Najdi forum

Vpliv mame

Hja, kot verjetno nekateri že veste, imam novega fanta – 3 mesece. Star je 31 let in…. na začetku – mesec dni je kazalo super, seveda ker še nisem od podrobno poznala njegove mame. Ker je menjal kar nekaj punc in to seveda samo zaradi mame (tako pravijo vsi, ki jih poznajo). Naj bi začela z nekimi svojimi izpadi, kot so (ker imajo lokal – ne morem sama delati, ne moram biti samam doma, ker me je strah….) Bilo je ravno včeraj: po večerji sem ga vprašala, če bo pri meni prespal, on seveda ne ker je mama sama. Mislila sem, da bom “popizdla”. Večkrat gre po kakšnih malih opravkih ko bi lahko šla jaz zraven. On seveda vzame mamo. Mene je dobesedno že sram, ker mi vsak znanec to vrže pod nos. Prejšnjo vezo sem končala zaradi fantovih izpdaov ljubosumja, ki so vodili v prepad. Sedaj pa samo primerjam. Bivši je bil v tem ino nem boljši…to me pa samo dodatno ubija.

Kaj narediti?

Fant se je večkrat z mamo grozno skregal, zgleda pa da ga znova in znova omreži s svojimi izpadi. Naj pa rečem, da je materialno odvisen od nje, saj je lokal pravzaprav restavracija še vedno prepisana nanjo – stara je 57 let in bog ne daj da bi karkoli prepisala njemu, ker ga potem ne bi mogla več nadzirati.

Hvala za odgovore.

Samo to: Škoda živcev in ostalih stvari za takega maminega sinčka!

lp,

Najdi si “fanta” ki je že samostojen (živi na svojem – BREZ mamice).

Zdravo!
Deluješ mi rahlo čudno – po treh mesecih prijateljevanja, bi mu rada 100% spremenila navade in vsej njegovi okolici. Daj času čas in se počasi vključi v njegov svet. Si predstavljaš podjetje ali lokal, ki bi ga vsak mesec vodil drug – mama ima vse skupaj že utečeno in postavi se na njeno mesto – verjetno se želi prepričati, da si tista prava zanj ( po 3 mesecih se pa to res ne ve ).

Kar pa se tiče tistega -da bi prepisala nanj… – če že sedaj o tem premišljuješ, potem se mi pa tvoj fant in mama res smilila. Moje mnenje – mojemu partnerju pomagam ( več kot leto ) pri poslu, ki ga vodi sorodnik in vsi smo zadovoljni – počasi punca.

pa ne bodi užaljena – saj si hotela naša mnenja kajne.

Hja, jaz se s tabo, +++, ne strinjam cisto. Pri poslu, ki ga ti opravljas skupaj s sorodnikom, vlada uglajenost, pa nihce te verjetno ne izsiljuje, kadar zelis prespati pri njem ali on pri tebi. Pri Meli pa je ocitno vmesana zenska, ki ne prenese tega, da ima njen sin eroticno zvezo. Svetujem Meli, da prekine z njim, pa tudi, da si prebere tezave dobre macke, kjer se tudi mama pretirano vpleta. Ocitno je ta Melina nesojena (upam) tasca vesca spletk in izsiljevanja in ji Meli ne bo kos. Dela se nebogljeno in ubogo, fant pa se ne bo nikoli osamosvojil izpod njenega jarma, zlasti zato ne, ker ne vidi, da se mora v sporu postaviti na Melino stran in tudi pri njej prespati, kadar se mu zljubi. Ce je mati sama, naj poskrbi zase – in si najde ljubimca. Tega ocitno ne zeli, ker je taka zveza ne zanima, saj ima posesivne obcutke do svojega sinka. Nic se ne bo spremenilo, Meli, ne hodi globlje v to, bezi!

