Najdi forum

Težko je pozabiti

Nujno rabim nasvet: Kako pozabiti bivšo punco? Narazen sva že 1 leto. Pustila sva se sporazumno in tudi nekako ostala prijatelja. (saj je več prilik ko se nehote vidiva) Problem je v tem, da od takrat ko sva se pustila, v vsaki punci ki jo imam iščem lastnosti moje bivše. (pa čeprav se dejansko karaktersko z bivšo nisva preveč ujemala) Dejansko se sploh ne morem resno vezati, jaz pa bi to hotel. Priznam da mi je nekaj časa zelo ugajalo samsko življenje z občasnimi avanturami, a ko sem spoznal kaj me muči, sem začel bolj resno razmišljati. Torej še enkrat: KAJ MI SVETUJETE, kako naj pozabil na bivšo?
Res hvala za nasvete. Lep pozdrav vsem.
Alan

Povsem te lahko razumem. Ampak izkušnje mi kažejo, da pozabiš nekoga šele, ko se na novo zaljubiš. Včasih je potrebno za to nekaj mesecev, včasih tudi let. Tako pač je. Pogrevanje starih vez, v katerih smo ugotovili, da nismo za skupaj ni preveč dobro. Boš videl. Še se boš zaljubil. In takrat se ti bodo tvoji sedanji občutki zdeli prav smešni. Pusti se presenetiti.

Tudi jaz se pridružujem XXX-u. Dokler ne boš spoznal prave ljubezni boš težko prebolel tole bivšo. Ampak verjemi, še vsak je prebolel zato boš tudi ti.Tako bo ta tvoja bivša le še življenska izkušnjica.

Čas celi rane.

J.

Ne je “pozabiti”! Odloči se, da ne boš iskal nobene druge…ne seksaj, delaj na sebi: šport, intelektualna rast…Boš videl, kako hitro ti bo kaj novega priletelo v roke, čim se boš odločil ravno nasprotno…

uhh, najlepša hvala za nasvete, ker se je to meni pravkar zgodilo, da sem čisto prekinil zvezo, katero sem že večkrat začel. Čisto res je, da pogreta župa ni več gud. Točno to bom počel, kar svetuješ mačka. Thanx :))
BTW, dobr si jim posvetla na diskusiji o splavu. Hehe, tudi jaz mam uni izobrazbo pa obvladam več jezikov :))). Si bla že na Irskem?

Lp vsem na forumu

Ej, tenks!!! Mi veliko pomeni…so me eni (Desperado,…) že v iber mel zadost…kao da sem preveč “aktivna” v forumu, pa da nalagam, ko sem rekla da seksam večkrat na dan (namesto, da bi bili veseli zame,haha).
V mojih potepanjih sem zaobjela: celotno Grčijo (celinska ter kar nekaj otokov), celotno Italijo (manjkata Rim in Milano) s Sicilijo, Anglija (London), Francija (predvsem Paris), Madžarska, Češka, Španija, Portugalska, Nemčija, Avstrija itak, ….pa zihr sem še kej pozabila…Irske pa še nisem videla, letos grem (upam!!!) na Škotsko. Te dve deželi sta me od nekdaj zanimali!!! Pa ti?

Pozdravljen!

Kar se dogaja, je klasika, bi marsikdo rekel. Vem, da prav nič ne pomaga, tudi jaz sem bila z bivšim skoraj pet let, ko se je odločil, da nima smisla več. Pravzaprav sem bila jaz sita njegovih izgovorov, pa je sam odšel. Zdaj želi, da sva dobra prijatelja, jaz pa se ga izogibam, ker ga imam zelo rada in ne bi mogla zadržati čustev do njega. Potem bi se zelo sekirala, bila ljubosumna na drugo dekle itd …
Bolje, da nič ne vem in nič ne vidim. Pozabila ga ne bom, ker sva imela res zelo dobro razmerje, zaupala sva si vse, odlično sva delala tudi skupaj. Zbližala sva se, ne jaz ne on, še nisva imela take bližine. Zavedam se, da takšne povezanosti in bližine ne doživiš kar tako in z vsakim. Tudi sama ne vem, kako bom naprej, razmišljam o nakupu psička, da bi vsaj manj mislila nanj. Pa ne misliti kaj napačnega o psu, vselej sem živela s psom in to bi bil moj peti pes, odkar živim.

