Najdi forum

PRVIČ IN ZADNJIČ

Pozdravljeni! Prosim vas za mnenje glede naslednje stvari: z fantom sva skupaj že 8 let, srečna in zaljubljena. Ker pa sem jaz njegova prva ženska, s katero je imel spolne odnose, se sprašujem, če to moškemu zadostuje. Načrtujeva družino in vse kar gre zraven, vendar se stalno sprašujem, kako bo lahko zdržal s tem, da je imel v življenju samo eno spolno partnerko.
Prosim vas za svoje mnenje – predvsem moške!

Jaz sem mojemu druga zenska in o tem sva se ze tudi pogovarjala. Vsekakor v moskem, zlasti v njegovem egu, obstaja zelja po izkusnjah. Vendar ima moj dragi z menoj resno ljubezensko zvezo in je v spolnosti srecen in je ta pestra in zanimiva. Ce postavi na tehtnico to, da bi ogrozil naju in to, da bi spal s kaksno novo zensko, mu ni odlocitev prav nic tezka. Ce imata tudi vidva tako bogato zvezo in je on zadovoljen, mislim, da bo pozrl tisti kanec svojega maco ega in razume, da nabiranje tock in zensk v bistvu ne steje.

Če je ZREL moški, te res ljubi, je pozoren, itd… potem ne bo nikoli začutil potrebe, da bi bil še z nekom.

Seveda pa ti zato ne more dati garancije, kakor tudi ti ne njemu.

Ne ukvarjaj se z mislijo kako bo potem, ko bodo problemi prišli, jih bosta skušala rešiti, pa karkšnikoli že bodo…

Anja zadeva je taka.
Veliko je tudi odvisno od tebe same. Vidi se da si že malo obremenjena s tem.
Malce je tudi ljubosumnosti čutiti iz tvoje strani (iz strahu), predvsem bo pa veliko pomagal že sam pogovor.
Ali sta se že kaj pogovorila ?? Kaj pa tvoj fant poreče na vse to ??

Izvoli malce šaljiv odgovor na tvoje “težavice”.
Če ti je računalništvo kaj “domače” boš že razumela kaj in kako..
Prav lep pozdrav..

——————————————————————————————————————-

Dragi Skrbnik programov

Lani sem nadgradila odlicen program Fant 5.0 v Mož 1.0 in opazila,
da je le-ta zacel nepricakovano spreminjati ze utečene plačilne
module, omejuje rože in nakit aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspešno delovali.

Nadalje, program Mož 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda naložil je nezaželjene programe, kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Kosarka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh ne deluje vec in HisnaOpravila 2.6 se je enostavno sesul. Poskusala sem resiti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3, a zal brez uspeha.

Obupana

Draga Obupana

Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je Mož 1.0 operacijski – delovni sistem. Poskusite vnesti ukaz C:/ PA SEM MISLILA DA ME LJUBIS in pozenite Solze 6.2.
Mož 1.0 bi moral potem avtomaticno pognati aplikacije: Krivsem 3.0
in Rože 7.0. Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzroci v programu Mož 1.0 zagon Vednotiho 2.5, Večersprijatelji 7.0 in Pivo 6.1.
Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki starta zvocno datoteko GlasnoSmrčanje.wav.
Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Tašča 1.0 ali novega Fant programa. Te aplikacije ne podpirajo programa Mož 1.0 in ga bodo dokoncno sesule. V celoti gledano, Moz 1.0 je odlicen program, a ima omejen spomin in pocasi obvladuje nove aplikacije.
Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izboljsala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporočam programsko opremo DobraHrana 3.0 in SeksiPerilo 5.3.

Vas Skrbnik programov

Anja mogoče je pa tukajle kak odgovor..

Lep deževni pozdrav..
Zaspanko…

Enkratna primerjava.

Pensso, che sei cornuta:)

cooooool:))))

Tudi ce bi bila ti njegova druga, tretja, peta spolna partnerka bi se lahko sprasevala, ce mu to zadostuje, zato so tvoja razmisljanja odvec. Katerakoli si ze ti po vrsti, ce bo med vama vse OK, ne bo cutil potrebe po drugi. Ce bo zelel skakati cez plot bo skocil ne glede na to, katera po vrsti si ti!

Pozdrav, M.

Spoštovana Anja,
če ti niti Zaspanko ni odgovoril, potem ti ni pomoči. Se hecam. Uživaj, dokler traja. Kakšno pa bi bilo življenje, če bi vedeli že vse za naprej.
Lep pozdrav

Moram ti povedati da sem tudi sam prvič z sedanjo partnerico in do lani je nisem prevaral, ampak želja po spoznanju česa novega pa je v meni vedno bolj živela. In tako sem jo na novoletni zabavi v firmi tudi prvič prevaral. Vendar je šlo samo za seks, partnerico pa še vedno ljubim. Ampak bilo pa je lepo malo popestriti. In če bo prilika jo bom verjetno spet izkoristil ali pa ne, ne vem! LP Igor

Hja, to je pa za Anjo res lepa tolazba, Igor!
In to je bila ta sodelavka, ki ji je bil vsec analni seks? Se pravi, da si “zunaj partnerstva” iskal tudi nekaj, kar si pogresal doma?

Želim vama vso srečo.. pri meni je bila punca tista ki ni zdržala…

S tem nisem mislil “potolažiti” Anjo, ampak povej mi ali tebe nebi zanimalo kako pa je s kom drugim, če bi seksala samo z enim partnerjem. Če to ne začutiš takoj pa gotovo z leti. Zato pa pravjo, da se je treba pred poroko zdivjati.
Lep pozdrav Igor

igor to bi kar držalo, posebno za moške.

Irena, potrudi se, pa bo. Saj veš, marsikatera po poroki postane takšna, da bi vsakega minilo. Nič več se uredi, nikamor se ji ne da, nobenih presenečenj ( ne mislim zažgano kosilo )… pogovarjajta se, ne obsedita zvečer pred TV, ….

Skratka naredita si odnos zanimiv pa bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close