Najdi forum

Ohlajena zveza

Kaj menite kako naj si poročen par z otrokom, ki jima je družina pobrala preveč časa, otoplita svoje odnose:

želja po drugem
želja po bližini
želja po sexu

tako kot v letih ko sta se spoznala, ko sta želela biti skupaj na vsakem trenutku vsako uro, ko pa imaš za sabo 4 leta skupnega življenja pa vse mine,

kaj narediti, da zveza ostane zanimiva in dobra?

primož

Prekleto bodi romantičen do žene!

Joj, 4 leta skupnega življenja pa res ni nič (ne me narobe razumet). Vendar pa verjamem, da vama otroci poberejo veliko časa, ki bi ga lahko preživela skupaj. Nekje sem prebrala, da se odtujitev med partnerjema zgodi zaradi “čustvene lenobe”. Na nekoga se tako navadiš, da mu ne posvečaš več pozornosti, ne potrudiš se biti lep zanj, konča se konverzacija in nasploh zanimanje za partnerja. Problem je tudi v tem, da so otroci vedno prisotni in partnerja nimata časa zase in svoje želje. Za rešitev situacije morata biti pripravljena oba. Treba se je pogovorit in najti rešitve, ki bi obema ustrezale. Otroke včasih prepustite starim staršem in pojdite na izlet, večerjo, smučat ali pa preživite strasten večer v lastni spalnici – brez misli na vsakdanje skrbi. Poskrbite za svoje telo in dušo, počutite se ponovno lepi in mladi in takega vas bo videl tudi partner.

Majhne pozornosti lahko človeku polepšajo dan!

Se strinjam z M&M bonbončki, ampak se mi zdi da za vse to MORA biti volja, torej želja, da se kaj spremeni oz. vzpostavi prvotno stanje. Ko pa je volja in obojestranska zainteresiranost do boljših odnosov, pa mislim, da uspeh ni več daleč. In potrpežljivost seveda. Če je 4 leta stvar počasi plahnela, ne gre pričakovati uspeha v le eni strastni noči.

J.

Ko boš to ugotovil kar patentiraj-obogatel boš!!!

Nekje sem prebrala tole: pustita si določeno mero intime; s tem mislim na take stvari, ki zelo rade pridejo same po sebi: riganje drug pred drugim, lulanje pri odprtih vratih, šminkanje, urejanje, prdenje…Pa ne se smejat! Sami dobro veste (tisti, ki ste bili v daljših vezah), da se to zelo hitro zgodi.
Več pa drugič, ker me tale kiss izredno hitro dol meče!!!

Hi!

probaj malo spremeniti zadeve…vnesti kaj novega….naprimer dober recept:

pojdi na daljse potovanje z zeno seveda in brez otrok, ….stran od vseh problemov…
Zena se naj malo poredi/shujsa skratka naj nekaj spremeni….pocutil se bos kot da seksas cisto z novo osebo…..ce ti bo bolj vsec se ti bo tudi bolj seksalo (ce se ti sedaj ne)….ce se njej ne seksa, probaj obratno…malo misic, fitnesa.
Naj da na sebe kaj eroticnega, da ti bo bolj vsec…naprimer kaj takega da ti v momentu stopi…ali obratno…..

mogoce kaksen novi polozaj……

mogoce ideja da bi probala v troje (ampak mors nardit na tak nacin, da ce se zacne zgrazat, da se lahko izvleces ,kao da je bil joke :)) )

probaj in povej kaksni so rezultati……

lp

Kaj pa če ni samo sex problem, v zakonu so še druge stvari, neka ženska mi je rekla, ki je brala tele forume, bi res rada videla , te ženske poročene z dvema otrokoma, ki si želijo še vedno toliko sexa,

z eno pripombo, da jim ni otrok v breme inb komaj čakajo, da se ga znebijo.

mislim, da to v neki meri drži

primož

edvin je pisal/pisala:
>
> Hi!
>
> probaj malo spremeniti zadeve…vnesti kaj novega….naprimer
> dober recept:
>
> pojdi na daljse potovanje z zeno seveda in brez otrok,

> ….stran od vseh problemov…
> Zena se naj malo poredi/shujsa skratka naj nekaj
> spremeni….pocutil se bos kot da seksas cisto z novo
> osebo…..ce ti bo bolj vsec se ti bo tudi bolj seksalo (ce
> se ti sedaj ne)….ce se njej ne seksa, probaj obratno…malo
> misic, fitnesa.
> Naj da na sebe kaj eroticnega, da ti bo bolj vsec…naprimer
> kaj takega da ti v momentu stopi…ali obratno…..
>
> mogoce kaksen novi polozaj……
>
> mogoce ideja da bi probala v troje (ampak mors nardit na tak
> nacin, da ce se zacne zgrazat, da se lahko izvleces ,kao da
> je bil joke :)) )
>
>
> probaj in povej kaksni so rezultati……
>
> lp

hmmm…..naj proba ta par oziroma…ti, najprej kaj spremenit kot sem ze prej opisal. Zgubiti ne mores nic…v vsakem primeru lahko samo pridobis…..

