Najdi forum

Hy!!

Imam sedemnajst let in še nikoli nisem, se mi pa zdi, da sem zakompleksan z dolžino mojega uda, ki v trdem stanju ne meri več kot 13.5 cm. A je to dost. Če gledam revije ratam v trenutku slabe volje.

Jani

Ej ti mas pa res tok majhnega, da se mi prav smilis.
A si ze pomislu na kako operacijo.

Z dolžino se res ne moreš ravno pohvaliti, toda nit slučajno ni najkrajši. Za ženske pa ni to najpomembnejša lastnost, da boš vedel.
Pa še ena lepa narodna pesmica to potrjuje, gre pa probližno takole:
… saj ni važna le dolžina,
važna je trdota klina…

P.S.

Na operacijo jez ne bi hodil..

Jack

Jani ne poslušaj Edvina…..preberi njegove prispevke v ostalih debatah,pa ti bo takoj jasno,da je to en zelo trdosrčen,brezobrazen mladenič,ki misli,da drži boga za jajca..takemu se reče gobcač,lajnar…….
Nožnica je dolga cca.10 cm…torej ga imaš ti kar 1/3 viška,kar pomeni,da je prevelik….važno pa je,da je v trdem stanju in da ni pretenak….kar veselo na delo Jani….

No, Edvin Dolgi, koliko pa mora biti po tvojem moški obdarjen, da je resna dolžina? Čist tako, da vidim, kako kaj obvladaš stvari.
Sicer pa, maček zamijavka, ko mu stopiš na rep in zraven obvezne frustracije. Je morda Jani stopil na tvoj rep Edvin?
Jani, ne se sekirat, važna je tudi tehnika in debelina – v bistvu je dolžina še najmanj.
Drugače ti pa lahko povem, da čisto nič ne skrbi, ker sodiš v slovensko povprečje – vsaj, če upoštevamo slovensko povprečje, kakor se ga učijo kolegi medicinci na fakulteti. Edvin in podobni pa se samo napihujejo in upajo, da bi bila realnost taka kot so njihove sanje – dolga in bogata…

Jani, seveda je dost in poleg tega spadas v povprecje vseh meritev ki sem jih kdaj zasledil, zato se sploh nima smisla sekirat.

Verjetno je to za 1 – 3 cm manj od povprečja, vendar to kakega večjega vpliva nima, poleg tega ženske zanima pri seksu še kup drugih stvari, ki se jim “običajni” ljubimci žal premalo posvečajo (mo).

Djestvo je, da imaš v očeh ZRELEGA moškega in NORMALNE ženske čisto spodobno orodje.

Seveda bi pa večina od nas raje bila za kak centimeter višja, imela kakšen kilogram manj okoli pasu itd…
Zato na internetu delajo velik biznis s prodajo raznih metod za podaljševanje penisa.

Po mojih informacijah obstajajo 4 vrste metod:

– podaljševanje z utežmi
Ta zadeva deluje in je močno obredno prisotna pri nekaterih plemenih v afriki, vendar je baje zelo nevarna, ker lahko poškoduješ penis tudi do te mere, da ne zmore več erekcije.

– z uživanjem določenih “naravnih” substanc
Na internetu boš našel dovolj reklame za to, vendar jez nobenim žavbam ne bi zaupal.

-operacija
Sem gledal na RTLu kako to počnejo v Nemčiji. Po mojem je povečanje ženskih dojk mačji kašelj v primerjavi s tako operacijo in odločno odsvetujem

– z ustreznimi vajami
Očitno se da z določenimi aktivnostmi (t.i. arabska molža in podobno), to baje učijo male dečke v bogatih Arabskih družinah že od 6. leta naprej). V bistvo se gre zato, da s pritiskom roke razteguješ kožico in krvne komore v penisu.
Seveda prodajalci na internetu (navodilo stane od 20 do 50$) nazorno kažejo razna pričevanja (slike prej in po), ko si je kdo povečal penis za 2 do 3 cm in zagotavljajo uspeh v dveh do treh mesecih. Jaz bi rekel, da nekaj bo na tem, da se splača poiskusiti, je pa potrebno biti pazljiv pri vajah, da se človek ne poškoduje, sem pa prepričan da takšna telovadba pomaga pri slabši erekciji, večji kontroli ejakulacije in podobno..
Je pa seveda problem komu na internetu zaupati (čeprav vsi obljubljajo money back garancijo).

