Najdi forum

pogreta juha

Pozdrav

Zanima me, kolk izmed vas je slo s svojim partnerjem narazen, nato pa ste zopet začeli hoditi. kako je blo v drugo. Če se ni izšlo, zakaj po vašem mnenju v drugo ne deluje. Če se je, kaj je najbolj pomebno, da se stanje spet spravi na tak nivo, kot je blo v začetku al pa celo na boljš?

Sem bil namreč v situaciji, ko sem dekletu že predlagal, da bi šla narazen, ker nisem mogel več gledati, da še vedno ni prebolela bivšega, ki jo je hudo prizadel. Skos sem imel strah, da bo šla nazaj k njemu. Bil sem tok v paniki, da sem predlagal, da bi se za nekaj časa razšla, dokler ona ne ugotovi, koga ima raje. Takoj ko sem to izrekel, sem vedu, da sem ga posral, saj si tega nisem želel. Potem je sledil dolg pogovor in sem vidu, da pretiravam. Ampak škoda je bla narjena. Sedaj mi ne more več tako zaupati kot prej. čeprav jo še vedno 100% ljubim, jo boli to, da sem bil pripravljen oditi(čeprav nisem bil).
Kaj mi svetujete. zdej sva še skupi in se trudva. Sam me skrbi, da si res ne bom mogel pridobiti nazaj zaupanja, ki sem ga izgubil.

Je bil že kdo v taki situaciji?

Dvakrat probala, dvakrat škoda cajta!

Barvica

Pogreta juha ni bila še nikol dobra:-)))

Kar kej druzga si omisli, če ni šlo prvič, tud drugič ne bo šlo.

Se pridružujem mnenju Barvice. Tudi pri meni so se vse stvari ponavljale v drugo. Sem se izredno trudil, da bi stvar zalaufala, sam če ni obojestranskega interesa, pol je bolje končati razmerje.

Po moje je ključnega pomena, če še hočeš poskušati v drugo, da oba pri sebi razčistita, kaj želita drug od drugega, ali je tvoja punca opravila s svojim ex, sploh čutita dovolj drug do drugega, si zaupata, sta dovolj zrela, da vidita, katerih stvari ne smeta več početi, da bi bile v škodo razmerju – talk, talk, talk pol pa še dejanja

lp,

Enkrat sva končala razmerje in ostala sva prijatelja.Vrnil se je po šestih mesecih rekoč, da me je ves ta čas pogrešal in bla, bla, bla…Razmerje št.2(če mu lahko tako rečem) je trajalo SAMO dva tedna, znova je odšel.
Velikokrat se tudi jaz vprašam o parih, ki končajo in znova začnejo razmerje, pa spet končajo…Ne vem ali naj bi simislila, da ju veže ljubezen in zaradi tega ne moreta narazen za dlje časa ali, da je vse skupaj le navezanost in dolgčas in zato s časoma spet prideta skupaj…Res zanimivo vprašanje Gašper…Koliko časa pa je minilo odkar je tvoja draga končala razmerje s svojim bivšim?

Jaz pa mislim, da je tudi ponovna veza lahko super, mogoče celo boljša od prve. Odvisno pač od tega zakaj sta se prvič razšla. Če je šlo za to, da sta bila premlada, premalo zrela, lahko po določenem času ugotovita da sta vseeno za skupaj in probata ponovno (z novimi izkušnjami). Ali pa da je prišlo do ločitve npr. zaradi razdalje ali kakšnega podobnega razloga. Imam prijateljico, ki je hodila s tipom kakšno leto. Živela sta 50 km narazen in pri 16-ih je to lahko problem. Torej sta šla narazen, po enem letu ugotovila, da se imata še vedno rada, prišla nazaj skupaj in sta skupaj že 5 let (1 leto poročena) in srečno zaljubljena.

Mislim pa da pri tebi ne gre za to, saj se nista zares razšla.

7mescov je zdej od tega.Po treh mescih sva pa midva začela. No sam vse manj verjamem da nama bo uspel tole zalaufat.

Pa poglejmo, če vse skupaj prav štekam:

Punco pusti nek tip, v katerega je nadvse zaljubljena, kar jo močno prizadane. Potem naleti nate in ti ves čas jamra, kako ga je imela rada in kako je prizadeta itd. Pa si se ti (ali pa njo) kdaj vprašal, kaj ji sploh pomeniš? Ali ji je res kaj do tebe ali si ji zgolj v tolažbo?

Potem pa narediš verjetno najboljšo stvar, ki jo sploh lahko, da predlagaš, da gresta narazen in ji pustiš čas za odločitev. Mislim, da je bilo to s tvoje strani zelo OK in s tem si ji celo na nek način pokazal, da ti je kar precej do nje, Potem pa ona zažene vik in krik in te prepriča, da si izgubil njeno zaupanje.

Ne vem, kaj naj rečem. Jaz bi ji le dal čas za premislek, In to malce daljši. Sebi (beri: tebi) pa tudi.

