritozujes.

Kj vec pa mislm da tko ni sposoben nardit.
Ce te bo pa zacel kaj otipavat, pa to pol pa ves kaj mors nardit? Najprej klofuto. pol bo pa mogoce zasteku kaj pa kako.

Ne. familije nima,mi je pa marsikdo, ki ga pozna rekel, da je bil v mladosti pravi frajer in je imel žensk kolker hočeš. Očitno mu ni bilo nikoli zadost, zdaj je pa sam in ne more verjeti da je vsega lepega enkrat konec!!
Šlata pa ,kadar ima le priliko.Tud klofutlna sem ga že pa ko da ni nič, se kar reži!!

Lejla

Ne. familije nima,mi je pa marsikdo, ki ga pozna rekel, da je bil v mladosti pravi frajer in je imel žensk kolker hočeš. Očitno mu ni bilo nikoli zadost, zdaj je pa sam in ne more verjeti da je vsega lepega enkrat konec!!
Šlata pa ,kadar ima le priliko.Tud klofutlna sem ga že pa ko da ni nič, se kar reži!!

Lejla

Potem pa poiskusi s prijavo, posvetuj se z odvetnikom, toži ga… TO so sicer vse stvari, ki se jim jih je načelno bolje ogniti, vendar če drugače ne gre…, skratka bodi borka za pravice šlatanih kelnarc ;))))

S fizično grožnjo ne boš nič dosegel. Prej nasprotno.

Princ

Ocitno je, da je njegova miselnost, da zenska pac govori ne, misli pa da. In da vsaka slej ko prej popusti (zato kupuje darila). Daril od njega ne smes vec vzeti. Ce ti jih vsili, jih pusti kje tako, da bo videl, da nisi vzela. Ne pusti mu fizicnega kontakta. Ce bo se kaj slatal, ga daj krepko med jajca. Bomo videli, kako se bo potem rezal. Vsekakor pa premisli o tem, da bi odsla kam drugam, kjer te ne bo vec nasel. Kolikor vem, lahko delo dobis v vsaki gostilni, ker primanjkuje natakarjev.

Edvin, bodi raje tiho, bo več koristi ot tebe. Dokler ni nasilen je vse OK si rekel. Kot vidiš ji to ni OK in tudi boljše je da ukrepa zdaj, ko je po tvoje ok, kot pa potem ko bo že morda prepozno. Jaz predlagam, da če z lepa ne razume, pač s silo. Fant naj zbere par kolegov in ga malo v strah spravijo, če pa to ne bo zaleglo pa verjetno res najboljše policijo obvestit, čeprav ne vem če bodo kaj naredili.

Ka pa ce bi mu prepovedali vstop v gostilno…?

če mu prepovejo vstop v gostilno, jih pa lahko on toži zaradi kršenja človekove pravice – svobode gibanja :)))

ej, to nima nič veze, vem, a me vseeno ful zanima ena malenkost…Lejla, a si mogoče s primorske?

Se strinjam z tabo Marko, če pa bi sprejemala darila, kot pravi edvin, bi ga samo še bolj kurila. LP Igor

Kaj pa če bi ga tvoj oče malo zagrabil? Mogoče…čeprav se ti bo zdelo hecno…mogoče bi se pa ustrašil tvojih starešev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close