Najdi forum

Zanima me, kaj menite o poraščenosti. Pri moških je nekaj dlak več celo priporočljivo, pri ženskah pa ne. Naj povem pa, da se mi je pripetilo, da sem srečala moškega, ki je dejal, da ga kosmate noge žensk prav uzburjajo(mogoče je bil lovec in so mu všeč srne: -)))))).

Barvica

Sama si pobrijem včasih več kot je potrebno. Ker pa imam to srečo, da nisem preveč poraščena, čeprav sem črna mi to ne vzame dosti časa. Glede moških pa – privlačijo me manj poraščeni – brez ljubavnega tepiha in tako narpej, vendar pa imam sedaj fanta, ki je zelo poraščen (zaenkrat me to ne moti). Če me bo začelo bomo pa nekaj ukrenili.

Sama imam tudi raje manj poraščene moške. Se redno epiliram in depiliram, kjer koli se to da. Sicer pa tudi jaz nisem preveč poraščena – moram trkat, da se to ne bo spremenilo.

Jaz sem tudi malo bolj poraščena a sem dobila neke hormonske tabletke ki naj bi ta problem odpravile ! moj tip ni preveč poraščen in mi je to prav všeč 🙂 ker je bolj smooth :).. aja drgač si pa jest noge z smolo pri kozmetičarki ! 🙂

Lily pomagaj mi z opisom postopka s smolo pri kozmetičarki, saj bi jaz tudi šla, pa se bojim, da bo full bolelo. Ali pride v poštev samo po nogah – saj veš, prihaja čas kopalk…
Koliko časa traja, da potem zopet zrastejo – da bode? Na koliko časa hodiš?
Ali si že slišala za Flash in Bikini-flash?

Res sem te zasula z vprašanji ampak help-me saj sem kar zakompleksana.

ej jest če ne grem naprimer tko 4 mesce sm taka kot medo !!!! :))
Nekatere ženske boli bolj kot druge .. tko ko so kakšne pred mano na vrsti nič ne kričijo jaz pa ful .. ampak zdi se mi kot da mam dlake že manj močne in zadnje čase manj boli .. ko ti zrastejo ČISTO NIČ ne bode .. zrastejo bolj mehke in ne zrastejo vse naenkrat ! zdrži pa okoli 3 tedne ..za nekatere celo več in depilira te tam kjer ti hočeš in nikjer več ! No sigurno ne bo čisto brez bolečine ampak kot pravijo.. za lepoto je treba potrpet ! je pa ta oblika depilacije 100% boljša od britja ker pri britju postajajo dlake vedno močnejše !aja pa še postopek .. to ti samo tko z smolo namaže pol pa en tak trak položi gor pa potegne :)))) AUCH ! hehe

Mene nekaj poraščenosti ne moti, preveč mi pa na ženki ni všeč.

Poglejte si eroticne filme iz 70-ih in 80-ih let ter novejše filme. Opazite razliko?
Vcasih so bile zenske ful porascene in zgleda, da je bilo to cool. Danes gre trend v to, da so cimbolj pobrite. Tako pac je…:-)

Jst bi pa povedla, da se sploh ne brijem in da to mojega fanta sploh ne moti…ne vem…taksno je zivljenje. Ceprav me dlake motijo se nekako zadrzujem, da bom cimkasnej zacela s tem, ko pa bm, pa vem, da bom s smolo pr kozmeticarki…baje je najboljs. Mne gre to full na jetra, da je postal to modern, da se mormo zenske brit; vcasih ni to nobenga motl?!?

To s smolo: a je to isto kot voskanje? Če ni: a si se kdaj tudi voskala in če, kakšne izkušnje imaš s tem?

Neobrite ženske noge lepo vas prosim nakateri smo že večerjali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close