Morda ima kdo kake izkušnje s tem?

Jani zdravo.

Ej ne se sekirat. Dolžina je čisto ok. Boš že še videl.
Tisti Edvin je pa mal zakompleksan tip (po mojem), pa
malo klati neumnosti v stilu – le jaz ne morem – bom pa še ostale
zafrkaval..
Da si pa zakompleksan glede pogledov v revijah te pa čisto razumem.
Vendar moraš vedeti da si ga “porno igralci” dajo tudi umetno z operacijo podaljšati
in da imajo čez čas tudi težave zaradi tega.

Sicer si pa še tudi mlad in verjamem da se bo zadeva še kaj povečala..

Pozdrav!

Ker ti drugače odgovarjajo samo moški in pri tem ne gre zanemariti, da se radi malo pohvalijo, pa mera zraste za kakšen cm, sem se odločila, da te kar pohvalim. Glede na to dolžino je pogled verjetno prav zapeljiv in ko se boš znebil še kompleksa bo ena prav zadovoljna.
Revije pa vzemi samo kot zanimivost – veliko stvari kar tam piše ni res, slike so pa tako – radi poudarjajo ekstreme, ko so daleč od realnosti.

čao!

Mojster ni panike…

Ko boš (sta) enkrat pri stvari ji to niti pod razno ne bo pomembno, če je seveda v postelji zaradi tebe..

Tehnika je važna..!!!

Ne obremenjuj se z revijami. Tam je realnost zelo popacena. Jaz ne bi seksala z nobenim iz tistih revij, s tako macolo. Mi se na misel ne pride. Ce povem po pravici, so mi vsec manjsi. Seks je bolj sproscen in igriv. Je pa res, da nimas ravno zelo majhnega. Odrini to nekam proc iz svojih misli in se oborozi s samozavestjo in drugimi spretnostmi – potem ne bo nobenih tezav. Res pa je, da so zenske, ki prisegajo na nadpovprecne. Ampak to je v bistvu njihov problem, ne tvoj.

Jest bi rekla, da se je Edvin mal šalil, tko da ga ni treba napadat…
Važno je, da ni pretirano tanek, dolžina je, pa spet ni važna. Če boš dobil žensko, ki ima več seksualnih izkušenj, bo morda malo razočarana (ali pa tudi ne, odvisno od tega, koliko bo zaljubljena vate), če boš pa dobil deklico, ki je bolj ali manj nedolžna, pa po moje ne bo nikakršnega problema.
Torej, dolžina definitivno JE pomembna, vendar le do nekatere mere. Važen je odnos do ženske, tehnika ljubljenja, širina, samozavest moškega in še kaj.
Pa zna se tudi zgodit, da ti bo še mičkeno zrasel tja do 19.leta…
LP
Mačka

No tule bi še jaz nekaj dodal. Če slučajno koga zanima, nekaj vaj za domnevno podaljšanje je na tem linku: http://www.tantra.com/wwwboard2/messages/5074.html
Tole je zastonj. Opisuje tudi tisto molžo, ki jo je Farmer omenil. Kakšni so rezultati teh vaj ne vem, je pa res da je vse treba vzet z rezervo in veliko mero pazljivosti. ZČe drugo ne, te vaje prispevajo k boljši erekciji in kontroli ejakulacije, še enkrat pa povdarjam, da je potrbno biti previden in ne pretiravat!
Spoštovani, zanima me še Vaše mnenje o tem kar je na tem linku.