Karkoli že ti pomaga, sporoči.

Lep pozdrav!

P.S. Jaz sem bila v Avstraliji, splača se jo obiskati. Svobodna dežela brez predsodkov.

Nasvet: Prekini z njo za nekaj mesecev VSE stike!
Prijateljevanje z njo tvojo agonijo samo brezveze podaljšuje, saj bosta lahko zopet prijatleja čez kakšno leto, ni problema, le dokler si ne boš ustvaril nove dobre zveze, pusti staro “prijateljico” čistno na miru!

Niceee! Ravno zaradi Irske sem hotel vedeti, če si bila. Bil sem tam novembra. Po svoje zanimiva dežela, sama ravnina (kot Prekmurje :)), vreme se spreminja vsakih 5 min, vse hiše na podeželju so v skoraj enakem slogu, ceste so slabše kot pri nam, hehe. Dogaja predvsem v mestih Dublin ali pa Galway (nisem bil v severovzhodni) Folk je pa totalno legendaren. So ful prijazni, odprti in v pubih takoj skompaš frende :)) Pa pijejo ga ko norci in so pravi patrioti, negujejo tisti njihov jezik – galščino še huje kot punčico svojga očesa. Drugač pa sem še bil v Londonu, Frankfurtu, Milanu, Reggio di Calabria na Siciliji, pa v Avstriji. Letos oktobra se mi bo pa uresničila moja davna želja, grem za določen čas delat v Berlin.

Prava stvar, glede na to, da sem šel pred kratkim s punco narazen. Idealno za nova poznanstva, posvečanje sebi, itd.

Lepo se mej pa čimveč orgazmov :))

p.s. sorry, da sem načel drugo temo, kot pa je ta v tem forumu

Alan!
Zanima me tvoja starost.
Svetujem ti, da ji poveš kar čutiš.Mogoče tudi ona sama še vedno hrepeni po tebi, pa si tega ne upa pokazati…Če te lahko potolaži in opogumi-jaz po letu dni odkar sva se s tipom razšla še vedno upam, da se bo vrnil.Tudi midva sva ostala v rahlih prijateljskih odnosih.Tako da obstaja verjetnost, da tudi tvoja bivša še kaj čuti do tebe.
Veliko sreče!
tanci

Star sem 23 let. Ves mogoce imas res prav, da bova še kdaj prišla skupaj. Ne vem. Mogoče. Dejansko je res da ko se kdaj pa kdaj vidiva, čutim v sebi, da bi jo najraje močno objel. No vseeno res hvala za nasvete tebi in vsem drugim.

Macka, malce si narobe razumela. Tvoja odzivanja so ponavadi zelo konstruktivna. Samo tisto o sexu in samozadovoljevanju mi pac preprosto ni zneslo. Matematicno in teoreticno je seveda mozno, samo ne verjamem, da ti znese v praksi. Naj te spomnim…2-3 sexas na dan, 4 x tedensko se pa samozadovoljujes.
Sicer pa, lahko mi razlozis…

