Najdi forum

muca & njen kolega

Živjo!
Zanimata me dve stvari:
1.v forumu sem velikokrat zasledila vprašanja v zvezi z “obrito muco”, pa me zanima ali ste mislili tudi na predel, ki se vidi(hribček”) ali samo na notranji del(sramni usnici)?
2.ali lahko moški , ko mu ga ženska obdela oralno ali z roko in pride do izliva, takoj za tem seksa v pravem pomenu besede?
hvala, lep pozdrav!

1.Meni je všeč muca obrita v celoti.
2.Odvisno od razpoloženja. Včasih kar stoji in lahko takoj, včasih pa si mora malo oddahniti. LP Igor

takoj po izlivu pa ne mores seksat. Tudi ce ti se tolk stoji pa ce imas se tak stroj. Razen ce nisi kaksen john krnaprej. pol pa ne recem….

:)))) tudi jaz tako pravim, čeprav nisem moški .lahko si samo mislim in občutim.

No saj medtem, ko ima tip “pavzo”, da se mu žorgl oddahne, se lahko pa fant ukvarja z njo in njenimi “potrebami” … in ko je ravno prav ogreta, si je oddahnil tudi strojček in … AKCIJA:))

Princ

ja tipi misljo tud na sramni ustnici .. a mas slucajno brobleme z britjem le teh ? 🙂 jaz vem da se mi je zdelo to nemogoce dolkler se nisem enkrat prav skoncentrirala in poskusila počasi in uspelo mi je 🙂 pol je blo pa tok smooth kt dojenčkova ritka 🙂 še moj tip ni mogu verjet da sm si tok dobr obrila :))))
na drugo vprašanje pa ti ne morem odgovort ! 🙂

redno skrbim za svojo”prijateljico”, zanimalo pa me je za predel, ki je viden…Ne vem kako naj razložim.V glavnem, Lilly kak način britja pa si uporabila, da ti je uspelo ustvariti učinek”dojenčkove ritke”(tako, da bom vedla za naprej)?lp

2. Seveda, lahko!

Ne edvin, nisem John krnaprej, ampak včasih enostavno kar stoji in lahko kar naprej, ampak nekaj časa ni kakšnih posebnih občutkov. Ampak jaz se s tem ne obremenjujem toliko, ker tudi če kar stoji,se rad posvetim ženi tudi na druge načine, ker sex ni samo not-ven-not-ven, a ne? LP Igor

tut men po tem ko mi pride vcasih se vedno stoji. ampak glavca je takrat ful obcutljiva in to boli…isto kot pri zenski ko ji pride…tut ne mores takoj kar naprej lizat, ker jo boli….stekas.

Živ-jo, Edvin!

Zanima me zakaj in kaj naj bi žensko bolelo po …….. in pri nadaljevanju ?
Poznam samo neprijeten občutek brez bolečin

L. pozdravček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close