Ja sem jo vprašu, kaj ji pomenim in je rekla, da me ljubi. Ji tud verjamem. Problem je, da ona ni iz lj ampak tuki sam študira. Ko gre za daljši čas v rodni krajm, se pa zmeri pojavi to, da jo velik stvari spominja na njenga bivsga, ki jo je pustil zaradi tega, ker si je našel drugo. No in ko je doma, pa pol pride nazaj v lj, je pol zmeri mal bl odtujena do mene.
Pravi, da nima bivšega več tko rada, al pa da bi bla zaljubljena vanj, sam da jo pa boli to, da jo je tok prizadel, da ni bla dost dobra in je mogu zarad tega jet drugam. Nikol ji ni povedu, zakaj jo je pustu, to da zarad druge, je zvedla od njegovih prjatlov. To jo je pa tud zlo prizadel da ji niti ni povedu, čeprov sta se mela kao rada.

V času ko sta narazen, ga je pa tud idealizirala v nulo. Tist čas k sta bla skupi, je bil najboljsi. Tud veckrat k na to prideva, prav da je jezna, ker je mogu zasrat tok čudovito stvar (jest se tle pol zmer manj vrednega počutm). Vglavnem, on je naj naj. In sem ji reku, da mi je bedno, ker se počutm, k da sm na stranskem tiru, da ni važn kaj nardim, bo on zmer tist ta najboljši, to pa men ni bil dobr filing.No in sem mel tega tok dost, da sem reku, da bi šla narazen, pa nej ona mal razčist kaj čut. Pa mi je takoj rekla, da ljubi mene, sam, da je pa logično, da ga ne more kr tko pozabt, ker jo je res prizadel.
Zdej ko pa poskušava vse popravt je pa pr njej problem, da mene krivi za vse, čeprav noče, sam je jeznaname, ker sem uniču kr sva mela. Sam god knows, da je ona s svojim vedenjem tok kriva kukr pa jest. In mava pol problem, ker ne veva, kaj naj nardiva, da mi ne bo tok zamerla.

Sej vem, čas bo najbrž marsikaj zacelu, sam nočem pa da bi to visel nad nama in da bi bil jest zmeri tist v njenih očeh, k je vse zajebu. Zdej se res trudva tud ona, sam ne vem pa, al se ona bl trud zarad tega kar sva mela al zarad mene.Mislm je smotana situacija.

lp

S čim si uničil? Saj niti narazen nista šla, samo predlagal si.

To, kar punca dela je sicer čisto normalna reakcija. Jezna je, ranjen je njen ego in sedaj streša to jezo tudi nate, ker si ji najbližje. Žal poti nazaj ni ali pa je zelo težka. Vendar, če jo je na tak način pustil, je niti vreden ni.Povedati ji moraš zakaj si to predlagal in če bi do tega prišlo, da bi bilo težko tudi tebi.

Bom kar direkten in odkrit: Mislim, da se je prezgodaj zapletla v novo vezo in še sama ne ve točno kaj bi rada. S tem pa prizadane tebe in sebe.

Če ti povem iz mojega zornega kota oz. mojega mnenja:
Če bi mene nek tip ful prizadel in me zapustil zaradi druge in bi si jaz našla drugega mu sigurno nebi ves čas težila s prejšnjim. Prejšnjega bi čim prej probala pozabiti in pozabiti bolečino, ki mi jo je prizadel IN TO NEBI TRAJALO 7 MESECEV.Po moje nisi naredil nič narobe, da si ji dal tak predlog. Seveda je ona izgubila zaupanje vate saj misli da boš ti storil enako kot prejšnji, čeprav se ne zaveda da ti ni bilo lepo ko te je nenamerno ali namerno vedno prizadela s tem da je govorila o svojem kul bivšem tipu, ki jo je nakoncu nahal in prizadel ter ti vedno jokala na ramah. Kot so ti drugi predlagali pogovor če jo še vedno boli da jo je prejšnji prizadel to pomeni, da ga š ljubi. In kje si potem ti oziroma kaj si ji ti?

Ja z dobrim vprašanjem si končala. Ke sem sploh jest oz kaj sem jest. Mislm da ona še sama ne ve.
Zdej je bla spet za vikend doma in sva se prej na faksu za trenutek vidla in je bla hladna. Sicer se je neki hotla pretvarjat oz poskušala se je neki pogovarjat, sam sam o takih vsakdanjih stvareh. Ni blo tko da bi me objela al pa dala lubčka.In to me vsakič ubija.Zato mislm, da tega ne bom uspel obdržat. Sicer sem si reku, da nama bom dal 14 dni, da mogoče poštimava zadevo, sam zdej res ne vidm nobene rešitve. Ona zdej mene krivi za nastalo situacijo in ji grem skos bl na živce oz. hitro jo lahko ujezim. men se pane da več špilat dežurnega krivca za vse.

Jest še zmeri mislim, da bi mogla ona razčistit z bivšim, ker je on kr problem, čeprav ona tega ne priznava. Pač prav da delam iz muhe slona. Sam mislim da nč ne napihujem, če se ne počutm uredu, k mi govori, kok zlo fantastično je blo z njim. Žou mi je sam tega, ker sem mel njo res tok rad, kot še nobene pred njo in sem ji tud vse dajal. Ona je pa mislila na bivšga idealnega partnerja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close