Najdi forum

Pozdravljeni !

Zadnje čase ko se pogovarjam s folkom o spolnosti ugotavljam da jih VELIKO ne ve kaj je to G točka .. Tipi v glavnem vedo samo za ščegatavček … ampak draženje ščegetavčka ni niti pribljižno tok dobro kot draženje G točke ! jaz vam predlagam da skupaj s partnerjem/ko poiščete to točko in partnerka bo sigurno UŽIVALA ! 🙂

Nekaterim damam sploh ni preveč všeč draženje ščegetavčka in je draženje t.i. G točke bolj zaželjeno. Je pa tako morda tudi zato, ker se moški pogosto lotevamo ščegetavčka preveč direktno, preveč močno. Splača se poizkusiti z raznimi kombinacijami (najprej eno potem pa drugo, različno intenzivno, za nekatere dame je najboljša kombinacija najprej draženje ščegetavčka, pred orgazmom pa prehod na G točko…)

no, in jaz sem ena izmed teh, ki nimajo pojma o tej t.i. G točki, pa bi vaju prosila za pojasnilo.
in upam, da es ne boste smejali moji nevednosti

jah jaz ne vem kako naj bi to točno razložila …G točka je znotraj nožnice …če imaš fanta mu predlagaj da jo skupaj poiščeta ! res ne vem kako se natančno to najde.. poskusi o tem poiskati kako literaturo ali kakšne strani na internetu o tem ! o tej temi sem na internetu brala že velikokrat tako da ne bo težko najti ..
aja pa mogoče bi se tud moral tvoj partner malo pozanimati o tem da bo to tvojo točko lažje našel :))

Naj bi bila na vhodu v nožnico enih 5 do 7 cm od vhoda (vsekakor pred grlom maternice) in sicer na sprednji strani (če ženska stoji). Ta predel bi naj bil menda še posebej dobro oživčen…

Bom pa tudi jaz vesel, če nam bo to razložil še kak medicinski strokovnjak, recimo Irena.

Zelo enostavno jo “najdeš”: če npr. tvoj partner ali ti poskusi(š) s prstom prodreti v nožnico, boš po nekaj cm naletela na bolj hrapavo področje – kot neka lisa – to je točka G. Ne moreš falit!

Veliko užitkov!

Pino

In na kakšen način naj se ta točka draži?

recimo takole – ko mi fant da penis v nožnico, ga z rokami od spodaj pritisnem navzgor, tako da se drgne ob zgornjo steno nožnice – ti povem – užitki so enkratni .
Pa še nekaj je – skoraj nikoli nisem doživela orgazem, ko je bil penis v nožnici ampak ob draženju z roko… sedaj z zgoraj opisanim postopkom – nič lažjega in nič bolj vznemirljivega.

Uuuu, fino, moram probat! Tjaša, najlepša hvala.

A ti sedaj hitreje dozivis orgazem? Jih lahko z drazenjem G tocke dozivis vec zapored?

jaz lahko – pa ne me narobe razumet – samo do tri sem prišla in še to ne samo z draženjem te G-točke ampak malo mešano.

Tukaj imate sliko (stran 4) in tudi nekaj nasvetov, za tiste ki še ne veste pa tudi zelo zanimiva stran:

http://www.askmen.com/love/love_tip_60/64_love_tip.html

Evo, stipkala sem odgovor, dam vpis in jasno gre vse v maloro kot ze tolikic na med over net. Potem stran vec ur zame sploh ni delala, ne glede na moje logiranje. Zdaj se mi ne ljubi vec razpravljati (ta moj razumevajoc moski je namrec povsem izgubil potrpljenje in ne razume, zakaj visim tu gor in vnovic in vnovic poskusam odgovoriti), bistvo pa je:

http://thriveonline.oxygen.com/sex/gspot/
http://www.pce.net/merlin/gspot/gspot.html
http://www.minou.com/aboutsex/gspot.htm
http://www.sexuality.org/mvgstim.html

Naj povem se, da so skice ponekod varljive in da se zanasajte bolj na tekst.

http://www.findthegspot.com

to je pa bolj za hec, pa tudi zares!

moja se uleže na trebuh, noge da čist mal narazen, tolk, da pridem s penisom do vagine in pol jo v takem položaju od zadaj; saj se sexava tud v drugih položajih, ampak brez tega me sploh ne spusti več vstran-probajteMarko je pisal/pisala:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close