Najdi forum

bolečine…

hi!
zanima me samo ena stvar…kok punc (dobr no če že hočte žensk..:)) ma probleme z bolečinami pri prvem sexu? js sm pred kratkim prvič in moram povedat da ni bilo nič kej prijetn…zdej pa bi želela odgovor predvsem od punc (logično ne?) če pa ma kake podatke o tem tud kak fant pa tud nimam nč proti.

Zelo veliko je odvisno od fanta:
– ali je bilo dovolj predigre, da je deklica dovolj vlažna in sproščena, če ni, je potrebno uporabiti lubrikant, če tega ni pri roki pomaga tudi slina, čeprav jo zdravniki zaradi potencialnih infekcij odsvetujejo, najboljša rešitev je po mojem uporaba kondoma (večina jih je izdatno naoljenih)
– fant mora biti nežen, če na dan X ne gre, je bolje odnehati in poiskusiti na dan X+1…,
– seveda pa v določenih primerih boli in se temu ni možno izogniti, torej ko je dama res vzburjena in navlažena, potem je pač treba iti do konca in povzročiti določeno bolečino
– lahko boli tudi drugič in tretjič

REZIME: Če že morajo biti bolečine, naj bodo to sladke bolečine, zadane v ekstazi… ;))))

Edi lahko filozofira, ampak prvic NI prijetno!

Se strinjam, Irena. Punca pri prvem seksu dobro navlažena in povsem sproščena…. To se mi res ne zdi običajno. Meni je bilo neprijetno, pa čeprav s partnerjem, ki sem ga ljubila in mu zaupala. Dobro je postalo kasneje.

Se strinjam z Ano – prvič pa res ne moreš biti sproščen ( blo bi pa super ) po nekajkrat se pa sprostiš pol je pa super. Ampak vedno takrat, ko boš tudi ti hotela, ne samo na fantovo prigovarjanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close