Nič hudega, saj to je ravno tisto, ali res pričakujem vse prehitro…..Jaz ga razumem, mu pomagam seveda…ampak on mi tega ne vrača. Npr. Imam redno službo – dopoldan, prazniki sobote nedelje fraj. Normalno, da v njihovem poslu ni tega. On lahko svoj del. čas prilagaja, ker imajo dovolj zaposlenih. Ampak ga mama vedno z nečim zaposli, tako da nima časa da bi bila skupaj. Niti enega petka, niti ene sobote, nedelje sploh ne. Bog ne daj, pa da zve mama, da sem jaz kam šla sama ali s prijateljicami (že več nisem prava zanj). Vse povsod kam gremo je ona zraven. Če pri meni prespi, me postrani gleda. Bojim se tega, da fant ne bo znal živeti na svojih nogah. Vse kar reče ona drži.

Ojoj. ojoj, draga Meli, tezko bo tole. Kdo ve, ali je fant
custveno tako navezan na mamo ali pa je zraven tudi kar
nekaj koristoljubja, da se ji pac ne sme zameriti (bodoce
lastnistvo lokala in se cesa ? ) – skratka, za nobeno njegovo
resnejso partnerko v prihodnosti so v mamini blizini na
obzorju le tezave.

Skoraj gotovo je eno – fant se bodocnosti – kar se lokala
tice – ne ob odrekel in kjer je lokal, je zraven nujno mama.

Kakorkoli premlevas – prakticna resitev za tvoje tezave je
najbrz res le v ” zamenjavi “.

Tvoja zgodba je podobna stotinam istih v knjigi Kosicka Ne boj se ljubiti! Preberi jo (gotovo jo imajo tudi v knjiznici) in vedela bos, kako in kaj. Natanko taksno ljubosumje (tudi na to, da gres ven s prijateljicami) pri tascah je opisano! Naredila bo vse, da bo preprecila sinovo eroticno zvezo. Zdi se mi, da je to najhujsa bolezen pri parih – mamini sinki in mamine hcerke. Ampak mamine hcerke so redkejse, pa tudi spoznajo zadevo (dobra macka se ne da!)!

Irena hvala za nasvet.

Vidim, da so mnenja kar podobna in vsa se nagibajo k “zamenjavi”. Če k temu problemu dodaš še tisto nezadovoljstvo s spolnim življenjem, pa tvoje simpatije do enega tipa, ki z vami poslovno sodeluje… Vse to res ne vodi drugam kot h koncu…

31 je star in mama grdo gleda, če prespi pri punci? kej tazga:))

Ne se zgrazat. Jaz sem svojega bivsega pustila prav tam – pri mamici. Zdaj jih ima 31 in kolikor vem, je se vedno doma – pri mamici.

Aha, zdaj sem pa tudi jaz sla malo pokukat, kaksne tezave je Meli imela in jih ima. Ergo: okoli nje so trije tipi. En je mamin sinek, ampak Meli ga kao ljubi (ampak to ni res, kot bomo videli, hvalabogu). Drugi je ta spolno privlacen in tretji je bivsi (moron, da mu ni para).

Torej: maminega sinka bo treba pustit, Meli, to pa zato, ker te privlacijo pravi moski in zato te privlaci ta sodelavec. Dovolj ti je zvodenelega seksa in tascinih muh. Tudi ljubezni do njega je ostalo komajda se za misjo dlako, mislim pa, da si zelo ocitas, da te privlaci drug in se slepis, da imas maminega sinka se rada. Priznaj, da si ga sita! Postavi se zase!

Bivsi si je dobavo kar eno cimro – glejsi no, in potem te klice in gnjavi, kako te ljubi. Pa taka ljubav, prosim lepo! Res je, da te hoce naredit ljubosumno, ampak nacin, na katerega to pocne, prica, da je za v smeti! Dokoncno! Opravi tudi s tem!

Temu sodelavcu bo pa treba mal carov pokazat, pa ga omrezit, ker baje sploh ne ve, kaj cutis. Spolna privlacnost za en dober zacetek ni slaba, ves! Se bolje pa je v nadaljevanju, ko tipa spoznas in ugotovis, da ima se kaj vec kot lusni izgled!

Evo, a smo ti naredili fajn plan?

Pa res, pravi plan! Kaj naj vam še rečem – SUPER STE. Zdaj bo treba le še k dejanjem!

HVALA VSEM!

Bom poročala….

Pa ne pozabi prebrati knjige. Ce bos imela kaksne pomisleke pustiti maminega sinka, ti jih bo ta knjiga razprsila. Vedela bos, da ravnas prav!

Drzimo pesti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close