Najdi forum

NAJ MU VERJAMEM?

Redo prebiram forume a na njih ponavadi ne odgovarjam saj nekdo že poda tudi moje mnenje. Nisem si mislila, da bi tudi jaz prosila za kak nasvet.

Z fantom sem skupaj nekje 9 mesecev, ko je začel hoditi z mano je zapustil svojo prvo punco in ta mi je kar nekaj časa delala preglavice (me klicala, grozila, mi dejala da ga nikoli ne bom imela saj sta se dogovorila da bosta prijatelja….). Po mesecu se je vse pomirilo in bila sva srečna. Ne rečem da se nisma prepirala a sva se o vsem pogovorila. Predkratkim pa sem našla na njegovem GSMu pismo ki mu ga je pisala in on ji je odpisal da jo ima rad. Njeno št. je imel seveda skrito pod drugim imenom. Ko sem mu pokazala pismo mi je v obraz lagal da pisma ni prebral. Nakuncu je dejal da je to prvo pismo od takrat ko sva skupaj in da neve zakaj je sploh odpisal in da jo je zajebaval. Ni se mi opravičil, samo mi govori da me ljubi in da samo mene. Jaz mu ne verjamem, da je prvo pismo saj mi je pismo zvenelo preveč ‘domače’, kot da bi si dopisovala že ves čas. Pisma seveda vedno zbriše tudi moja in GSM ima narejen na vibriranje. Kaj menite, imate podobne izkušnje?

Pozdravljena,

mislim, da vsaka zveza gradi na nekem temeljnem medse-
bojnem zaupanju. Zato tudi “spijoniranje” in nadziranje
GSM, E-mailov ali kaj podobnega nic ne pomaga, prej obratno,
ker zaupanje podira. Ce nekdo hoce varati, bo za to ze na-
sel nacin.

Obnasanje njegove bivse (klicanje, groznje…) je dokaj nez-
relo (po mojem). S tvojim fantom se pogovori, odgovore na
tvoje dvome pa ti bo prinesel cas. Zaenkrat mu torej zaupaj,
verjemi – sama bos videla (tudi brez nadziranja) ali je tega
zaupanja vreden ali ne.

Po svojih izkušnjah:
1. Itak da mu je še nekaj do bivše in tudi imata verjetno še kaj, ker jo ima pod drugim imenom. Če ne bi nič skrival bi jo imel normalno zapisano in ti ne bi tako goreče zatrjeval da te ima rad in te ljubi in oh in sploh. Normalno da nekaj skriva.
2. Če ima tel. vedno na vibriranje ali beleženje klicev potem pa briše vsa sporočila, itak da to pomeni, da mu nekdo pošilja nekaj, kar tebe naj ne bi zanimalo, če bi slučajno šla gledat. Zgleda da se ti je le posrečilo :)))
3. To je iber beden izgovor, da je samo en sms dobil in da jo zajebava. Haloo!!

A včasih tudi kaj tako tipka po telefonu – pa ga vprašaš – pa reče eh nič nekaj “brez veze”? Hodi tudi kaj s “prijatelji na pijačo” ??
Heh, pa že to, da ti laže, da ga ni prebral. Povej mi, kateri človek ne prebere takoj sms-ja, ko ga dobi!!
V vajini zvezi tudi primanjkuje zaupanja. Probajta to razčistiti.
Daj ne nasedaj tem lažem in se poskusi odkrito pogovoriti z njim, če ne gre, bo vse skupaj šlo samo na slabše in bo le golo podaljševanje agonije!

Mogoče gledam vse skupaj skozi svoje izkušnje, samo ti povem, da vse skupaj le ne zgleda tako nedolžno…

lp,

Pa daj, jaz mu po teh dejanjih sigurno ne bi. Vprašaj ga zakaj je sploh s teboj, če pa oni govori, da jo ima rad: Reci mu naj se odloči zate ali njo. To kar dela on je zame totalna nezrelost. Nekomu napisat, da ga imaš rad tako brezveze.Daj no…Ti ali ona.

lep pozdrav

Ne vem, kakšna je ta bivša punca, ampak…zakaj je ne bi poklicala in se zmenila z njo? Pa naj ti “na štiri oči” pove, kaj dogaja. Saj je sicer ene 80% da se ti bo zlagala, vendar morda se t ibo pa “pohvalila” in tako boš izvedela…En podoben primer je imela moja kolegica, tista iz ene druge teme in se ji je punca vseeno zlagala direkt v faco, da ni bilo nič..Ampak vredno je poskusiti…Pa še to: ena varianta je, da tipa takoj pustiš in mu rečeš, da ga vzameš nazaj šele takrat, ko ti bo vse po pravici povedal.
Veliko sreče in v upanju, da ne bom imela nikoli podobnih problemov, te pozdravlja
Mačka

Se strinjam.

Če želiš biti samo za rezervo, potem ga obdrži. Saj verjamem, da te ljubi toda ne ljubi le tebe to je problem. Če se po tolikem času še vedno dopisuje verjetno počne tudi kaj drugega. Ne beli si glave s tem kaj počne in kako, sploh pa da boš ti to lahko spremenila, ker se bo vedno našla kakšna prijateljica katero ti bo tajil. Še vedno so fantje, ki niso preobremenjeni z bivšimi in so sposobni ustvariti razmerje, ki temelji na eni ljubezni. Saj poznaš tisto o stolčkih in kaj se zgodi tistim ki sedijo na dveh.

manj bot lubosumna pa bo vse ok.

Predvidevam, da si ne upaš verjeti, da te fant ne ljubi, zato nas sprašuješ, če so tvoje slutnje upravičene ali ne. Rada bi verjela, da je vse skupaj le šala, a ti moram povedati, da ni. Sama si našla dokaz s katerim utemeljeno sumiš v njegovo poštenje in ljubezen, predpostavi koliko takih dokazov je uspešno prikril oziroma uničil.
Kaj storiti? Verjetno podobne napake ne bo ponovil. Ali boš še naprej iskala nove dokaze, ki ti bodo potrdili slutnje, ali pa se resno pogovori z njim. Če mu je kaj do tebe, naj to dokaže, med drugim tudi s tem, da pojasni, kaj je pomenilo tisto SMS sporočilo. Če bo lagal in tajil, vse skupaj nima smisla. Zapusti ga ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close