Drugac ce tudi po tem ne bo boljs naj se oglsaita pa pri Dr. Ruglu….on bo ziher vedu kako problemu priti do dna.

lp

Hojla!

Zakaj z ženo ne probata tko kot da bi šla čist od začetka – otroke pustita pri babicah, sama pa se zmenita v nekem baru, vendar ne it skupaj. Ta zmenek si predstavljajta, kot da greta prvič skupaj ven in se dejansko sploh še ne poznata. Potem pa se pogovarjajta o stvareh, ki jih vsak od vaju rad počne, ki so se mu zgodile čez teden (vse pride v poštev razen OTROK!), povejta si kakšno šalo, spijta malo vina, skratka privoščita si ponovni prvi zmenek. Potem pejta v kino kaj pogledat al pa kam plesat (za take stavri nisi nikoli prestar!). Po zmenku pa hop v posteljo in nadaljujta večer tam. Posteljne užitke pa si lahko popestrita s kakšnimi različnimi stvarmi (erotično video kaseto, erotičnim perilom, šampanjcem…).

V glavnem – vsaj 1x tedensko odpošljita otroke na obisk k babicam in si vzemita noč samo za vaju!

Upam, da bo kaj pomagalo,

LP

Iz lastnih izkušenj vem , da je to vse zelo zelo res.!!!

Nama se je zgodilo enako, ne sicer že po štirih letih, ampak je šlo celo tako daleč da me je prevaral – potem sva se pa pogovorila, pa začela delati nekako tako kot je povedala M&M in zaenkrat je super. Še vedno boli tisto vmes, toda veliko se pogovarjat, tudi o stvareh o katerih misliš da se ni treba.
Nikjer ne piše da nimaš rad otrok če jih za kak dan prepustiš žlahti, prijateljem.
Obuditi seksi perilo, parfum, drobna darilca, sporočilce na GSM, roka na stegnu med vožnjo…

Ne strastna noč – zdi se mi da je najprej potreben lep romantičen dan – sprehod samo vidva pa makar v Portorož na kavo pa na sprehod ob morju pa roka v roki, potem pa kosilo v čisto navadni gostilni pa jo preseneti pa ji daj( z roko ) krompirček v usta ali pa košček sadja…
Šele potem pa čeprav naslednji dan bo ta noč res strastna ker bo spontana in res željna… lahko da ne bo noč lahko bo večer ali pa pol ure v kopalnici…
Verjemi da deluje.

Primož povej ali so se odnosi res ohladili samo zaradi otrok, obveznosti, ……..
Ali je bilo morda kej druzga umes?

Imaš željo da se ti zakon ponovno ogreje?

PS. Ne vem kaj mi boš odgovoril a če so res otroci, obveznosti…… je prav zdaj pravi trenutek (sobota zvečer) da daš otroke v posteljo jim prebereš pravljico in se posvetiš svoji ženički.
Skupaj si priravita večerjo, prižgita svečke , odprita kakšen dobr vinček, dobra glasba, nežni dotiki rok,……….. Vse naj bo umirjeno in naj se dogaja počasi – ne bodi vsiljiv.
Pogovarjajta se o stvareh, ki sta jih počela ko sta bila še sama. Mislim, da se imata lahko kar luštn. Mejhn ti bo pa še vinčk pomagou (zelo dobro vino je sladko vino – ženske ga obožujemo)-vsaj zdi se mi tako.
Če je tudi žena zagreta, da rešita zakon mislim, da bi to lahko pomagalo. Upam, da vama uspe

Želim vama lep večer

Rugel je mal psiho…se ti ne zdi?? Čeprav sem vesela za vsakega človeka, ki mu pomaga do boljšega življenja…

ja se mi zdi ja. Res je mal premaknjen…ampak mu uspeva…torej ne vem kake metode uporablja….vem da necloveske, ampak vecino primerov mu rata resit…to pa pove vse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close