Takole gre to: s tipom sva kar dosti skupaj, najbrž bi bila kar non-stop, če se ne bi zavestno odločila, da to ne gre, ker veva, kam to pelje (naveličanost, mož-žena varianta, ki jo jaz nočem sprejeti, ker sem parkrat že naredila to napako. Tudi če se bom kdaj poročila, bom poskušala obdržati ločena stanovanja-čeprav se bo to marsikomu zdelo čudno).
Torej, ko sva skupaj, seksava nekako 2-4 x na dan (pa ne vedno v postelji-odgovor na tvojo pripombo, da ne bi šla cele dni iz postelje). ko sva pa narazen, se vsak še samozadovoljuje. In ker se jaz ponavadi igram sama s sabo večkrat zapored (v recimo 3/4 ure mi pride nekako 3-4x) je matematika pač taka, kot je. Si pa lahko prepričan, da ne bom šla lagat na brezimenskem forumu. To bi pa res lahko že opazil iz mojih siceršnjih pisanj…
Pa LP in eno tako punco ti želi
macataca

Hi!
Pri meni je zadeva dokaj podobna, sam da v mojem primeru hoce punca se zmer nazaj, sam jst se bojim da se se zmer ni zresnila in da bom na koncu spet jst najebu, kt sm ze parkrat. Sm probu ze z tremi drugimi puncami in sm na koncu zmer vsako pustu, kr naslednic k sm srecu mojo bivso me je minl do vsega in sm spet sam na njo mislu. Tko je blo tud dans. Sm spet zaradi une pustu punco, z kero vbistvu nism hodu, sam sva bla pa bliz tega. Tko da mors pr tem pozablanju svoje bivse punce upostevat tud ostale. Men to lih ne gre ampak upam da ne bos su po isti poti kt jst, k je ze kr neki casa ne morm prebolet.

Hmmm, vajin topic nima veze z mano :~(( *šmrc*

In kako se obnašaš, ko jo srečaš?Mislim, da bi bilo dobro nekako nakazati, da je še zmeraj v tebi in da jo pogrešaš.Saj ne more tega vedeti, če ji ne pokažaš, poveš!!?Alan, stori kaj, ne obupaj!Ko je moj bivši na primer po šestih mesecih odkar sva se razšla stopil do mene in mi povedal kaj je ves ta čas čutil, sva znova vzpostavila zvezo.Ves ta čas sva oba skrivala svoja čustva.Svojo izkušnjo ti opisujem zato, da se zavedaš, da obstaja velika možnost, da tudi ONA kaj čuti do tebe.
Res upam da ti uspe!!!!!Poročaj mi.
ciao
tanci

Ej…ne jokat…sej bo bolš….
Povej, Allure, dons sem v kinu vidla reklamo za parfum Allure-si se po njem poimenoval? Maš kakšno punco, ženo, dekle, ki jo osrečuješ?

Nee, sej ne jokam. Mal sem se zezal, ker sta z desperadom kr tukla debato s topicom Allure :))

Ja itak, da po Chanel Allure Homme. Zame d best vonj ever made. Pol mi je še pa zakon od Jean-Paul Gaultiera – Le Male. Kere pa ti daješ nase, da začaraš svojga dragega oz. ostale? Heh, glede žene, punce, dekleta :

—————————————————
Avtor: Allure ()
Datum: 15-02-01 23:08

uhh, najlepša hvala za nasvete, ker se je to meni pravkar zgodilo, da sem čisto prekinil zvezo, katero sem že večkrat začel. Čisto res je, da pogreta župa ni več gud. Točno to bom počel, kar svetuješ mačka. Thanx :))
BTW, dobr si jim posvetla na diskusiji o splavu. Hehe, tudi jaz mam uni izobrazbo pa obvladam več jezikov :))). Si bla že na Irskem?

Lp vsem na forumu
—————————————————-

Ajde lepo se mej, bye

A, saj res…morda se pa še kdaj srečava…te bom zavohala:)))
Moji vonji so pa naslednji (da boš še ti zavohal mene…):
za pozimi bolj močni: recimo Obssesion (Calvin Klein)
sicer pa Armani: Beverly Hills, pa Rocco Barocco: Tre, pa predvsem Indian Summer (Priscilla Presley). Odvisno od trenutka…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close