Zrasel in še odebelil se bo.
101%

Princ.

hehe joze, joze….ti pa res ne razumes nobenga heca…kakrsno uprasanje taksen odgovor…

joj kok ste eni bedaki …. a mislis da sem resno mislu z operacijo al kaj….

Tudi jaz bi lahko o tebi kaksno rekel….pa se ne mislim spuscati na tvoj nivo.

pa se nekaj….PRI TVOJIH LETIH BI SE LAHKO ZE NAUCIL LOCITI PRAVOKACIJO OD RESNEGA ODGVORA!!!!!!!

OK!

to da si povedal da si zakompleksan z dolzino svojega uda pove vse. In zaradi tega sploh nisem mislil napisati odgovora…ampak…Resi se kompleksa in to je edina resitev.
Ne bom ti pridigal kaj pa kako. Naj samo povem, da zenska najvec cuti pri vhodu v mednozje…to se pravi cisto na zacetku vagine. Tocka g je pa tudi okrog 7 cm v mednozju, tako da sem te verjetno potolazil. Kar je vec kot 7 cm je samo odvec.
Moja se vcasih pritozuje da grem pregloboko in jo boli (v kaki cudni pozi) , kar pomeni, da bi mi malo krajsi cisto prav prisel…dolzga mam pa mogoce kaksene 2 centimetra vec kot ti…lahk pa tudi ne…ga se nisem izmeril…..

Edvin, meni je bilo čisto jasno, da si se samo črno humoriziral iz Janija – AMPAK – a si prepričan, da si je on to želel slišat kot odgovor na vprašanje?
Čeprav glede na to, da praviš, da je tvoj organ samo ene 15 centinov dolg, bi lahko tudi ti razmislil o kaki operaciji, kaj praviš …

Brezveze, da se zdaj okoli tega pričkava, ker ne bova nič dosegla!

Poglej, čisto preprosto bom poskusil napisati – da bo lažje razumljivo tebi kot en-tele-k-tualcu: črni humor in provokacije so prav fina stvar – ampak mi te takega poznamo – vemo da te je treba jemat z rezervo.
Kaj pa Jani? Kaj pa, če je prišlek – glede na to, da je zastavil podobno vprašanje, kot že kar nekaj fantov pred njim, lahko tudi tako sklepamo o njem – in pa v času, ko je on postavil vprašanje so itak starejša sporočila bila nedosegljiva? In, recimo, da je zares zafrustriran s svojim “problemom”! Vse kar še rabi, je en Edvin, ki mu res polepša dan!

Poglej sebe – sklepam, da si poln samozavesti, a precej manj pameti – sicer se nekaj zgovarjaš, da si v življenju veliko dosegel, kar brez pameti ne bi nikakor zmogel … Ali tako nekako …
Veliko dosegel … Moj znanec je mehanik s triletno srednjo šolo pa je kljub temu veliko dosegel – star je 25, ima hišo, lep avto, poročen je in pričakujeta prvega otroka. Za povprečnega Slovenca skoraj izpolnjen ideal življenja. Ampak tip je bolj butast kot ležaj v njegovem avtu. Pa je materialno vseeno bolj preskrbljen od mene, ki bom lepo zdiplomiral, iskal službo, se selil s punco po najetih stanovanjih itd … In je čisto zadovoljen, saj je veliko dosegel za svoja leta in dobro živi! In ti me kar precej spominjaš nanj …

No, pa tudi izobrazba ni noben pogoj in merilo inteligence! Sploh ne. Lahko bi ti naštel en kup primerov, ampak jih ne bom. Se mi ne da več ukvarjat s teboj. Res ne. Itak pa baje ne bereš solate … Popolnoma pravilno! Se strinjam s teboj v celoti! A ni fajn, da se v nečem celo strinjava? …

Po prebiranju vsega tega, sem prisel do nekaksnega mini-zakljucka…
Dolzina niti ni pomemba, pomemba tehnika (O.K. – razumljivo) pa pomembna debelina… Koliko je to?
Sam sem sicer spolno se neaktiven, tako da ne bi vedel, a je moj dost “debel” 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close